:: |
Autor |
Poruka |
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Ne znam da li postoji takav debelokozac kome je sve svejdeno,koji sve moze svariti sto se dogadja oko njega.Samo takvi ljudi mogu ne pozeljeti da bar ponekad budu sami na pustom ostrvu.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Jaooooo....pa cesto, nazalost.
A kome se to danas ne desava ?????
Danas je takav zivot, brzo se zivi i ponekad ne mogu sve da postignem, e tada se iznerviram.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
morrison_girl Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Sep 2005 Poruke: 375 Mesto: Tuzla
|
|
Jako cesto mi se desi da bih voljela da me nema. Za jedan dan promjenim 10 vrsta raspolozenja i osjecanja, ali sam primjetila da je u zadnje vrijeme jedan od preovladavajucih osjecanja taj da sam umorna od zivota. Sve mi se previse brzo desava, i sve mi nekako bezveze. Nekada sam toliko umorna (da li od posla ili od zivota vise i sama ne znam) da bih najradije kada zaspim da se ne budim najmanje godinu dana dok se sve ne smiri ili promijeni oko mene. Ali nema od toga nista, pa se sada furam na dobro raspolozenje, nemam drugog izbora.
|
_________________ Obrati paznju na posljednju stvar |
|
|
|
|
victory Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 60
Datum registracije: 25 Jul 2005 Poruke: 152
|
|
Ma kakvi umoran. treba živeti punim plućima i pametno koristiti svaki dan. Ne treba padati u depresiju, a kada dođu teški dani, e tu su sada pravi prijatelji.
|
|
|
|
|
|
Berka Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 404 Mesto: Holandija
|
|
Da zaspim i da se vise ne probudim.
Nevjerujem da postoji osoba koja se tako bar jednom u zivotu nije osjecala.
Sreca, to mi se veoma rijetko desava.
|
|
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Nikad. Bilo je teskih trenutaka, ali nikad ni na trenutak nisam pomislio da bezim. Uvek sam voleo da prkosim, i nikad ne odustajem, pa makar to bilo samo iz inata.
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Citat: | da li vam je nekada svega bilo dosta? da li ste se ikada osećali toliko umorno od života da ste poželeli da samo nestanete, odete na pusto ostrvo, bilo gde, samo da ste što dalje od svega? |
Ne,ja jako cenim zivot.... Sve sto mi se desi ili desava s'nekim razlogom je tako.... Zato bezati od svega,sta time postizes onda? Mislim nista....... Kako radis i gradis,tako ti je posle.... Imas mogucnosti beskonacno, ti samo treba da izaberes pravi nacin.... U zivotu su mi se desavale strasne stvari,ali nikad nisam htela da odem,nikad nisam pomislila umorila sam se i zelela bi da ne stanem....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
babinjo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2006 Poruke: 6
|
|
ne mozes biti umoran od zivota...
|
|
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
da desavalo mi se to sto puta !zelela sam da me nema da nikog necujem ne vidim ,kada su mi se izdesavale mnogo ruzne stvari nije mi bilo ni do cega!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Naravno da jesam!
Cesto to pozelim....nekada mi bas prija samoca ali vremnom shvatis da beg ne resava nista.
Jednostavno se suocis sa svim problemima uz pomoc prijatelja i zelja da pobegnes od realnosti te prodje...ali nije lose biti ponekad i solo,da razmislis o svom zivotu!
|
|
|
|
[duk] Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jan 2006 Poruke: 90 Mesto: bgd
|
|
jooj što mi je to poznato...
Dešava se ponekad, ali brzo prođe...
|
|
|
|
|
|
THE BESTE Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jul 2006 Poruke: 7
|
|
toliko sam umoran da nemogu ni opisati.
ima neka izreka život je kao loš film u kojem od početka znaš da će glavni lik umrijeti.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|