:: |
Autor |
Poruka |
perakojot013 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535
|
|
semsoali je napisao/la sledeće: | pivo kolko ja znam je iz hmelja |
Da, da,... Koristi se hmelj i to tako odvratno mirise, da ne kazem smrdi. Meni baka zivi u Apatinu i od pivare (Jelen pivo) nekad ne moze da se zivi. Oni tamo su svi navikli, ali meni uvek bude muka. Zato verovatno i ne volim pivo.
|
|
|
|
|
|
bhdba Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jun 2006 Poruke: 71 Mesto: Tuzla
|
|
shokatz je napisao/la sledeće: | pivo je provod, pivo su koke, pivo je izvor zivota je li tako... |
potpisujem..
al sto hladno pivo sjedne nakon teskog radno dana, to nista drugo nemoze tako dobro sjest..
|
|
|
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
Ako ste u ceskoj pijte Zlatopramen ili Dreher a ne plzensko jer je odvratno !!!Ne znam zasto ga toliko hvale cak ako piete iz lmenke oseca se i aluminijum!!Bljak!!
A ako ste u austriji pijte Grosser!!
U Holandiji Amstel
Na Kipru Sol
U BG-u Jelen!!!
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Opčinjena sam 'Guinness'-om
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
***Srna*** je napisao/la sledeće: | Koje pivo je ono koje mozete najvise popiti, koje vas najvise moze uhvatiti, koje ima najbolji ukus, koje ste prvo probali?
Koliko dugo pijete pivo? |
Mogu piti Heiniken, Becks i LAV pivo.
Ova tri piva mogu cugati baš u dobrim količinama.
Pivo pijem već sigurno oko 5 godina, to je bilo među prvim pićima koje sam pila.
|
|
|
|
|
|
nedjo-bl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 16 Avg 2007 Poruke: 4 Mesto: B.K.
|
|
a ja se pitam dal griješim sve ove godine što pijem samo pivo, sam mi je lakše, Ajd uzdravlje!!
|
_________________ DOBRO,DOBRO JE |
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Lav,tuborg,becks...ma sta reci -Pivo je zakon.
Nikad mi nije muka,ma koliko popila.Jedina mana...kao sto su rekli vec neki jeste sto non stop trckaram u wc. ali se to moze zanemariti.
''Jetra mi je propala,
imam cir na crevu,
kamen je u bubregu
je**m li mu kevu.
Mi volimo pivo
i pivo voli nas....
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Ranije sam pila pivo skoro svakodnevno
Sada ga uopste ne pijem,ali to ne menja cinjenicu da ima extra ukus,narocito crno ( tamno ) pivo
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|