www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Preporucite mi dobru horor knjigu
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
zdravka
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Maj 2005

PorukaPostavljena: Uto Nov 08, 2005 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam čitala knjigu po kojoj je snimljen kultni horor "ONO" o strašnom klaunu i mogu vam reć da je strava........

Sandman82
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 09, 2005 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Ja sam čitala knjigu po kojoj je snimljen kultni horor "ONO" o strašnom klaunu i mogu vam reć da je strava........

"To" Stivena Kinga je strava knjiga. Mada se trenutno ne moze kupiti - izdao ju je Kosmar (pocetkom devedesetih godina) koji vise ne postoji. Ali se moze naci u bibliotekama. Na osnovu ove knjige (koja ima preko 1 000 stranica) Den Simons je napisao knjigu Leto noci. Ko je citao To zna da je u pitanju cist plagijat, mada moram da priznam da je i Leto noci dobra knjiga.

Sto se tice filma, gledao sam ga kao klinac sa drustvom iz komsiluka. Prikazivao se u isto vreme kada i film Klovnovi ubice (znate ona glupost sa vanzemaljcima koji su preruseni u klovnove i u cirkuskom satoru, koji je njihov svemirski brod, drze ljude u caurama i tako se hrane). Mnogi ljudi su mesali ta dva filma. Cak su Klovnove pustali cesto, a To samo par puta jer je bio (za to vreme) mnogo strasan.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 10, 2005 2:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da,gledala sam i ja film "Ono" stvarno je dobar film.. mogu misliti kakva je verzija knjige... Smile

a sta fali "leto noci" ja sam to isto procitala i po meni je odlicna knjiga mada su ga pokvarili sa drugim delom "ukleta zima" e to mi je ono... dosadno... Wink

Sandman82
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 10, 2005 4:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
a sta fali "leto noci" ja sam to isto procitala i po meni je odlicna knjiga mada su ga pokvarili sa drugim delom "ukleta zima" e to mi je ono... dosadno

Ne fali joj nista. Samo je plagijat. Dobar plagijat New Spiral
Ukleta zima vazi za zvanican nastavak, ali oni koji su procitali Simonsove knjige kazu da je pravi nastavak roman Deca noci koji kod nas jos nije preveden. Ja ga nisam citao, ali znam da su vampiri glavna tema i cuo sam da je knjiga odlicna. Very Happy Very Happy Very Happy Glavni lik je decak Majk/l (ne mogu da se setim imena) koji je u prvom delu (leto noci) radio u crkvi.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 11, 2005 1:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

od den simona prica o vampirima? sta majkl je vampir? Very Happy

Sandman82
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 11, 2005 8:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
od den simona prica o vampirima? sta majkl je vampir?

Ne, mislim da on odlazi u Rumuniju. Tamo valjda srece vampire. Nisam citao knjigu.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 11, 2005 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm.. to obecava.. moglo bi biti zanimljivo.. Smile

annibale
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 13, 2005 8:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Knjga je: Cujo od Stephen Kinga

WickedWitchOfTheWest
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 14 Dec 2005
Mesto: Witchland

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 14, 2005 1:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bilo shta od Stiwena Kinga... A ako bash zelish neshto strashno Zona usijanja i Sluchaj kobra su prawe knjige... Ne spadaju u horore ali lede krw u zilama...

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 15, 2005 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nego sta su? trileri? detektivske?
o cemu se radi?

simbel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 16, 2005 12:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zapravo, Anne je napisala 13 knjiga. Dio tih knjiga pripada starim, a dio novim kronikama. Što se tiče filma Queen of the Damned, samo je u osnovi urađen prema knjizi. Gotovo ništa (osim imena) nije isto kao u knjigama.

ILIMAR
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 27 Jan 2006
Mesto: Najlepsi grad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 08, 2006 7:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobar horor? Sve knjige Stivena Kinga, on je horor majstor (probaj Kudzo - neces moci da spavas), Klajv Barker, Den Simons....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Preporucite mi dobru horor knjigu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon