:: |
Autor |
Poruka |
Sinbad Moreplovac Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Jul 2005 Poruke: 254 Mesto: Zrenjanin
|
|
Hoce li, mucenica, ikada docekati da joj cika Joximovic uradi taj toliko najavljivani album?
Lepo peva, mada me nervira nacin na koji pusta glas!
Malo bi mogla da spusti nos jer ipak ima SAMO tri pesme!
|
_________________ I know some day you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star
in somebody else's sky,
but why can't it be mine!? |
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Super vokalne mogućnosti.Mislim da joj je prošle godine nepravedno oduzeto prvo mjesto na Beoviziji.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Lilly2eternity je napisao/la sledeće: | Super glas, ali katastrofalan imidž neprimeren njenim mladim godinama (ipak je ona '83.godište). Takođe, nema ama baš nikakvu harizmu, a to je veliki minus kada se baviš estradom...ipak nije sve u glasu, mora se imati i "ono nešto"... |
evo taman htedoh da napisem nesto slicno ovom postu..pa procitah ne mogu da verujem da je cura samo 83 godiste...uh..onda je imidza zaista ocajan..doduse moram priznati da ipak cura koja ima onakav glas moze da se pojavi i u trenerci otpeva ono sto ima i ode..bolje nego vesna djogani i koje sve ne valjanje po sceni minici (do*icnjaci) a veze sa mozgom nemaju...devojka ima glas i predispozicije da uspe..samo ako nastavi da skoluje glas i ako se ne utopi u komercijalnu muziku
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ima samo dobru pesmu jutro i to je sve.moze samo da zahvali zeljko joksimovica sto je na tv...
|
|
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
ima jako dobar glas,a mene po izgledu nekad potseca na dzenifer lopez
|
_________________ B & M |
|
|
|
|
Artemis Faul Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 125
|
|
Najbolja pevacica koja se pojavila u zadnjig 20 godina. Ako ne i vise.
|
|
|
|
|
|
vladabgd Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 487
|
|
o njenom pevanju ne treba troshiti rechi. nije sluchajno pobedila u 3k duru. zao mi je shto proshle godine nije otishla na eurosong jer je zasluzila al jbg shta da se radi kad su cgorci cigani i sve bi uradili samo da njihovi geyevi odu
|
_________________ El Niño |
|
|
|
|
sarcastrator Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 62 Mesto: tuzla
|
|
Njen glas je odlican ali je i nekako previse karakteristican... nikad ona nece uspjet da se probije komercijalno... ali je za svaku pohvalu... a i super izgleda prelijepa je
|
_________________ Sarcasm 4ever! |
|
|
|
|
tv Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428
|
|
ima savrsen glas... zna li iko kad izlazi njen album?
|
|
|
|
|
|
A_Djema Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...
|
|
Reci cu joj samo napred i neka ne dozvoli da je pokoleba zloba u ljudima i sitne stvari kao sto su odlazsci na evroviziju jer ona je po meni pevacica koja zasluzuje i vredi mnogo vise i znam da ce uspeti!!
|
|
|
|
|
|
milan85bgd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jan 2007 Poruke: 27
|
|
|
|
|
NikSha021 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 25
|
|
ima super glas,ali nije bas poznata..Onaj ko nije pratio prosle godine Beoviziju ne zna ni ko je ona..Pokusala je sa Z.Joksimovicem,ali joj to nije uspelo..Trebala bi vise da se pojavljuje u tv emisijama..
|
|
|
|
|
|
|