:: |
Autor |
Poruka |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Ja san vozački položila prije 4 godine. Mada san ga položila iz drugog puta, al ispaltilo se. Sad me samo prometna policija zna ponekad ganjat zbog prekoračenje brzine
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
E ja sam napokon rijesila da dobijem i tu karticu zvana vozacka dozvola. Testove i Prvu Pomoc sam polozila iz prve..sad sam pocela s obukom i tek sam bila dva puta po sat vremena na poligonu.I nije toliko tesko samo moras biti opusten.A kako ce biti na polaganju vidjeti cemo..nadam se da ce biti dobro.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
lolcina Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Sep 2007 Poruke: 21 Mesto: USA

|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | E ja sam napokon rijesila da dobijem i tu karticu zvana vozacka dozvola. Testove i Prvu Pomoc sam polozila iz prve..sad sam pocela s obukom i tek sam bila dva puta po sat vremena na poligonu.I nije toliko tesko samo moras biti opusten.A kako ce biti na polaganju vidjeti cemo..nadam se da ce biti dobro.  |
Pa ne mogu da vjerujem, zar ti nisi imala vozacku prije
|
|
 |
daliborvucko Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 30 Mar 2007 Poruke: 55

|
|
skoro sam ostao bez zaposlenja, te sam hteo da pocnem da radim kao taxi vozac, ali ne znam kome da se obratim za dobijanje dozvole za rad. naravno neznam ni gde opremu da kupim, ni kako da formiram cenu idr. Molim sve one koji nesto o ovome vise znaju da mi pomognu. unapred hvala.
|
|
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
testove sam položila iz prvog puta...a vožnju iz trećeg
prvi put sam pala na poligonu, drugi put isto (samo ovaj drugi put nije bila moja greška ) i iz trećeg sam uspela
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
lolcina je napisao/la sledeće: | crnibiser je napisao/la sledeće: | E ja sam napokon rijesila da dobijem i tu karticu zvana vozacka dozvola. Testove i Prvu Pomoc sam polozila iz prve..sad sam pocela s obukom i tek sam bila dva puta po sat vremena na poligonu.I nije toliko tesko samo moras biti opusten.A kako ce biti na polaganju vidjeti cemo..nadam se da ce biti dobro.  |
Pa ne mogu da vjerujem, zar ti nisi imala vozacku prije  |
vozacku nisam..ali sam vozila auto odavno hahaha
Polozila sam i voznju iz prve s tim da sam na poligonu prvi put liniju presla ihhhhhhhhhh ali jednostavno mi se noge oduzele kad udje onaj sejtan od komije u auto hahaha
ali poslije garaza i rucna iz prve bez greske ...danjska bez greske..a nocna je bila sasa blicanje , duga , kratka i haj bjezi kuci
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Uuuu, covece, sta vi sve treba da radite za dozvolu!
Ja poligon i voznju kroz grad zavrsio za 10 minuta!
Garazu i rucnu uopste nismo radili, kao ni prvu pomoc.
|
|
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
jedino sto sam na polaganju zeznula bila je voznja unazad ostalo je bilo savrseno
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
MAGICMASTER Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Mar 2004 Poruke: 11
|
|
daliborvucko je napisao/la sledeće: | skoro sam ostao bez zaposlenja, te sam hteo da pocnem da radim kao taxi vozac, ali ne znam kome da se obratim za dobijanje dozvole za rad. naravno neznam ni gde opremu da kupim, ni kako da formiram cenu idr. Molim sve one koji nesto o ovome vise znaju da mi pomognu. unapred hvala. |
Znam ja ali ti je verovatno sada kasno...
|
|
|
|
|
 |
Dakilica > sexy angel <

|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 1861 Mesto: > trg raja <

|
|
Ja sam i pismeni deo i voznju polozio iz prvog puta....
|
|
 |
cheda88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD

|
|
iz prvog puta testovi
prvi put voznja
ma vozac sam i po
ma samo sam imao srecu
|
_________________ bludnik |
|
|
|
 |
opasan22 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Feb 2008 Poruke: 3

|
|
da li neko zna mogu li POLAGATI vozacki sa 17, a dozvolu dobiti sa 18 (punim u januaru)
Hvala unapred
|
|
|
|
|
 |
|