www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Devojke sta mislite o papucarima?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 12, 2006 7:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pre sam za nekog tako opisanog u prethodnim tekstovima, nego za nekog ko je "pravo musko", udara rukom od sto, ali kad to ne treba, vice, za sve je uvek kriva zenska strana, nikad on, sve mu treba spremiti i doneti na gotovo, pa na kraju opet ne valjas, uvek ti nesto prebacuje, nikad nicim nije zadovoljan... Rolling Eyes Dakle, glas "papucarima". Ko su oni, opisano je u tekstvima, mada su meni tekstovi malo smesni. Smile Da li treba biti "papucar"? treba, ali ne preterivati.

Milena Carica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Avg 2005
Mesto: Cik pogodi?! :-)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 5:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne, ne i ne. Mrzim muskarce koji nemaju svoje ja. Koje zene pretvore u roba.
Ma koliko to izgledalo primamljivo dosadi verujte. Najbolje je zlatna sredina.

lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje!

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 1:40 pm    Naslov poruke: Re: Devojke sta mislite o papucarima? Na vrh strane Na dno strane

tastatura1 je napisao/la sledeće:
1.Dakle devojke, interesuje me sta smatrate pod terminom "papucari"?
2.Da li je dobro biti papucar ili ne?
3. U kojoj meri je potrebno biti "papucar" i u kojim situacijama?
4. Da li bi mogle biti sa papucarima?

za mene riječ papučar ne postoji! Oboje trebaju biti ravnopravni a ne jedno okom, a drugo skokom!

thorn
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jul 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 11:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne mislim o njima nista lepo......takvi se ni ne trebaju zvati muskarcima......ali isto takvo misljenje imam i o onima koji su im totalna suprotnost, i misle da zato sto su rodjeni muski da im je svet na dlanu a zenina duznost da im podilazi u svakom momentu, celog zivota......... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ...........najbolji muskarci su oni koji ne glume vec se ponasaju prirodno, uljudno, sa postovanjem prema ljudima oko sebe, a znaju da pokazu zube kad je to potrebno....... Smile .....sta li se desilo sa pravim dzentlmenima iz onih prohujalih, lepih, vremena....... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 4:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

thorn je napisao/la sledeće:
ne mislim o njima nista lepo......takvi se ni ne trebaju zvati muskarcima......ali isto takvo misljenje imam i o onima koji su im totalna suprotnost, i misle da zato sto su rodjeni muski da im je svet na dlanu a zenina duznost da im podilazi u svakom momentu, celog zivota......... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ...........najbolji muskarci su oni koji ne glume vec se ponasaju prirodno, uljudno, sa postovanjem prema ljudima oko sebe, a znaju da pokazu zube kad je to potrebno....... Smile .....sta li se desilo sa pravim dzentlmenima iz onih prohujalih, lepih, vremena....... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

hehehehe Very Happy draga moja, pa prohujali i oni sa tim vremenima! Laughing
Elem, slazem se sa tobom u potpunosti, pa bez pitanja, "mecem" svoj potpis na tvoju misao! Very Happy

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

knknpnkn je napisao/la sledeće:
thorn je napisao/la sledeće:

hehehehe Very Happy draga moja, pa prohujali i oni sa tim vremenima! Laughing
Elem, slazem se sa tobom u potpunosti, pa bez pitanja, "mecem" svoj potpis na tvoju misao! Very Happy

Definitivno cu se sloziti sa gore navedenim!!!

milenaaaa_bg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 18 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 7:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

paoucar znaci kada se ulizujes sam svojoj devojci,kda se promenis prema svima samo da bi devojci udovoljio.ne volim ih

Sonata
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: Holland

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 05, 2006 6:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Papucar je nezanimljiva osoba i kao takav brzo dosadi....Zar mi treba u zivotu neko pored koga ce biti sve kako hocu....da se sa svim slaze....Ja ne volim takve osobe jer kao prvo nemaju svoje JA....nemaju svog misljenja ni o cemu nego je rijec zene glavna....Zar nije ljepse da je iskren i ima svoje misljenje o svemu a ne da sve radi kako ja zelim i da meni udovalja....Takav zivot bi bio jako monoton....Ne hvala,...bez papucara molim Laughing

Majda_T
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 07, 2006 11:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za sve postoje granice pa tako i za papucare..mrzim momke koji mi previse ugadjaju, prate u stopu i uvijek su tu samnom..mislim da trebam i ja prostora.. Wink

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 27, 2007 12:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne volim takve osobe Confused

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 27, 2007 12:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni ne smeta ako je neko papucar.. ako je njemu dobro i meni je..
mada ako ja imam papucara onda moze da pocne da davi... mislim nema svoje misljenje stalno mi udovoljava.. to ne valja...

cecy
Luda do bola
Luda do bola

Godine: 37

Datum registracije: 02 Jun 2005
Mesto: wien

austria.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne volim ih Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~ -> Devojke sta mislite o papucarima? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon