:: |
Autor |
Poruka |
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
Pa prvo i prevashodno Ski savez je NULA. Drugo, u Srbiji ne postoji dobra trening staza. Sve to na Kopaoniku je jako lose i nije za ozbiljan ski trening. Jahorina je za nijansu bolja, ali neodrzavana. Prva, dobra, trening staza je Podkoren u Kranjskoj Gori. Tako da nasi, potencijalni skijasi, nemaju bas gde da treniraju. Naravno, Austrija, Svajcarska, Italija, sve je to super, ali nas, potencijalni takmicar nema sredstava da odvoji za celu trening sezonu.
Ja znam jednog malog Borisa, koji je uz dobru finansijsku pomoc roditelja i uspeo da ode trenirati SnowBoarding u USA, ali takvi su retki.
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Janica osvojila drugo mjesto u Super G. Sjano je odvezla trku i tako odbranila srebro sa prošlih olimpijskih igara
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
BORIS_88 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 82 Mesto: PODGORICA
|
|
Mnogo smo losi u ovom sportu, dokaz tome su i Olimpijske igre u Torinu.
|
|
|
|
|
|
vujke13 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Dec 2005 Poruke: 239 Mesto: Subotica/ Novi Sad/ Podgorica
|
|
Potpuno nezastupljen sport kod nas, mada i pokazali smo se na zoi...
|
_________________ Vujanic je zakon |
|
|
|
|
comai Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 93
|
|
Zar kod nas uopste postoje profesionalni skijasi. Ipak za to treba puno para. Ne moze se trenirati na Kopaoniku
|
|
|
|
|
|
seanpaul Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Nov 2005 Poruke: 68
|
|
skijanje je sport koji treba trenirati i vezbati cele godine a ne samo preko zime kao sto rade nasi skijasi i skijasice (samo zima i samo kopaonik),a druga stvar to je sport koji zahteva i vecu finansijsku podrsku - to su po meni razlozi sto su skijanje i zimski sportovi u scg tako losi. A sto se tice hrvata oni imaju porodicu Kostelic, i kad oni prestanu i za njih vise nece biti medalja ... poz!
|
|
|
|
|
|
šabanat Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 117 Mesto: zagreb
|
|
da bi se nešto napravilo treba mnogo novca,iznimka je janica koja je sa 24 godine najbolja skijašica u povijesti
|
|
|
|
|
|
V kolona Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 220
|
|
Skijanje u SCG je na nivou Africkih zemalj.I to ce potrajati dok se i nama ne desi fenomen slican Kostelicima.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|