:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Svidja mi se serija kao i ideja da se da sansa sto vecem broju mladih glumaca. Radnja serije se uklapa u svakodnevni zivot, tako da je prihvatljiva za gledanje, za razliku od Vile Marije koja je bila kao prava spanska sapunica, zivot na nivou o kojem ljudi na ovim prostorima mogu samo da sanjaju.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
Slatka mi je extra ona mislim da se zove Maja, pavusica sa malo zrikavim ocima.Mnogo je lepa
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Joj Boze hrvati nemaju veze sa dobrom glumom,bar oni koji glume u tj seriji!!!!
Za ostale ne znam!!!!deluju mi isuvise izvestaceno,sem Ksenije Pajic!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Pogledao sam par epizoda, ali ne uspeva da me zainteresuje. Radnja nije losa, ali ne svidja mi se gluma, nekako su svi izvestaceni, nedostaju emocije. Evo jednog primera: Pratio sam scenu kad jedan zenski lik otkriva da je u drugom stanju, ali neposredno pre toga bila je na rentgenskom snimanju, neznajuci da je trudna. Nacin na koji ona nakon toga razgovara sa doktorom o mogucim posledicama po dete, vise je licio na studentsko raspitivanje o rasporedu predavanja. Ili kada dva decaka prilaze cuvenom fudbaleru (koga igra nas glumac), da mu, bez trunke ushicenja, kazu kako je on njihov idol. Ima jos puno ovakvih primera.
|
|
|
|
|
|
tigrica3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 93
|
|
ipak je najbolji Frenki:))))
|
_________________ Pozitivna do kraja, raspolozena, radoznala, vesela,........voli prijatne i pozitivne ljude u svojoj blizini i sve sto je lijepo. |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
u toj seriji ksenija i fenki su mi mrak glumci!
jel itko skuzio da svi furaju istu crvenu putnu torbu? hahahahahhahahahaha
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
zilika je napisao/la sledeće: | u toj seriji ksenija i fenki su mi mrak glumci!
jel itko skuzio da svi furaju istu crvenu putnu torbu? hahahahahhahahahaha |
Hahahahaha....I ja sam provalila...
|
|
|
|
|
|
baks81 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 15 Jul 2006 Poruke: 213
|
|
Cuj, to je fakat predobra serija
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
meni se svidja gledo sam je i ok mi je.....
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Pratila sam malo tu seriju leto 2005 dok ove godine nisam...ovako nije lose samo mi malo smesno kad cujem hrvate kako govore...mesto "tacno oni kazu "tocno"
|
|
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Daj, ne pominji mi je, po meni je to cista glupost.
Ali svako voli nesto drugo...
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Ljubav u zaledju je bila mnogo jaca serija nego Vila Jelena.
Samo je imala neverovatno glup kraj. Nisam ni znala da se zavrsila.
Tek sam samo jednog dana videla da se ne prikazuje.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|