www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pokazivanje KOKANA u javnosti.....
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
DRAGAN_NS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 16 Nov 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 9:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako ova ima bujnu mastu, ali da joj odgovorim. Za pokazivanje kokana postoji vreme i mesto pa cak i u javnosti

sandras
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 17 Apr 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 5:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uzas, stvarno uzas

bal pod maskama
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 09 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovaj sto ga je stavio na sto se sasvim razlikuje od onih sto sacekuju decu......znate ovo prvo je zajebancija pomesana sa malo idiotluka ali ovo drugo su poremeceni ljudi....tacnije pedofili......te bih poklala....zlostavljanje dece je nesto najgore............a opet imate i onih klasicnih manijaka......

Poslednja prepravka: bal pod maskama datum Uto Dec 19, 2006 3:30 pm; ukupno izmenjena 1 put

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 17, 2006 5:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa verovatno nemaju devojku pa da njoj pokazu u privatnosti pa onda malo da ga pokazu u javnosti pa da bude da je i njihovog neko video Smile Smile Smile

....tvoja i u dobru i u zlu....

Eniac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 15 Sep 2002
Mesto: Niz Reku Zivota Plovim

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 22, 2006 12:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako bas na plazi nema svlacionica... i devojci, prilikom odnosa... u ostalim slucajevima ne pokazujem

colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 3:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam imao takvih iskustava ali znam kada bih ja video tako nesto odvalio bih ga od batina i zastitio devojku...

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slučaj 4. mi se čini baš dobar Smile Heheh...a sta se tiče "kokana"...Prije par godina, ja i frendica na rolama..i vozimo se Bačvicama ( plaža u Splitu)...Kad ono tip gol golcat, došao pod javni tuš, i tušira se...I još ga rukom miče lijevo desno!!!! Ahaahhhhah...Naravno, mi se počele smijat...a kad je on počeja trčat za nama...nije nan bilo svejedno..nego...odvozit dalje Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 11, 2007 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam prijatlelja kome to i nije bio problem. zamislite, pun kafić, on ga vadi i "umaće" u čašu bevande i kaže po popije dobija pivu, drugi prijatelj, još luđi, nageo i na eks. obojica su poslje goli hodali ulicom, mi ostali, mada i mi pjani, iza njih ko popišani miševi od srama

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 22, 2007 9:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam toliko lud da se bavim tim Mr. Green Mr. Green hahaha
A da vidim pao bi od smejanja Mr. Green Mr. Green

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 23, 2007 10:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uffff i meni se dogodilo sa nekim budalama. Okrenula sam se i otisla bez reci, mada mi nije bilo svejedeno. Nikada se ne zna kakav je taj.

ZdEnKo1986
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 11 Dec 2006
Mesto: Moscow

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 3:23 pm    Naslov poruke: Re: Pokazivanje KOKANA u javnosti..... Na vrh strane Na dno strane

Good_Girl je napisao/la sledeće:
...opet mi je nesto palo na pamet...ovako, sigurno dvadesetak puta u zivotu mi se dogodilo da naletim na tipove koji su mi zeljeli pokazati svog kokana, a da ja to nisam trazila

Slucaj 1.
Prepun autobus za moje naselje. Ljudi se stiscu i naguravaju. Osjecam da mi se netko naguzio i po disanju zakljucujem s cim imam posla. Okrenem se prema njemu, a on ga izvadio i sapuce: "ne trebas se bojati". Pogledam mu aparaturu, pogledam njega, odgurnem ga i odem na drugo mjesto. Ali to je vidjela neka baba - zaustavila autobus i inzistirala da se pozove policija. Ljudi su pukli: ljeto, vrucina, zuri im se, a mi zbog nekog senutog cekamo policiju. Mogla je barem pozvati hitnu! Dok nisam dala izjavu, dotle nismo krenuli. Kad sam se vracala u autobus, tresla sam se od bijesa. Ona je misla da valjda drhtim zbog soka - "ne brini duso, sve ce biti dobro...". Uspjela sam samo procijediti kroz zube: "skini mi se s mesa!".

Slucaj 2.
Secem psa pored jedne bolnice. Vidim kraickom oka da netko prolazi, ali ne obracam paznju. Okrenem se, a prizor je bio vrlo dojmljiv: tip gol golcat u bijelom grudnjaku i s bijelim podvezicama prolazi pored mene i mase guzom kao manekenka tako da mu se ona stvar klati. Okrecem se, smijuljim, a pas nikako da se pomakne s mjesta. Vidio je da ne reagiram, pa on ponovno... Kako dosao tako i otisao.

Slucaj 3.
Jednom, u srednjoj skoli kad smo isli vlakom doma. Tip isto u baloneru. sto im je to, nekekav trademark? Bacio drkicu na dvije cure, pokazao im ga je, one pocele vristati, a tip, koji inace ima ptsp, vojska i te fore, ga je doslovno izbacio iz vlaka, srecom, vlak je stajao u stanici, ali bio je to zanimljiv prizor. A koliko sam skuzila, bas se ne pokazuju previse muskima, ima svakakvih budala, netko bi mu ga mogao i odrezati, sto ce onda pokazivati. Dlake

Slucaj 4.
prije nekih 20 godina od moje frendice mama je isla s posla preko parka...prema njoj dolazi tip u dugackom baleoneru i drzi kitu...malo se sokirala jer nije ocekivala takav prizor...tip je zamolio da komentira kakav on ima komad...malo se naluknula i klepnula ga kisobranom po njemu...dok se on savijao od boli ona se izgubila u mnostvu...

Ostali slucajevi.
u jednoj uliciu centru ZG u pola 4 popodne!!!! U tramvaju. Pred skolom. U kaficu. U vlaku nekoliko puta. Jedan je cak cekao kraj pruge dok je vlak prolazio i BiiiiP na vlak...valjda.. Na ulazu u butik u kojem sam radila. U kabini tog istog butika...itd.

Dakle nagledala sam se kokana u raznim situacijama. Da li je to u svim mjestima tako i imate li takvih iskustava. Trazim i musko misljenje Sto zapravo uciniti kad u sred bijela dana ide prema tebi frajer i drzi kokana u ruci. Da ga sutnem nogom il.....

To se dogadja semo u ZG...Deda mi je pricao dok je radio remont pruge pre 20 godina da se nije nagledao cudnijih obicaja i ljudi!

ko zna mozda to ljudima inponuje pa im dodje kao da su nesto povalili
Okuraze se ljudi to je to

[Edit by Baraba: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

Samo tvoja ortakinja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 25 Maj 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 10:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni nisu pokazivali ali je jedan decko spavao samnom dok je bio pod dejstvom i odma da vam kazem nije bas dobar osecaj.....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Pokazivanje KOKANA u javnosti..... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon