:: |
Autor |
Poruka |
_MaNjA_ Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 255
|
|
Nisi trebala da ostaviš dečka. Prvo ste mogli bar popričati. Dobro ne kažem da bi meni bilo svejedno, al ne bih zbog toga prekinula sa njim. Kad sam se ja ružno posvađala s mojim dečkom pred drugaricom, ona je počela njemu da govori šta treba i šta ne. I posvađali su se posle ona i moj dečko, tako da nisu ni razgovarali. Nije bilo ni to od nje baš najpametnije, al sam popričala i sa njom i sa njim. Sada normalnu funkcioniše kad su zajedno i sve se sredilo.
|
|
|
|
|
|
ZOZEFINA Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis
|
|
KristinaNS je napisao/la sledeće: | ja sam se posvadjala sa najboljom drugaricom,zbog njenog glupog decka koji mi salje ljubavne poruke i koristi svaku priliku da me dodirne da mi nesto kaze tj. opise njegovu zelju da bude sa mnom i opsednutost. Mnogo volim tu drugaricu,al ona je stala na njegovu stranu,zaljubljena je svinja ju je ubedila da ja njega muvam i ja koristim svaku priliku da ga startujem.... Muka mi je od muskaraca. Ne pricam terenutno s njom a on i dalje zove i prica kako je ostavio zbog mene,salje poklon ei insistira da se vidimo!Da odlepis skroz! |
E i ja sam imala taj isti problem ona je poverovala njemu ikasnije se ispostavilo da sam ja bila u pravu i da je on lagao. Kad su raskinuli zvala me da se izvini, plakala i molila da se pomirimo. Oprostila sam joj ali nije vise isto i nikad nece biti. Vise i nismo u kontaktu jer vise sa njom i nemam o cemu da pricam.
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Mozda si upravu.... a sta ako je on bio samo realan i rekao ti sta misli.... uvek treca osoba vidi bolje od tebe...
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
jelena_2322 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2006 Poruke: 72
|
|
moj decko se super slaze sa mojim drugaricama...one ga obozavaju a i on njih...bas mi je drago zbog toga...posto one su sa svim mojim bivsim se svadjale tako da mi je sad super
|
|
|
|
|
|
ljubica1105 Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Jan 2006 Poruke: 328 Mesto: BENKOVAC
|
|
ma mi se svi dobro slazemo ja s njegovim prijateljima on s mojim prijateljicama tako da u ovoj temi nemam problema.pozz
|
|
|
|
|
|
Nattally Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 95
|
|
Ja bih postupila potpuno isto,svaka cast!Naravno da treba tebi da vjeruje!
|
|
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
u pravu si !Trebao je tebe da brani u sustini ne treba da se mesa jer je to vasa stvar ali da raskida sa tobom zbog toga,vidi se da je kreten koji se plasi zenskog stava i misljenja !
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
Paris_Hilton Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2005 Poruke: 79
|
|
On ne treba ni da se mesa jer to nema nikakve veze sa njim.... eventualno kad bi ta drugarica otisla (ne znam kakva je situacija bila) mogao bi da ti kaze nesto u stilu "ma pusti budalu, daj da se ljubimo bre!" a ne da ti tu govori da je ona ozbiljnija... missim svasta....o kakvoj on ozbiljnosti prica kad je i sam potpuno neozbiljan.... stavi naocare za sunce (da te ovaj ne prepozna) i trk po drugog decka 8)
|
|
|
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
ajoooj to je bed....kod mene nema takvih problema,al su imale zato moje legice...ha da uzasna je ta situacija
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
mircest je napisao/la sledeće: | Skoro sam raskinula sa deckom zbog svadje sa mojom drugaricom. On je, naime, bio tu dok smo se nas dve svadjale, i njegov komentar posle toga bio je :"Znas, je verujem njoj, ona mi deluje ozbiljnije" !?!? - iako sam ja bila u pravu, a i da nisam, trebao bi mene da brani jer sam mu ja devojka! A nju je upoznao dva dana pre toga, a mene je znao 6 meseci. Kad mu nisam glavu otkinula! Naravno, raskinula sam sa njim.
Da li mislite da sam dobro postupila?
Sta bi vi uradili na mom mestu? |
Mislim da nisi dobro popustila jer je to užasno glup razlog za prekid veze. I nije nju branio pred njom nego je tebi kasnije rekao svoje iskreno mišljenje. Mislim da si postupila balavo i nezrelo.
|
|
|
|
|
|
milenaaaa_bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 121
|
|
ne znam bas da li bih raskinula ali bih se naljutila kada bi rekao da moja drugarica deluje ozbiljnije od mene...sta sam onda ja,klovn
|
|
|
|
|
|
smixy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227
|
|
Ne pronalazim se u ovoj konstataciji jer u mom zivotu nema mesta za prepirke, svadje........ Ja ne obracam paznju na one koji hoce da se svadjaju jer smatram da se sve diplomatski moze resiti, uvrede i razne opaske od mene ne moze niko cuti jer se moj intelekt tome jako protivi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|