:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
Amsterdam je predivan...kamo srece da sam imala priliku i licno se uveriti..no moracu se i ovim zadovoljiti
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
Bound Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 164 Mesto: Frankfurt

|
|
KO namerava da poseti Amsterdam, nek' to uplanira za dane proslave kraljicinog rodjendana! Ceo grad se pretvori u narandzasti balon.
Ali, ne zaboravite da ponesete kompas, da nebiste stalno setali u krug!
E da, posetite i one izloge "suvomesnatih proizvoda" u Red Light District.
|
_________________ Trebas mi ti, snagu mi daj
Ti budi moj pocetak i kraj
Umorna sam i malo me strah
Zagrli me, trebam tvoj dah |
|
|
|
 |
Lilith Upućeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 354

|
|
Amsterdam je jedan od mojih omiljenih gradova. Zivim na 45 minuta od njega tako da cesto odem tamo na ceo dan!
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
.....nemojte vise, rasplakacu se......
nego, mislim da kod nas ima ponude u okotobru i novembru, kad nije sezona tj, nije nesto preterano skupo, pa planiram da se nekako tad organizujem....da krenem....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
ArmaNL Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jan 2005 Poruke: 216 Mesto: Amsterdam

|
|
Ako moras da vidis neki grad u EU onda ti je to AMSTERDAM.
|
_________________ Pozdrav, Arma H.
 |
|
|
|
 |
NatasaI Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 177 Mesto: Amsterdam

|
|
Ma nije toliko divan grad! Pun lala i budala haha
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
nisam bas bila u Amsterdamu ali sudeci po slikama bas ne odgovara opisu koji ste vi naveli..ako zivite tamo znate vise nego ja..ali marihuane i prostitucije ima svuda..budala takodje..ali onoliko cveca.bas i nema..
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
medovuk Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 243

|
|
amsterdam mi je neispunjena zelja al nadam se ne zadugo
|
|
|
|
|
 |
misterioso Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Nov 2006 Poruke: 34

|
|
Lep je to grad, meni licno zbog vode....treba ga videti, predlazem vam Hotel Bull dog(Hotel, ne coffe shop:) ), obratite paznju na jednu posebnu konobaricu, samo cuvajte se da vas neprevari:) Shopping je fenomenalan, posebno cuvene pijace.... Samo kad bih imala decu, nikad nebi zivela u tom gradu
|
|
|
|
|
 |
RLICA2000 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 81

|
|
Amsterdam je jedan od gradova koji je ostavio na men eveoma veoma lep utisak...cak mi je mnogo lepsi i romanticniji od Pariza...
sav je na vodi .....tamo sam popila najukusniju kafu do sada ma sta da vam kazem vec da ga posetite ako u zivotu za to imate prilike...
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Nije vise slobodan onoliko koliko je nekad bio ali je jos uvijek grad mozda najvecih sloboda
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Bila sam proletos u ovom gradu ali nažalost samo na dva dana.No, i to je bilo dovoljno da se okusi njegova čar.
Kao što reče aureliano, ovaj grad ima najviše sloboda. To se doista i vidi.
Pa,hej, marihauana je tamo legalizovana.Ja bih se ,preparirala, tamo kad bih živjela .
Za svatkoga ima ponešto. Ako samo posjetite njihov ZOOvrt, spremite se na četvoročasovnu šjetnju. Ogroman je.
Evo malo priloga( tj slika) i od mene:
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|