:: |
Autor |
Poruka |
Bincy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 125
|
|
et ja mogu rec naj lek je radite svaki dan po 100 trebusnjaka
vjezbe ..et ja sam to radila kao mlada cura i imam stvarno ravan stomak
posto imam ojacane misice na stomaku
to je taj recept ...svaka osoba nek si ojaca misice i nece imat frke sa stomacicom
|
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
mislim da se redovnim vezbanjem garant dostigne ravan stomak.. ali ja imam ravan stomak svako jutro,mislim uvece se najedem, ali ujutru je stomak skroz ravan, sto je cudno, ali ja se ne zalim
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
Samo treba ojačati mišiće, nema te prehrane koja će sama izravnati stomak bez vježbi. Ja se ovih pravila baš i ne pridrzavam, ne hvalim se tim, ali ne mogu pazit na prehranu kad sam cijeli dan u pokretu i pojedem nešto na brzinu s nogu...grozno. probat ću se prisiliti na vježbanje....
|
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
nazalost stagod napravila uvijek imm skembu
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
više vode, plesa, sexa, hodanja i rezultati su tu bez muke
|
|
|
|
|
|
mala_206 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902
|
|
ovo su super savjeti. kombinacija voca, povrca, malo trbusnjaka i malo vise trcanja nije samo dobro za extra izgled vec i za zdravlje.
|
_________________ Prestaću te voljeti tek kada slijepi slikar uspije naslikati zvuk pada latice ruže na stakleni sag dvorca, koji nikada nije postojao! |
|
|
|
|
Rocket_Queen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 19 Mesto: LA-city(LaZaReVaC)
|
|
pa, trbushnjaci jesu dobro reshenje ali treba ih uraditi jako puno da bismo dobili ravan stomak. Bolje je reshenje trchanje i trbushnjaci. Trchanjem, plivanjem, vozhnjom rolera tjemo postitji da nam se zategnu ne samo mishitji stomaka vetj tjemo dobiti definicije na celom telu. Ja treniram plivanje 9 godina imam plochice na stomaku jer redovno radim trbushnjake a i jednom nedeljno idem na aerobik i 5 puta na plivanje! Ishrana je naravno vazhna, i vetjina devojaka ima problem sa donjim trbushnjacima jer se nepravilno hrani,u donje trbushnjake su ukljuchene sve vezhbe(trbushnjaci) koje redimo sa podignutim nogama!
|
_________________ freedom's just another word for nothing left to lose, and that nothing, ain't worth nothing, but it's free.. |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Samo treba raditi trbušnjake, jesti možete sve, ali u malim količinama. Voće i povrće treba izbjegavati iza 18:00 h zato što ono uzrokuje napuhnutost. To sam negdje pročitala, mislim u nekom prilogu o ljepoti u Cosmopolitanu.
Što se vježbanja tiče, ne trebate obarati rekorde i napraviti 100 trbušnjaka odjednom. Nećete ništa postići, a idući dan se nećete moći pomaknuti od boli uzrokovane upalom mišića. Najbolje je uraditi 15 trbušnjaka pa se odmoriti minutu, pa opet petnaest pa opet jednominutni odmor. Na takav način možete napraviti i 200 trbušnjaka dnevno, a to nećete ni osjetiti
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ravan stomak najvisse zavisi od nase genetike pa tek onda od svega ostalog......
|
|
|
Dijanaaa100 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 129
|
|
ja mislim da ipak kad se vjezba se dobije ljep stomak
|
_________________ srce je moje violina...sto je diras...kad neznas da sviras..
nemoj da kvaris najljepse zvuke..mjesto pjesme...zacuces jauke!!!!
this is for YOU!!! |
|
|
|
|
beba2006 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2005 Poruke: 186
|
|
ti je sigurno ali su potrebne i vezbe
|
|
|
|
|
|
jenniferlopez Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Feb 2006 Poruke: 19
|
|
najbolji savet izbegavati zvake gazirano a potom i slatkise,meso i kombinovati trbusnjake i aerobik,trcanje,smejanje
|
_________________ Duboko veruj u ono sto zelis i zapamti : izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|