:: |
Autor |
Poruka |
_MaNjA_ Upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 255

|
|
Ja mislim da slični ljudi dobro funkcioniraju zajedno, jer nikako i to stvarno nikako ne mogu dve osobe da budu potpuno iste. I tako još uvek dolazi do situacija gde neko pali, a drugi gasi. A što se tiče različitih ljudi u vezi. Jest istina da se + i - dobro poklapaju, al treba stvarno puno kompromisa. Jer ako su dvoje potpuno različiti, onda trebaš i da navikneš na stvari, da nečete izlazit zajedno, da nečete raditi iste stvari i iz toga normalno ide, da nečete biti toliko vremena zajedno, koliko biste mogli biti. Ako se o tome razgovara i dođe do onih malih sitnica koje volite oboje, uspet če veza, inače mislim da neke strašne budučnosti u tome nema.
|
|
|
|
|
 |
majadim Iskusni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 751 Mesto: nis

|
|
meni u sustini treba neko ko se razlikuje u bar necemu od mene da me nauci nekim stvarima koje su njemu zanimljive a meni do tada nisu bile primamljive
|
|
|
|
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Joj pa naravno da moze. Mislim da se cak i bolje mozete razumeti!
|
|
|
|
|
 |
mima85 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Jan 2007 Poruke: 60

|
|
Znam dve poslovice
1.Suprotnosti se privlace
2.Slicnosti se prepoznaju
Znaces da izaberes svoju
|
|
|
|
|
 |
bambina23 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 85

|
|
Da,suprotnosti se privlace,da nije tako ja i moj Vlada uopste ne bismo bili zajedno ALI bas zbog nasih razlika raskinuli smo pre neki dan...mnogo mi je tesko palo...ne mogu da vam opisem....
|
|
|
|
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
Moze naravno. Moj decko i ja smo u pocetku veze bili jedna osoba, isto smo razmisljali, na iste stvari pomisljali, iste stvari voljeli, i nije nam to nesto pretjerano smetalo cak nam je bilo zanimljivo sto smo tako slicni. I zajedno smo skoro 4 godine. I dobro nam je i sad, samo smo vremenom shvatili da i nismo bas totalno isti i da imama mnogo stvari u kojima smo totalno razliciti i u kojima se cak ne slazemo i necemo nikad, i to nam ne predstavlja problem. Zato iskoristi priliku dok mozes...
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
ja u sustini mislim da je za opstanak neke veze potrebna samo dobra volja
ako je nema onda dzaba da li ste slicni ili razliciti
|
|
 |
Vampirela Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...

|
|
ja se trenutno vidjam sa deckom koji je po karakteru isti kao i ja...i sigurno znam da sa takvim ne bi mogla imati ozbiljnu vezu...valjda zato sto znam kako ce on postupiti u nekim situacijama - isto kao sto bi i ja, a ja uvijek napravim neku glupost u zivotu iz koje se tesko iscupati heheh. radije cu nekoga za koga ne znam kako misli, pa da mirno spavam hehehe
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Nije mi do bilo nešto presudno, što ja znam.
Bilo mi je okej i sa flegmama,hladnim osobama i sa ovakvim i onakvim, istim,različitim..
Tako da je vjerojatno moguće, samo treba bit ono što jesi..I to je to..
|
|
|
|
|
 |
pikaboo Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 504

|
|
Ma svejedno, samo ga treba prihvatiti takvog kakav jeste, pa bilo da je susta suprotnost ili kao mi..
|
|
|
|
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
Ja bas mislim da je i bolje da su momak i cura sto slicniji, naravno, tad ce se bolje i slagat. I mene se nebi ni mogao svidjeti neko ko nije poput mene, onda mi nebi bio ni normalan
Mnogo se bolje slazem sa osobama koje imaju osobine poput mojih. . .
|
|
|
|
|
 |
čekalica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun

|
|
Nema istih osoba,samo sličnih po naravi,uverenjima,prirodi,principima,temperamentu.Zašto ne bi bilo moguće opstati ako su dvoje dosta slični?I kada se obe strane trude,sve uglavnom uspeva.
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|