:: |
Ukinuti gradjansko vaspitanje i versku nastavu u skoli? |
DA |
|
14% |
[ 7 ] |
NE |
|
48% |
[ 24 ] |
UVESTI OCENE |
|
24% |
[ 12 ] |
BAS ME BRIGA,SVEJEDNO MI JE |
|
14% |
[ 7 ] |
|
Ukupno glasova : 50 |
|
Autor |
Poruka |
bebacka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 239 Mesto: SUBOTICA
|
|
Potpuno sam za,sto se tice oba predmeta...obavezno i ocenjivati! buuuaaaa
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Lako je tebi kad si zavrsila skolu. lol
Vise se bojim toga kako deci objasniti ono sto im nije jasno iz tih predmeta [koji roditelji/deca traze]
|
|
|
prase Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 575 Mesto: Beograd
|
|
Ja mislim da ne treba ukinuti ta dva predmeta, ja sam u srednjoj isla na veronauku i naučila sam mnogo toga.
|
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Gradjansko vaspitanje je xtra!
Pohadjam tu nastavu i nikad se nisam pokajala zbog toga. Predmet je xtra. Svake nedelje iscekujem taj predmet!
U anketi nisam glasala iz prostog razloga sto veronauku narocito ne podrzavam, ali gradjansko da - a nisi ih odvojila.
Toliko od mene....
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
stojke_86 EGO!'s superhero
|
Godine: 38
Datum registracije: 27 Nov 2006 Poruke: 2334 Mesto: Beograd
|
|
Poslednja sam generacija koja nije imala ni gradjansko ni veronauku, a sad kad slusam mladjeg brata, zao mi je sto je tako.
On ide na veronauku, kaze da je super, nije lose znati malo vise o svojoj veri...
|
|
|
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
E ovo mi nije jasno - u skoli se uci vjerska nauka jedan cas, koja kaze da je covjeka stvrio Bog, a drugi odes na biologiju gdje ti kazu sve suprotno, da je covjek nastao od majmuna. I sta ti da vjerujes, kad ti 2 razlicite stvari pricaju na mjestu gdje bi trebali da pricaju samo istinu. A jedno od to dvoje je sigurno istina.
Dakle, jedno se treba ukinuti - biologija ili vjerska nauka. Sta vi mislite? Meni se nekako biologija ne ukida, jer kad nje ne bi bilo, ne bi bilo ni medicine ni svega sto nam ista donosi.
|
|
|
ekonomista87 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo
|
|
Pa bilo bi dobro da se ukine ali ako vec ne moze onda neka ostane da ucenici biraju. Ja sam isao u srednjoj skoli na gradjansko a sve vise koji idu na gradjansko nego na veronauku.
|
|
|
|
|
|
hip_hop Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: bg
|
|
najradije nista, ali sam na veronauci...
|
_________________ ...brate sve se vrti oko postovanja... |
|
|
|
|
vladimir86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd
|
|
Treba ih ostaviti, zasto da se ukidaju!? Mi svakako nista neznamo o svojoj veri, trebaju deca da uce. To je svakako izborni predmet, tako da oni koji hoce da uce, mogu, a opet ovi koji nece, nece!
|
_________________ Ako Upali Dobro Ide |
|
|
|
|
wizard50 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 67
Datum registracije: 31 Dec 2007 Poruke: 110 Mesto: karlovac
|
|
romeomarkovic je napisao/la sledeće: | E ovo mi nije jasno - u skoli se uci vjerska nauka jedan cas, koja kaze da je covjeka stvorio Bog, a drugi odes na biologiju gdje ti kazu sve suprotno, da je covjek nastao od majmuna. I sta ti da vjerujes, kad ti 2 razlicite stvari pricaju na mjestu gdje bi trebali da pricaju samo istinu. A jedno od to dvoje je sigurno istina.
Dakle, jedno se treba ukinuti - biologija ili vjerska nauka. Sta vi mislite? Meni se nekako biologija ne ukida, jer kad nje ne bi bilo, ne bi bilo ni medicine ni svega sto nam ista donosi. |
Potpisujem sve izrečeno !
Smatram da učenju o vjeri nije mjesto u školama, već u vjerskim objektima i to po vlastitoj želji.
|
_________________ Popijte napitak za sreću ! |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Ne treba ukinuti niii jedan jer deca makar tu nesto uce....
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Treba ih ostaviti i uvesti ocene...
Dok sam ja isao u srednju verska i gradjansko su bili casovi za na kafu...
Tako da je cesto bilo i po 2-3 ucenika u ucionici...
Ja sam pohadjao Versku i cesto prisustvovao nastavi i mnogo vise su me interesovala predavanja nego iz drugih predmeta, tako da mislim da ih treba uvsti kao osnovne. Ima puno toga korisnijeg i pametnijeg nauciti nego na ostalim casovima. (mislim i na Versku i na Gradjansko)
Pola ljudi danas na ulici se ne ponasa kako treba!!!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|