:: |
Autor |
Poruka |
TuZnE_OkIcE Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 146
|
|
Nemam tih problema(hvala bogu)samo bi mi i taj problem trebao !!!
Ali imam jedan veci "nemam decka". Tako da...
|
|
|
|
|
|
bozayu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 12 Jan 2005 Poruke: 151
|
|
najbitnijeje razgovarati o tome sa partnerom i probati sve dok se nedoje do resenja a onda to stalno primenjivati
|
_________________ nije sve u lovi ima nesto i u ljubavi |
|
|
|
|
Desetar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 172 Mesto: Beograd
|
|
Orgazam je nauka!!!
Zasto je smisljen orgazam?!
Epa evo ovako priroda je zainteresovana za razmnozavanje medjutim ne ide joj u korist da se ramnozava svako sa svakim nego tezi ka tome da samo najbolji idu dalje pa je zato smislila dobar fazon, naime orgazam je onaj nakon koga ce se desiti eventualno zacece e sad da bi se doslo do istog dvoje se moraju "druziti" i po definiciji bi se on mogao dogoditi samo ako se ta dva organizma slazu (ne mislim na drugarstvo i lepotu vec na biolosko-hemisku vezu) i tesko je uticati na to jer to ne odlucujemo mi!
E sad ako ipak zelimo da dodjemo do orgazma potrebna je vezba i otvaranje jednog prema drugom kako bi znali sta kome odgovara i na taj nacin "zeznemo" organizam i ubedimo ga da je to prava osoba i na kraju gle cuda ORGAZAM jeeeeee!!!
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
mislim da treba zena da se opusti 100 %.... zatim zavisi i od muskarca... ipak on treba kao prvo da vas opusti..... ali nazalost koliko sam cula da neke zene nikad ne dozive orgazam.... ja ga na svu srecu imam.... ali mislim da je za to zasluzan moj dragi koji zna kako da me opusti u sexu....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
nexinet Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 14 Jul 2006 Poruke: 110 Mesto: Majdanpek
|
|
pazi pa to dođe samo od sebe
predigra lik i riba se prime na varijantu i
šta sad čekamo da ,,orgazam,,padne sa marsa
jel bree neko odlepioooooo
šta se dešava aaaaaaaaaaaaaa
ma cimneš je i tako to
predigra dobra digneš temperaturu
zavučeš joj jedan od 17,18 cm i to je to
počinje da se trese
pripremi se na haossssssss
ima da te izgrebe,da vrišti,skiči
mislim jesam stručnjak za taj orgazam
tj da im ga dam do bola pardon ne pola
hteo sam reći ceo,ona je tako prohtevna
i duboka,oni koji su manje hrabri
i ako ne znaju da plivaju,neka se vežu
za najbliži mislim orman ako treba
šta znaš šta može da se desi
ne moj da rizikuješ da te aždaja neka
proždere,a što je sigurno sigurno
tu je i orman pa preko njega možeš
da se vratiš nazad ako treba
da se u opšte vraćaš,a koji ćeš BiiiiP i ovde
bolje ti je tamo,samo se pričuvaj da i tebi ne uleti
mislim leti a može i zimi ko zna zašto je to dobro
vidim poplaveli ste oko vrata sad ću da vassssss
napustim možda i vi doživite neki orgazam.
Taj orgazam svako veče veliki problem
|
_________________ nexi |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Opustin se i uživan u onome ča mi radi u predigri..
|
|
|
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
A da vas pitam...
Ja npr palim devojku i sve to...znaci ono stavim joj srednji prst i ovaj do njega i igram se s G tackom pa onda malo izvadim pa klitoris i tako dalje.
I sad tokom toga ona ono vidi se da prsne od VATRE i ja ubrzam celu stvar i dok to radim samo od jednom skupi noge onako zadrhti joj stomak, uzdahne i tako ono nabaci osmeh juuuu ono ko da sam joj kupio zemlju na mesecu.
E sad sta je ona uradila? TO mene interesuje? Orgazam kod zene..to je kad bas svrsi, znaci ispusti tu kao neku tecnost iz sebe u velikoj meri ili npr. to sto moja devojka dozivi.
Moze li neko to malo da pojasni...i ako vec to sto dozivi samnom nije ono svrsavanje i tako to, kako da dodjem do toga, kad uvek dodjem do tog vrhunca vec i u paljenju i onda nastavimo samo s odnosom da i ja dodjem do toga.
Hvala
poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | verujete vi meni da ja jos uvek neznam gde je G tacka? |
ne znam ni ja, ne znam ni jeli postoji. Mislim da bi je davno našla da postoji.
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
ja se bas trudim da pronadjem tu famoznu g tacku,ali mi nikako me uspeva.Sa devojkom imam redovan sex vec tri god i ona jos ni jednom nije dozivela orgazam,a ja se bas potrudim oko toga,i prstima i oralno ali ne vredi.Ako neko ima neki savet neka napise
|
|
|
|
|
|
rope9 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 20 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja mislim da se vise treba fokusirati na klitoris.Cuo sam da seksolozi preporucuju masturbaciju devojkama koje ne mogu doziveti orgazam, naravno stimulisanjem klitorisa a moze i G tacke. Devojke cesto ne mogu dovoljno da se opuste sa muskarcem. Treba da to Bukvalno uvezbate same, da otrijete sebe, da nadjete fazon.Onda ce vam lakse biti i sa muskarcem. Korisno vam mogu posluziti xxx filmovi! Samo se opustite.
|
_________________ a šta da radim... |
|
|
|
|
needleboy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Okt 2006 Poruke: 16
|
|
Shea je napisao/la sledeće: | andrejica je napisao/la sledeće: | a kakav je osecaj kada ti stimuliraju G tacku? |
Kako da ti opisem osjecaj?
Jak je, intezivan, ne mozes da izdrzis a ubila bi ga da prestane, da ne pricam o izvijanju tijela, onom divnom osjecaju ugode. Ja u obicno 90% slucajeva ejakuliram. Nakon toga tijelo se trese jos par minuta kao da me je netko prikopcao na struju. A onaj glupavi osmijeh s lica ne mogu da skinem cijeli dan.
Probaj, ne skodi probati. Kao da je tesko oprati posteljinu kasnije. |
super si joj docarala. 8)
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Jako slichna tema ovoj --> http://www.domaci.com/viewtopic.php?t=1116
Da krenemo.
Sastavite plan kako i shta. Grubo zvuchi, ali recite jedno drugome shta preferujete, shta vam godi, shta vam prija, shta vam je na umu. Da li je to grickanje, da li je pogled ispod obrva, da li je to shapat na uho (primer: dirty words) shta vec...
Uzmite si i pomagala, ako je potrebno; neko reche jastuk(kushin); zna da pomogne.
Budite sa sobom, ne obazirite se na okolne uicaje, na okolinu, budite sada i ovde. Nije jednostavno, ali je presudno. Imajte na umu da vrme ne sme da igra ulogu, imajte to pre ne umu. Ne da vas to progoni za vreme samog china. Predajte sebe njoj/njemu. Budite slave, istovremeno i gospodar nad njom/njim. Imajte komotno, nekada i skuchenost mozhe da dovede do nezheljenog ishoda. Nezheljeni ishod je u ovom sluchaju da se ostane bez orgazma. Budite i lutka i onja koji upravlja lutkom (Ne mogu da se setim nashe rechi za tu osobu koja upravlja lutkom ) Nemojte da se grchite a da to ne morate, jer time se ne opushtate. I tako dalje... Bice vishe, samo da prevedem josh neke rechi na nashki.
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|