:: |
Autor |
Poruka |
ILIMAR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 218 Mesto: Najlepsi grad
|
|
Samo treba rascistiti sa sobom sta ti je vazno - pa to isterati, a ono sto nije tolerisati...
|
|
|
|
|
|
Berka Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 404 Mesto: Holandija
|
|
Stvarno ti je super taktika: ostaviti na mjestu sve sto je njegovo i nek se gomila do plafona.
Ako je na sred sobe, samo prekoraciti.
Najgore je zvocati. Tako postajes vjestica, a on "zrtva"
|
|
|
|
|
|
Kavlaki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 71 Mesto: larnaca.....
|
|
Dobro je da je uredan,ali da ne preteruje u tome jer ipak-ljudi smo...
|
|
|
|
|
|
schatzibaby23 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 250
|
|
Moj momak je uredan, ne bas preterano ali zna kad treba ocistiti sobu, mozda to ne uradi svaki dan, ali kad ima vremena, zna biti lijen sto se tice urednosti ali opet zna da na kraj krajeva mora ocistiti sobu i srediti ormar...nije los...nemogu se zaliti
|
|
|
|
|
|
ismihanaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 200 Mesto: sydney - zenica
|
|
bolje da on bude uredan, da ti netrebas potezat i za sebe i za njega
|
|
|
|
|
|
Sexy_Amy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 138 Mesto: Wien-Sarajevo
|
|
moj je bio veoma neuredan i dobio je nogu... ne mogu ja cio zivot da pospremam za njim. islo mi je veoma na nerve i raskinuli smo... nije bio to jedini razlog, ali ipak...
|
|
|
|
|
|
maja_bogdan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 114
|
|
Ne zivimo zajedno,bolje tako....
Prije smo 2bili bolesno uredni no to se s vremenom opustlo... Znamo biti neuredni ali NIKAD prljavi!!!
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
a znate sta je gre od neurednog m,uskarca? Hajd kad ga vidis na ulici a on lep kao slika...uredan cist..a kad mu udjes u kucu..ajaoj miajko mila..smrdljive carape na zid naslonjene prljavih gaca svuda po kupatilu(i to da budes srecna ako ih ima samo u kupatilu).... ima i toga
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
tamarish Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 313 Mesto: NBGD
|
|
On je uzasno neuredan,ali ne gori od mene!takmicimo se,ko izgubi vodi na more!Eto ti,nas stan je jedan mali svinjac :463:
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
i ja stvarno ne mogu da skontam kako da ga promijenim barem malo da vodi racuna
|
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Maja S. je napisao/la sledeće: | Pa sve se da promeniti. Mislim da kada muskarac i zena pocnu zajedno da zive, zena je ta koja ima najveceg udela u promeni doticnog.
Sve to vremenom dodje na svoje mesto. Ja sam to iskusila. I uspela. |
Lep post i slazem se. Mislim da je to sve do cure/zene... Ne volim bolesno uredne osobe, jer medju takvim ljudima mislim da nema opustenog odnosa...
I mrzim kad je kuca toliko uredna da se prosto bojis da je necim ne uprljas ili
ne daj boze da razbacas...
Treba imati granicu u svemu...
Isto tako ne volim ni suprotan slucaj.
ALi isto tako mislim da ako je muskarcu stalo do vas - pocece i on malo vise da vodi racuna o stvarima koje vama smetaju kod njega... i potrudice se da to makar malo koriguje...
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
plavusha_25 Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 646 Mesto: Osijek
|
|
...sve se moze kad se hoce pa tako i to...kako ga naucite takav ce i biti...sto mu vise prigovarate to cete ga vise nervirati i na kraju ce morat popustiti...mislim da ni jedan muskarac nije pretjerano uredan ali zato smi zene tu da ih ucimo...
|
_________________ BaBy_GiRl |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|