:: |
Autor |
Poruka |
XpucTuHa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 64 Mesto: FL

|
|
Ja zivim privatno i jako sam probirljiva sto se hrane tice. Ipak, odlucila sam da uplatim menzu nedelju dana i da vidim kakva je hrana. Moram vam priznati da je sasvim ok! Bar svaki dan imas kuvanu hranu, a ne trosis vreme na spremanje.
|
|
|
|
|
 |
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*

|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387

|
|
ovisi kako koja menza i kako kad. nekad zna čak i biti fino a jednom sam dobila skoro skroz sirovu hranu fuuuuj
|
|
|
|
|
 |
The_Dragon Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 135 Mesto: Zagreb

|
|
Cak sam bio 2 put u menzi! Znate zasto tak malo? Zato kaj su svi prozdrljivi gadovi pa ne mozes doc na red
|
_________________ I FEER NO ONE |
|
|
|
 |
draganamj Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 571 Mesto: pogodi gde

|
|
JA idem u menzu i moram da kazem da je pristojno, nije nista extra a nije ni dno dna, za te pare koje odvajamo za menzu moram da kazem da je odlicna, samo pomislite za rucak date 45din a za to nemate nista da kupite, a plus je kuvana hrana bolja od fast fooda,
sto se tice porcija, one su normalne...mislim da muskoj populaciji nije dosta ali sta da se radi
i uvek imas izbor izmedju najmanje 2 jela sto je ok, cak mozes i da kazes da ti izbace nesto ako npr. ne jedes ribu...sto je po meni OK
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
ja sam u prvoj i drugoj isao u menzu i mislim da je hrana odlicna s obzirom koliko malo para kosta,cak sta viee ja sam se odusevio kvalitetom i kolicinom hrane koju sam tada dobijao.Mada posto mnogo volim da jedem desavalo mi se da uzmem 2 ture 8)
|
|
 |
Jelena-hn Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Avg 2006 Poruke: 82

|
|
Idem u menzu, jer mi je tamo hrana super... U jednom hotelu je i iskreno, odusevljena sam i hranom i svim ostalim...
|
|
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Sta mislite o menzi? Dali idete u nju? Kako vam se cini hrana tamo? |
U Zagrebu na Savi je menza stvarno super, prezadovoljna sam. Jest da je gužva i da se mora jesti na brzinu ali idem svaki dan. Puno mi je jeftinije i pojedem nešto normalno i skuhano jer sama znam napraviti samo sendvič Imamo i piceriju i slastičarnu posebno na katu i stvarno se isplati. Platim picu 3 kune, a kolač oko jednu kunu ili dvije. Ručak me dođe najviše 6 kuna plus sok salata i kolač.
|
|
|
|
|
 |
UKRATKOSS Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 367 Mesto: temisvar

|
|
menza u kojoj ja idem ima odlicnu hranu a uz to i jeftinu
|
|
|
|
|
 |
Milena Carica Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)

|
|
Ja sam samo jedamput otisla i to da pravim drustvo drugarici i zgrozila sam se.
Na viljuskama su se videli ostaci hrane.
Ne zelim toga ni da se secam.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
 |
limun001 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 84

|
|
ja volim ici u menzu i tamo je bas zakon
|
|
|
|
|
 |
XduleX Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183

|
|
pa i njima se u menzi desi da daju neki ne tako los rucak, ali ako moras sam da spremas a ne znas uvek je bolje ici na rucak ma kakav bio...
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
 |
[ZG]Paneb Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Dec 2006 Poruke: 38 Mesto: Zg

|
|
Svaki dan tamo jedem, hrana cist ok. Samo malo para imam na x-ici!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|