:: |
Autor |
Poruka |
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
čarape sa playboy znakom i naravno one sexi koje se obuču za posebne prilike....
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
moje zelene i ljubicaste
|
|
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
uuuuuuuu...ja volim se moguce beneton carape i naravno PRUGASTE:)))))))))))))))))))))))))
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Ja sam si kupila stopalice mekane pamucne bijele za spavanje i super su mi
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Što šarenije, to bolje
|
|
|
|
|
|
Simpa girl Upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 308 Mesto: nis
|
|
pa sarene,sa medicama.sve zavisi volimi soknice ...
|
_________________ princess |
|
|
|
|
smixy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227
|
|
Jako volim sarene carape. Moje omiljene su dokolenice na linije raznih boja, obozavam ih.
|
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
tv je napisao/la sledeće: | najvise volim carapice sa nekim aplikacijama, medama itd... volim i carape sa prstima... |
I ja obozavam charape sa nekim motivima.. Ovcice, mede, zabice, jagode,, Imam ih na milion. Imam i dosta carapa sa prstima (izgledaju ko male rukavice). Njih obozavam jer su mi i smijeshne i zabavne.
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Little_dress je napisao/la sledeće: | Devojke da li imate svoje omiljene carapice?
Koje carapice nosite za koju priliku?
Da li mozda imate carapice za spavanje, carapice za osvajanje i one za ne pokazivanje? |
Jao, ja obožavam čarapice... Naravno da svaka prilika ima i svoje "čarapice", pa ne mogu valjda sokne obuti uz haljinu
Kada je jako hladno spavam u čarapicama u tzv. "natikačama", njih najviše i volim da nosim, imam ih u raznim bojama...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
nemam neke omiljene, ali najvise volim da nosim naglavke.. one male.. a i one sa prsticima su mi extra slatke
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ma meni mogu svakakve da pasu haha
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
moje omiljene carapice su bebi zelene sa puno srca
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|