:: |
Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
leticija1 je napisao/la sledeće: | Da ili ne? |
Nikako. Samo mi vrijeme i prijatelji mogu pomoći da zaboravim nekoga. Mislim da bi ulijetanjem u drugu vezu samo sve zakomplicirala i povrijedila osobe koje su nedužne. Možda bi s nekim bila samo na jedan dan, da se malo ispušem, ali nikakvu vezu
|
|
|
|
|
|
ana.n Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 251
|
|
joj, ja nisam za tu varijantu...
|
|
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Ja sam protiv toga. Ako treba da bolujem, bolje da to radim sama nego da mi neko dodatno komplikuje zivot.
|
|
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
nisam bas za "ozbiljne prelazne veze" ali malo avanture nakon prekida ne moze skoditi, a jos posebno ako te bivsi vidi sa tim novim "deckom". ja sam prilicno osvetiljubiva po tom pitanju...nek i njega makar malo zaboli kada vidi da sad neko drugi ima ono sto je bilo njegovo.
a sto se tice "prelaznog decka" nije mi ih zao jer su sigurno i oni vec radili takve stvari nekim drugim curama
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
ja licno to ne volim...
volim da s posle svake veze malo odmorim...
onako da malo budem sama...
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Nisam za prelazne veze, ne sluze nicemu. A samopouzdanje se moze i na druge nacine povratiti
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
time bih samo pogorsao sitaciju.
pre bih dozvolio da se utopim u ocaj nego da trazim utehu u nekoj drugoj.
da ono sto osecam prema bivsoj da prenesem na neku drugu?
Nikad!
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
slično ko ivanpkv, zašto bi bi osječaje prema bivšoj prenosio na drugu. nema smisla, ne prema njoj, a pogotovo prema meni. Utjeu mogu naći i sam kod sebe ako več tražim utjehu.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
cak... ni jedna nova ne bi volela da joj se sad desim. usmrtio bi je.
ne bih ni najmanje voleo da se ja utripujem da je neka druga moja bivsa.
samo jedna moze sada da se nosi samnom i da mi bude uteha. za sve ostale bih bio poguban... veoma poguban.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ne, to ne bih mogao.
To bi znacilo da nekome dajem samo deo sebe. A ja to ne znam.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Slazem se sa jerotijem, to nikako ne bi mogla, jer onda ne mogu da ulazem sve u novu vezu, jer sam mentalno jos u zadnjoj, a to niko nije zasluzio
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Pa zar nismo uvek u nekoj prelaznoj vezi. Kad je kraj jedne veze, dodje druga, dal na to mislis?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|