www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

15 najcescih gresaka muskaraca u krevetu
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
sheba_diesel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Mar 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 07, 2005 11:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad,ali nikad ne gledajte u tv preko njenih ledja(bez obzira sto na njemu igra polu-gola riba) Wink

moris biksic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 54

Datum registracije: 07 Jun 2005
Mesto: Berlin

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 09, 2005 1:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo jaco dobre savjete dobri su tih 15 savjeta.što je najvažnije poprilično su univerzalni pa pale manje više kod svih cura.Hvala u ime muškog roda

icer
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 06 Mar 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 10, 2005 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma treba sve probati... na greskama se uci ...

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 10, 2005 7:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

icer je napisao/la sledeće:
Ma treba sve probati... na greskama se uci ...

Pametno receno... slazem se potpuno sa ovim....
A mislim da je onaj tekst malo preteran, da ja sad razmisljam o tome sta tamo sve pise, sigurno bi gresio ako bi stigao uopste do toga, jer ne znam da li bi "moj drug" uopste imao volju za sexom kad meni sve ono ide kroz glavu, a sex je stvar psihe....

richplay
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jun 2005

PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 1:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A da pričamo o najčešćim grešjama žena u krevetu? Smile

Pritom, svaka osoba je različita, i shodno tome, što jedna osoba voli, druga ne. Tako da su "greške" tu, relativna kategorija...

crezypresa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Mar 2003

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 5:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing ipak za greske su potrebni dvoje, sve zavisi od iskustva,psihe i zelje...ali ako se oboje glupo ponasaju tu i bog nemoze da pomogne Wink
Ali cuo sam muskarce kad su govorili od dobrom seksu, kako su pokazali ribi i unistili u krevetu ..tako da ga ona smatra "bogom". Nazalost ta prica se od zene nije potvrdila..rece nesto od 3 minute i blam....

ribran
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 60

Datum registracije: 21 Jun 2005
Mesto: Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 8:34 am    Naslov poruke: d Na vrh strane Na dno strane

Ljudi, meni se ovo jos nije desilo

kawi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 23 Apr 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 29, 2005 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e, ima tu mnogo istine, i jedna bolna koja se svakom desi... mlohava cuna...

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 26, 2005 12:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e bravo ovo je stvarno super... 4,7,8,9 su najbolji.. Very Happy

dexonj2004
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Nov 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 01, 2005 4:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najgore bi bilo da zavrsis "posao" veoma brzo. Smile Moj drug je to uradio za 8 sekundi i plus se hvalio sa tim. hahaha

ludi_milojko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 22 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 06, 2005 2:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jana-018 je napisao/la sledeće:
Ma njima je greska samim tim sto su muskarci Mr. Green

Rolling Eyes

Ne verujem da si to mislila stvarno , verovatno bi volela da budes u nasoj kozi Razz Very Happy

- Mojih 5 da mi se istog momenta jave Exclamation Exclamation Exclamation Mr. Green

Belphegor
Cute Blondie's devil
Cute Blondie's devil

Datum registracije: 22 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 06, 2005 2:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se nekoliko puta desilo 15. Bez zaštite. Ali nisam ostao praznih ruku čak ni tada Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> 15 najcescih gresaka muskaraca u krevetu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon