:: |
Autor |
Poruka |
red_devil Upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330
|
|
kaspersky
|
_________________ <--- Znaš Me, Znam Te ---> |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
kasperski internet sekjuriti 6 najbolji je definitivno sve ostalo je djubre znam jer sam svasta do sada probao ali kis is th best
|
|
|
nesa_gajic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 90
|
|
Moja preporuka je NOD 32. Mozda nije besplatan ali mozes da skines probnu verziju sa Eset-ovog sajta. Probna verzija traje 30 dana. Ako tis se svidi - pre nego sto istekne probni period u reggistry-bazi u sledeci kljuc unesi vrednost 0.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eset\Nod\CurrentVersion\Info\View_CLSID\
ja jos uvek nisam naisao na virus koji nisam mogao da skinem, ali se slazem sa tim da i ti moras da pazis sta download-ujes.
|
|
|
|
|
|
mate0906 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 5
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Imao sam iskustva sa raznim, medjutim kod jednog napada, od svih tih silnih imena, AVAST me izvukao i spasio zivu glavu , napad je bio malo tezi, preko 18 000 inficiranih fileova:), medjutim AVAST ima najsvjezije definicije virusa, cim sta novo izadje, on ga ima, i osvjezi redovnu bazu, tako da me on izvukao, uz to ne trosi puno resursa i ne usporava comp, ima stalni on skaner, sa 7-8 skenera, koje mozete po zelji podesavati i time smanjiti prevelku nepotrebnu zauzetost resursa, uz sve to ZA DZABE je
nod32 je oke uz bitdefender svakako, samo oni nisu za dzabe
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
Zastodane Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2005 Poruke: 9
|
|
Ne treba ti samo Antivirus. Trebace ti i AntiSpyware & Trojan + Adware. Ovo bi ti tako lako ocistilo sve infekcije sa tvojeg PC-a.
Download & Install Spybot Search & Destroy , first check for updates then let it scan your system. Quarantaine everything it finds. Delete the found items you are sure of they are malware.
http://www.safer-networking.org/en/index.html
Download & Install Ad-Aware® SE Personal Edition , first check for updates then let it scan your system. Quarantaine everything it finds. Delete the found items you are sure of they are malware.
http://www.lavasoft.com/
Download & Install SpywareBlaster. Check for updates, enable Full Protection. This program prevents malware to enter your PC in the first place.
http://www.javacoolsoftware.com/
|
|
|
|
|
|
80Moma Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 455 Mesto: Kac
|
|
Anti Vir je po meni najbolji antivirus do sad nisam imao problema sa njim a sam radi update baza probajte pa se uverite.
|
_________________ "Mi pamtimo BARI a vi Fljarmuntari" |
|
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
Ja koristim Avast ! 4.7. Po meni je na prvom mjestu na svjetu. :netcafe:
|
|
|
patkan92 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 157
|
|
Ja sam koristio NOD a sad me neshto zeza, pa sam presao na Avasta i on je saswim ok!
|
|
|
|
|
|
simpa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 20
|
|
Ja bi ti preporucio zone labs security, imas u njemu i adaware i antivirus, ja ga koristim ima 2g, nijedan virus, a svasta posjecujem, prije sam koristio nod i avg, nisu mi pomogli, a zone labs ti je uvjerljiv pobjednik na testovima!
|
|
|
|
|
|
simpa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 20
|
|
Zaboravio sam ti jos rec, instaliraj si u firefox ili internet explorer mcafee site advisor, on ti pokazuje koje su stranice potencijalno opasne!ako je crveno oznaci, opasna je, ako zeleno, onda je cista!
|
|
|
|
|
|
colosos Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac
|
|
Zoran_Karavla je napisao/la sledeće: | Nemoze tebi ni jedan anti-virus na svetu da pomogne ako ne pazis... ja u firmi surfujem iz Windows-a 98 bez anti-virusa i firewall-a vec godinu dana, i nisam se zarazio nicim i pored toga sto koristim IE i Outlook...
http://www.domaci.com/viewtopic.php?t=15436 | A kako da znas da si zarazen kad nemas cime da otkrijes viruse, trojance i ostala spopadala?
Preporuka NOD32 i od firewall-ova Outpost, Kerio ili Lock'N'Stop, koje sam naveo od najzahtevnijeg do najmanje iscrpljujuceg po tvoju memoriju.
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|