:: |
Autor |
Poruka |
cica20 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265
|
|
Jesam jednom i prosla sam super.On je bio sokiran i uzbudjen.Bili smo posle toga dugo zajedno.
Kada sam to uradila uradila sam na najsmotaniji nacin i da je meni neko prisao sa tom forom sigurno bih mu dala korpu,ali eto on je bio fin
|
|
|
|
|
|
gorec16 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Feb 2006 Poruke: 179 Mesto: Poreč
|
|
ja još nikad nisam prišla face to face dečku,ali ako mi se sviđa neki dečko npr. iz škole i imam ili nabavim njegov br. mobitela ja mu pošaljem poruku,a i svom "dečku" ja uvijek prva pošaljem poruku.
|
_________________ Bolje da me mrze zbog onoga što jesam nego da me vole zbog onoga što nisam!!! |
|
|
|
|
*alexxia* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 25 Feb 2006 Poruke: 42 Mesto: Beograd
|
|
Hmmm... mozda sam nekada i pozelela tako nesto ali ne... nisam smela nikada da pridjem. Ja odicno gledam pravo u njega, onako da MORA da primeti, pa ako zeli, neka pridje!
|
_________________ ~Alexxia~ |
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Jednom sam prisla muskarcu...i mogu vam reci da sam se strasno osecala...uvek sam davala neki znak momcima da mi se svidjaju pa onda oni meni pridju itd. i mislim da je tako i sladje zar ne? Mali signali su SOS za ljubav i slicno...Nego, spletom okolnosti taj momak nije primetio moje male signale ( sigurno je imao problema s vidom tih dana ) i ja sam mu prosto morala prici...Bilo me je blam, istina, ali kada sam mu pruzila ruku i pogledala u njegove preslatke okice znala sam da nisam pogresila i da je tako moralo biti...i nikada sebi ne bih oprostila da mu nisam prisla te noci jer ne bih upoznala najneznijeg i najdivnijeg momka na svetu...stvarno sam mislila da nikada ali nikada necu doci u situaciju da ja pridjem momku, previse sam stidljiva za to, ali neka neobjasnjiva sila me je vukla ka njemu i ja sam jednostavno morala da mu pridjem...sudbina valjda...tako da se blamaza i traumatika tog prilaska isplatila :lom: ...a o hrabrenju mojih drugarica da vam ne pricam : " Ma hajde, pridji mu, hajde bre, pridji, idi tamo, jeste da mi nikada ne bismo prisle ali ti pridji ..."
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
ana.n Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 251
|
|
ma decko bi morao jako da mi se svidi da bih mu prva prisla, a kada bih to uradila, ma uvek treba biti spreman da mozes da izgubis i da te iskulira, sa tim ne bih imala problema
|
|
|
|
|
|
jeka2206 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 288
|
|
ja se vise pridrzavam one stare varijante tj. muskog starta..nekako mi je sladje a i bolji je osecaj...))
|
|
|
|
|
|
krijesnica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 27 Mesto: slavonija ravna
|
|
nema sanse....ja sam zena i ne namjeravam to raditi........
|
_________________ zivot je pre kratak i ne trosi ga na gluposti. svakome daj sansu da ti se obrati. a samo nekima da ti se uvuku u srce. |
|
|
|
|
Monica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2005 Poruke: 108
|
|
ovde je normalno da se prilazi muskarcima,tako da sam ja na to navikla...i hvala bogu do sada me niko nije jos iskulirao!!!
PS ovde u smislu u italiji!
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Moje je da "navedem", a njegovo je da pridje. Meni takva "raspodela poslova" najvise prija. A i zanimljivo ih je gledati kako se trude, zbunjuju....... 8)
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Potpuno podrzavam cure koje prilaze momcima,sve dok nisu napadne previshe
To je jedan od nachina da se demantuju oni stereotipi o tome kako momci uvek prilaze curama...
Iz mog iskustva,mogu da kazem da je svaki put uspelo... :signrandr:
|
|
|
|
|
|
ivana_I Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 62
Datum registracije: 09 Jan 2006 Poruke: 100 Mesto: tamo di ljubav pociva
|
|
nikada,to bi bila najveća glupost.oni vole kad ih ignoriraš
|
|
|
|
|
|
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
iz tog razloga ja ne prilazim prva,jednostavno signalima mu stavim do znanja da sam dostupna pa sta uradi
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|