www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ljubav u zaledju
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svidja mi se serija kao i ideja da se da sansa sto vecem broju mladih glumaca. Radnja serije se uklapa u svakodnevni zivot, tako da je prihvatljiva za gledanje, za razliku od Vile Marije koja je bila kao prava spanska sapunica, zivot na nivou o kojem ljudi na ovim prostorima mogu samo da sanjaju.

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

CoYoTe
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 18 Sep 2004
Mesto: Arandjelovac/RC ETF

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slatka mi je extra ona mislim da se zove Maja, pavusica sa malo zrikavim ocima.Mnogo je lepa Wink

Join eRepublik here!!!

jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

Godine: 34

Datum registracije: 18 Mar 2005
Mesto: krusevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 02, 2006 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj Boze hrvati nemaju veze sa dobrom glumom,bar oni koji glume u tj seriji!!!!
Za ostale ne znam!!!!deluju mi isuvise izvestaceno,sem Ksenije Pajic!!

malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek

ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem

ja..

Rakelly
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 24 Feb 2006
Mesto: Valjevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 05, 2006 2:05 am    Naslov poruke: Ljubav u zaledju Na vrh strane Na dno strane

Pogledao sam par epizoda, ali ne uspeva da me zainteresuje. Radnja nije losa, ali ne svidja mi se gluma, nekako su svi izvestaceni, nedostaju emocije. Evo jednog primera: Pratio sam scenu kad jedan zenski lik otkriva da je u drugom stanju, ali neposredno pre toga bila je na rentgenskom snimanju, neznajuci da je trudna. Nacin na koji ona nakon toga razgovara sa doktorom o mogucim posledicama po dete, vise je licio na studentsko raspitivanje o rasporedu predavanja. Ili kada dva decaka prilaze cuvenom fudbaleru (koga igra nas glumac), da mu, bez trunke ushicenja, kazu kako je on njihov idol. Ima jos puno ovakvih primera.

tigrica3
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 13 Mar 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 05, 2006 3:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ipak je najbolji Frenki:))))

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 05, 2006 8:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u toj seriji ksenija i fenki su mi mrak glumci!

jel itko skuzio da svi furaju istu crvenu putnu torbu? hahahahahhahahahaha Laughing

MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 05, 2006 2:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zilika je napisao/la sledeće:
u toj seriji ksenija i fenki su mi mrak glumci!

jel itko skuzio da svi furaju istu crvenu putnu torbu? hahahahahhahahahaha Laughing

Hahahahaha....I ja sam provalila... Very Happy

baks81
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 15 Jul 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 20, 2006 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cuj, to je fakat predobra serija

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 1:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni se svidja gledo sam je i ok mi je.....

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 4:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pratila sam malo tu seriju leto 2005 dok ove godine nisam...ovako nije lose samo mi malo smesno kad cujem hrvate kako govore...mesto "tacno oni kazu "tocno" Rolling Eyes

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 28, 2006 1:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Daj, ne pominji mi je, po meni je to cista glupost.

Ali svako voli nesto drugo...

Milena Carica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Avg 2005
Mesto: Cik pogodi?! :-)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 22, 2006 1:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljubav u zaledju je bila mnogo jaca serija nego Vila Jelena.
Samo je imala neverovatno glup kraj. Nisam ni znala da se zavrsila.
Tek sam samo jednog dana videla da se ne prikazuje.

lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Ljubav u zaledju Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon