www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pit-bull
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 12, 2006 11:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa cula sam da su i oni dobri ali ipak nebi uzela tu rasu jer treba im zabraniti dosta stvari i mnogo da se pazi o njima pa nikad se nezna

_MaNjA_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 16 Jan 2006

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 12, 2006 4:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da pre dvije godine u Sloveniju najviše ugriza od psa po statističkim podatcima bilo je od golden retrievera. i zašto? Jer svi misle, pa to je pas za sve, svi mogu da ga maze, pa ajmo i mi. E nije to tako. Pas je pas. I nema veze jel to ovčar il to pitbull. Sve ovisi od gazde i ne od psa. Pitbulli su maze, ako ih se tako odgaja. A oni koji odgoje pse za borbe ionako mislim, da bi trebalo njih malo da se primi pa nek se oni bore. Da vas vidim ljudi, ako bi vas stavili u kavez i maltretirali vas, kako bi se ponašali. I zbog takvih ljudi dolazi to, da je pitbull opasan pas i da nikako se ga ne smije imati pored dece i ne znam šta. Pa onda kad god negde pas ugrize nekog, onda po novinama pišu, ne znamo kakav je bio pas al sigurno bio neki opasan ko što je pitbull jer drugi psi to ne rade. Kad idemo ja i moj dečko sa mojom pitbullkom i nemačkim ovčarom van i priđe nam netko - malena biče mirna i ljubazna a bože nedaj da netko dira ovčara - on ugrize svakog koga ne poznaje. Imao je godinu dana kad smo počeli ja i moj dečko i jedva se naviknuo na njega, da može sad on normalno da sa njim izlazi i sve. Moja najbolja prijateljica još uvek ne uđe sama u kuču ako ga nitko ne drži. Pas je pas. I nebitno je jel pitbull il neki drugi.

silly_one
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 04 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 12, 2006 6:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iako pse inače volim, njih se pomalo bojim Confused

1ALEKSA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 14, 2006 7:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pit bull opasan sport drzati ga!

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Godine: 37

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 15, 2006 12:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pit bull je jedan od najkrvolocnijih pasa...ne bih voleo da sam u njegovoj blizini

Love don't let me go

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 17, 2006 7:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim sve pse pa i ovu agresivnu rasu.Smatram da ipak ovi psi trebaju obavezno da imaju korpu i da su na kracem povodcu ,mozda najbolje da imaju koralnu poludavilicu ili dobru davilicu.
Mislim da su vecina gazda pit-bulova kukavice i da ih taj pas cuva ,i da se sa tom rasom klinci. :mrgreen:Snažan je, mišićav i dobro oblikovan pas koji se kreće neverovatnom lakoćom. Neobična je njegova glava koja je meko izbočena od temena prema kraju nosa. Bele bul terijere kojima se kroz dlaku vidi ružičasta koža, nepoznavaoci zamjenjuju s praščićima. Sprijeda glava izgleda ovalna u obliku jajeta. Oči su prilično male, leže postrani i trouglaste su. Tanke uši su uspravne, kratak rep je debeo u korenu i tanak na kraju. Dlaka je kratka, glatka, sjajna i tvrda. Boja: potpuno bela s tamnijim oznakama na glavi, tigrasta ili tigrasta s belim oznakama. Visina - oko 45 cm, težina - što veća. Živi do 14 godina. Bul terijer je gladijator među psima, uzgojili su ga kao borbenog psa što je još uvijek živo u njegovim genima. Tog psa mogu imati izuzetno snažni Ijudi, jer je i on snažan.Bul terijer ima visoki prag suzdržanosti, odlično zna razlikovati da li ga je neko lupio nehotice, u šali ili ozbiljno. Čaroban je i neumoran u igri s decom. Siguran je čuvar. Malo laje, a čuva vrlo dobro. Može se satima odmarati, a može se i satima šetati. Rado se igra , ali ga treba imati na ograđenom području. Jako je privržen gospodaru, poštuje ga i na njega je ljubomoran. S drugim psima je prijazan dok se prvi puta ne potuče, a nakon toga je napadač. Jednostavan je za čišćenje. Ima problema s bubrezima (za njega je opasno ležanje na vlažnom mjestu). U nekim državama su tim psima zabranili učenje obrambenih vežbi.

Poslednja prepravka: maucetung on Ned Apr 30, 2006 1:26 am; ukupno izmenjena 2 puta

_MaNjA_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 16 Jan 2006

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 8:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako si samo pogodio maucetung. Klinchimo se sa tom rasom, da nam ljudi ne priđu i da drugi psi u velikom krugu izbegavajo pitbulle. Evo živi dokaz, kakva mišljenja se stvaraju jer ljudi upotrebljavaju pitbulle za borbe i rade sa njima ko sa smečem. E pa ljudi moji, samo da vam objasnim: moja malena nije nikad bila tučena, nikad maltretirana, ima dve godine, i tako je plašna, da ne mogu sa njom da izađem na šetnju osim ako pored nje ide i moj ovčar. Tako da jedino gde mogu da se klinchim sa njom jest u stanu, gde nas gledaju zidovi i moj dečko. Zar ne možete da shvatite, da ljudi te pse drže zbog toga jer im se dopadaju? Jer vole njihov karakter? Jer ih odgajaju da budu maze? Pa šta mislite da se desi ako bi netko jednom malenog teriera il nešto takvo naučio da se bori? Jel bi bio opasan? Jeste bio bih, nitko ne bi mogo da mu priđe - jedina je razlika u tome, da pitbull ima snage da stvarno ubije nekog, a neki drugi psi možda ne, zato se oni ne smatraju za opasne. Al princip je isti. I upravo zbog te snage, pitbulli uvek izađe loše. Ma nemam više ni snage, da se borim protiv svih vas, koji imate loše mišljenje o njima. Jedino šta mogu da vam kažem - idite negde gde imaju ljudi pitbulle i decu pored njih i videčete kakve to maze mogu da bude. Pa i još koja sličica:

PuNk SuPeRsTaR
*Nečija Slatka Tajna*
*Nečija Slatka Tajna*

Datum registracije: 23 Mar 2006

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni su jako lijepi! imala sam ga jednom. I bio je najbolji pas na svijetu!

kiki1979
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 13 Mar 2006
Mesto: Bec

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 23, 2006 10:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uf preljep i opasan Wink

tranzistor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 21 Maj 2006
Mesto: novi beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 24, 2006 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pit je najlepse kuce i on je zastitni znak partizana

KatriX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 15, 2006 12:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da vam kazem jednu stvar!Pitovi su jako pametne zivotinje.Nije istina da su oni ubice i ostale gluposti.Sve zavisi od vlasnika.Ako ti njega od malena dresiras da ide na ljude i mrzi sve,normalno je da ce da bude opasan,ali logicki gledano i najsimpaticnija pudlica moze da bude opasna ako je tako naucis.Zato nemojmo biti tako strogi i suditi po tudjim pricama.Pit-bull psi su extra..to tvrdim..
KatriX

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 15, 2006 8:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni su grozni, izgledaju opasno i divlje. Za mene kućni ljubimac mora biti nježan i sladak, da se mogu mazit s njim i brinut se za njega kao za malo dijete, a ne da umirem od straha kad ga vidim

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Pit-bull Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon