:: |
Autor |
Poruka |
sivigruja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 27 Dec 2004 Poruke: 204
|
|
sex do suza, desavalo se, to se zove////////////sex za rastanak//////
|
|
|
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
wow, to mi se nije desilo, ali verovatno pojacane emocije osecaj zadovoljstva i srece i desi se,....
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
mislim da neke devojke zene su inace i neznije za razliku od onog za sta se predstavljaju
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
gagily je napisao/la sledeće: | mislim da neke devojke zene su inace i neznije za razliku od onog za sta se predstavljaju |
tu si u pravu, ja sam se sadašnjem predstvila ko lav od kamena, a na kraju... ispalo mica maca... no mica maca samo s njim
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Ništa nije to toliko čudno.Najčešće se to de si pri gubljenju nevinosti.Ženama je to posebno ''traumatično''(gubljenje nevinosti),jer je to za njih poseban trenutak.Najbolje je prvo videti u kakvom je stanju devojka.Treba joj prići,zagrliti je,poljubiti u kosu(znak vernosti i pažnje) da bi se ona osetila važnom i voljenom.Ako ona odbije pažnju,treba je pustiti na miru.Neka jedno vreme bude sama da bi se smirila.Ništa strašno.E,sad,problem može da nastane,ako devojka plače zato što je bila sa muškarcem kog ne voli.Onda je to njen problem,ali opet muškarac retko sazna i provali da devojka/žena plače za drugim,jer žene umeju muškarce ''da prevedu žednog preko vode''.
Muškarac isto može da zaplače usled gubljenja nevinosti,ali to nikad(bar nisam to nikad čuo) ne pokazuje pred devojkom/ženom.Jer kao kod žena to je ipak ''traumatična'' i dotad neproživljena situacija.Muškarac može da zaplače i zbog ''pretpljenih muka''.Prosto,ako je dugo bio zaljubljen u neku ženu i dugo nije mogao da bude s njom,tj. posle dugog čekanja je ispunio sve svoje snove,kod njega dolazi do neke vrste emotivnog pražnjenja.Mada,čisto sumnjam da to muškarci rade pred svojim ženama i devojkama,više to rade kad su sami.Ja znam da me u takvim situacijama hvata euforija.Dobijem ''histerični napad smeha i sreće''.Doduše,ne volim to da radim ispred drugih.Ipak volim da budem sebičan u takvim situacijama.Kad sam tužan zbog neke devojke volim da budem sam,kad sam srećan isto tako.Mada mi se uvek na licu vidi kako se osećam.Ne moram ništa da pričam.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Nije mi se to desilo
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Do sada mi se nije dogodilo, ali verujem da je to osecaj koji je jedinstveni. Onaj koji pozeli svako u tom trenutku onda zna da je "ON" taj! Nadam se da ce mi se dogoditi (i to uskoro )
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
ja sam plakala samo prvi put jer je jaaako bolelo
|
|
|
tomarko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Maj 2006 Poruke: 116
|
|
verovali ili ne, meni se desilo par puta, prvo sam se cudio, ja musko a krenule suze (nije menii problem zaplakati, samo hrabri pustaju suze, ali mi nije bilo jasno tokom sex-a), i par meseci kasnije citam clanak u novinama o tome, veliki priliv osecanja itd itd i eto suza radosnica hvala Bogu
|
|
|
|
|
|
.::CipiRipi::. divlja macka
|
Godine: 45
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....
|
|
Meni se to par puta desavalo sa mojim bivsim ali samo zato sto sam bila srecna u tom momentu i zelela da nas dvoje trajemo vecno!!!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|