:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pre sam za nekog tako opisanog u prethodnim tekstovima, nego za nekog ko je "pravo musko", udara rukom od sto, ali kad to ne treba, vice, za sve je uvek kriva zenska strana, nikad on, sve mu treba spremiti i doneti na gotovo, pa na kraju opet ne valjas, uvek ti nesto prebacuje, nikad nicim nije zadovoljan... Dakle, glas "papucarima". Ko su oni, opisano je u tekstvima, mada su meni tekstovi malo smesni. Da li treba biti "papucar"? treba, ali ne preterivati.
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Ne, ne i ne. Mrzim muskarce koji nemaju svoje ja. Koje zene pretvore u roba.
Ma koliko to izgledalo primamljivo dosadi verujte. Najbolje je zlatna sredina.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
tastatura1 je napisao/la sledeće: | 1.Dakle devojke, interesuje me sta smatrate pod terminom "papucari"?
2.Da li je dobro biti papucar ili ne?
3. U kojoj meri je potrebno biti "papucar" i u kojim situacijama?
4. Da li bi mogle biti sa papucarima? |
za mene riječ papučar ne postoji! Oboje trebaju biti ravnopravni a ne jedno okom, a drugo skokom!
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
ne mislim o njima nista lepo......takvi se ni ne trebaju zvati muskarcima......ali isto takvo misljenje imam i o onima koji su im totalna suprotnost, i misle da zato sto su rodjeni muski da im je svet na dlanu a zenina duznost da im podilazi u svakom momentu, celog zivota......... ...........najbolji muskarci su oni koji ne glume vec se ponasaju prirodno, uljudno, sa postovanjem prema ljudima oko sebe, a znaju da pokazu zube kad je to potrebno....... .....sta li se desilo sa pravim dzentlmenima iz onih prohujalih, lepih, vremena.......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
thorn je napisao/la sledeće: | ne mislim o njima nista lepo......takvi se ni ne trebaju zvati muskarcima......ali isto takvo misljenje imam i o onima koji su im totalna suprotnost, i misle da zato sto su rodjeni muski da im je svet na dlanu a zenina duznost da im podilazi u svakom momentu, celog zivota......... ...........najbolji muskarci su oni koji ne glume vec se ponasaju prirodno, uljudno, sa postovanjem prema ljudima oko sebe, a znaju da pokazu zube kad je to potrebno....... .....sta li se desilo sa pravim dzentlmenima iz onih prohujalih, lepih, vremena....... |
hehehehe draga moja, pa prohujali i oni sa tim vremenima!
Elem, slazem se sa tobom u potpunosti, pa bez pitanja, "mecem" svoj potpis na tvoju misao!
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | thorn je napisao/la sledeće: | ne mislim o njima nista lepo......takvi se ni ne trebaju zvati muskarcima......ali isto takvo misljenje imam i o onima koji su im totalna suprotnost, i misle da zato sto su rodjeni muski da im je svet na dlanu a zenina duznost da im podilazi u svakom momentu, celog zivota......... ...........najbolji muskarci su oni koji ne glume vec se ponasaju prirodno, uljudno, sa postovanjem prema ljudima oko sebe, a znaju da pokazu zube kad je to potrebno....... .....sta li se desilo sa pravim dzentlmenima iz onih prohujalih, lepih, vremena....... |
hehehehe draga moja, pa prohujali i oni sa tim vremenima!
Elem, slazem se sa tobom u potpunosti, pa bez pitanja, "mecem" svoj potpis na tvoju misao! |
Definitivno cu se sloziti sa gore navedenim!!!
|
|
|
|
|
|
milenaaaa_bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 121
|
|
paoucar znaci kada se ulizujes sam svojoj devojci,kda se promenis prema svima samo da bi devojci udovoljio.ne volim ih
|
|
|
|
|
|
Sonata Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 114 Mesto: Holland
|
|
Papucar je nezanimljiva osoba i kao takav brzo dosadi....Zar mi treba u zivotu neko pored koga ce biti sve kako hocu....da se sa svim slaze....Ja ne volim takve osobe jer kao prvo nemaju svoje JA....nemaju svog misljenja ni o cemu nego je rijec zene glavna....Zar nije ljepse da je iskren i ima svoje misljenje o svemu a ne da sve radi kako ja zelim i da meni udovalja....Takav zivot bi bio jako monoton....Ne hvala,...bez papucara molim
|
|
|
|
|
|
Majda_T Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 155
|
|
Za sve postoje granice pa tako i za papucare..mrzim momke koji mi previse ugadjaju, prate u stopu i uvijek su tu samnom..mislim da trebam i ja prostora..
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
ne volim takve osobe
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
meni ne smeta ako je neko papucar.. ako je njemu dobro i meni je..
mada ako ja imam papucara onda moze da pocne da davi... mislim nema svoje misljenje stalno mi udovoljava.. to ne valja...
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
ne volim ih
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|