:: |
Autor |
Poruka |
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Mogli su prvih pola sata da obrisu i niko se nebi ljutio a uz to film bi bio 20% bolji.
|
|
|
|
|
|
evolution_m_a Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Jan 2006 Poruke: 11 Mesto: Demboch
|
|
Film je nad filmovima!Stvarno je extra odradjen!!Samo je vremenski dosta dug!!Extra je!
|
_________________ NiStA LePsE Od MajKe SrBiJe!!! |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Film ko filmo. Ocekivao sam, kako ljudi pricaju i kako ga hvale da ce to biti sada nesto VAUV.
Dobro svako ima svoj ukus.
Ne mogu reci da je film nesto ekstra. Moze se pogledati, i preporucujem svima da ga pogledaju.
Na kraju sam se sazalio na gorilu.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
milanche_81 Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 323
|
|
King Kong je ordinarna glupost, gledao sam ga u bioskopu i dzabe sam bacao pare.
|
_________________ Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu... |
|
|
|
|
vecaveca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Jan 2006 Poruke: 35 Mesto: Sarajevo
|
|
kako su ga najavili ja sam mislio da ce biti spektakl ali meni nije nista posebno
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
3 sata smaranja film je fakticki rimejkovana verzija King Konga iz '80 samo sto su ubacili gomilu bezveznijh snimaka i zavrzlama da bi trajao mucnih 3 sata-nikakav je-ne preporucujem ga
|
|
|
mcbain Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 76
|
|
Kako uzasno, glup i dosadan fil. Jos kad majmun (primat precizinje) pocne da koristi dzudo...ljudi, razumem ja vas da hocete da nam na staru ideju isisate jos malo kinte, ali dajte malo stila i inovativnosti !!!!
Ko nije gledao, nek' obidje !!!!
|
|
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
film traje 3sata, (ili 3ipo) i cula sam da nije nesto. da je prenatrpan efektima, da je samo pocetak dobar i kraj. a da je sredina filma uzasno dosadna.... Zato ga nisam ni otisla gledati..... ali u svakom slucaju cu ga uzeti na DVD i pogledati...
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
slazem se sa baby G..ne volim mnogo te filmove pretrpane efektima a stara radnja obradjena vec milion puta
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
meni se bas dopao film , al je previse grozno sa sve one insekte bljak
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Ma film smara pomalo.Kao sto se vec rekli, ima dosta specijalnih efekata koji su toliko mastovito odradjeni da covek pomisli da je sve ono stvarno.WOW.
King Kong daje maj-geri u glavu dinosaurusu i tako te fore...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
nesonene Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 151
|
|
film je zaista super a oglumici i da ne govorimo//preslatka je ..fim ima zaista dosta efekata ali ga to i cini zanimljivim...
|
|
|
|
|
|
|