:: |
Autor |
Poruka |
nora kovacevic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 69 Mesto: pancevo
|
|
stvarno ne treba biti rob mode..naravno ne treba biti ni totalno van nekog fazona ali najvaznije je da nosimo ono u cemu s osecamo jako dobro...recimo nikada nisam volela military look...mislim da mozda i ne bi lose izgledala u tom fazonu ali jednostavno bi se osecala lose...
|
|
|
|
|
|
ismihanaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 200 Mesto: sydney - zenica
|
|
nepratim
ovdje u sydneyu mozes u pidjami izaci, niko se nece okrenuti
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
volim nositi ono sto je trenutno moderno..ali to nije presudno za moj izbor garderobe..kao sto rece pinklady neke stvari su isvuse kic za moj ukus i ja ih necu obuci ma koliko to u tom trenutku bilo moderno..a naravno da volim lep komad garderobe koji je uz to i moderan
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
vip-maca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jan 2006 Poruke: 85 Mesto: split
|
|
pratim .i to mi je sad u trendu
|
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Imam utisak da smo se moda i ja davno posvadjale
Kazem ovo jer me poslednjih godina strasno nervira sto svaki izlog uglavnom lici jedan na drugi....udjete u dva butika i nema potrebe da idete dalje jer je garderoba svud ista..fuuuj.
Sve mi je teze naci komad garderobe koji ce me "oboriti sa nogu" jer mi u potpunosti odgovara...Mislim da ne mogu bas svi da prate modne trendove i da se u toj garderobi osecaju prijatno i da im u potpunosti odgovara.
Ja sam vise za jednostavnost i klasiku uz neki zanimljiv detaljcic i mislim da ce to uvek biti u modi.
U svakom slucaju ako se prijatno osecate i ako znate da nosite to sto je na vama uvek cete lepse izgledati od nekog "roba mode" koji na sebi po svaku cenu mora imati nesto sto je moderno a ne razmislja da li mu to pristaje....
|
|
|
|
|
|
oci zelene Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 55
|
|
ja obicno uvek pratim modu al samo ako mi se nesto svidja i dobro stoji..
|
|
|
|
|
|
schmekerica Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
ja kupujem samo ono što mi se svidi i što mi dobro stoji, nikada ne bih nešto kupila samo zato što je moderno i svi to nose a da se ne osjećam dobro u tome, jer najbolje izgledaš, kad se i osjećaš dobro u tome što obučeš!
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
tv Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428
|
|
nosim ono sto mi se svidja, bilo to u modi ili ne
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
obavezno modu obozavam, pratim sve trendove, i kupujem dosta onoga sto se nosi......a u to sve uklopim i neke postojece krpice........najvise me odusevljavaju torbe, obuca i nakit.....
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
trenerka i samo trenerka..........treniram kosarku i iz trenerke ne izlazim
|
|
|
maja_bogdan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 114
|
|
Bavim se modnim dizajnom i uvijek znam sto je u trendu,ali naj draze mi je kada nosim robu prije svih a tek onda ostatak grada!
No moj umjetnicki duh me vuce da se neobicno oblacim,pa dosta puta nesto sto uopce nije u trendu.
No,svi koji me znaju,znaju da sam to ja i kazu da bi mi i vraca krumpira dobro stala...Zato sto volim ono sto nosim,a onda zracim zadovoljstvom!
Svi koji to rade na takav nacin blistaju....
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Modu pratrim, volim nove trendove, ali ne volim ni modu slepo da pratim, nego prihvatim samo ono sto lezi mom licnom stilu i ukusu i uklopim sa onim sto inace volim. Ne treba po svaku cenu pratiti trendove i nositi sve sto je in tog trenutka jer ne stoji sve svakome. Treba nositi ono u cemu se dobro osecamo i dobro izgledamo, a izbegavati ono sto nam ne stoji ili nije nas licni ukus bez obzira da li je in.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|