www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

ljepe VS. ruzne djevojke u sexu
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  

koje djevojke se bolje sexaju?
ljepe
12%
 12%  [ 5 ]
ruzne
20%
 20%  [ 8 ]
podjednako
51%
 51%  [ 20 ]
ne znam. nisam se nikad sexao s ruznom djevojkom
12%
 12%  [ 5 ]
ne znam. nisam se nikad sexao s ljepom djevojkom
0%
 0%  [ 0 ]
ne znam. nisam se nikad sexao ni s jednom djevojkom
2%
 2%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 39

Autor Poruka
nebofirm
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 11 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 10, 2006 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikad nisam bio sa ruznom devojkom i ne zelim da probam

SINAKI21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 15 Okt 2006
Mesto: zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 12, 2006 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je stvar u praksi, ako i ružna i zgodna imaju različito iskustvo onda je i sex bolji tj. lošiji. Naravno da to najviše ovisi upravo o tome koliko često i na koji način to radi a ne o tome da li je lijepa ili ružna.

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 12, 2006 8:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malo me cudi kad vas citam,vas muskarce... Rolling Eyes obicno kad pricate medu sobom i kad udvarate,onda gledate dal je lepa devojka ili slatka i tako dalje...ruzne nebih udvarali...a sad kao sve jedno ako je ruzna ili lepa za sex,svasta...ja ne verujem u ovo...

Ivica 36
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 55

Datum registracije: 04 Jun 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 12, 2006 9:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tko kaže da je problem u curama? meni je uvjek lijepo bila lijepa ili ne

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 9:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve je to individualno,tu nema pravila.A i ni jedna devojka ne moze biti ruzna koliko ja mogu biti pijan
francuskinja je napisao/la sledeće:
Malo me cudi kad vas citam,vas muskarce... Rolling Eyes obicno kad pricate medu sobom i kad udvarate,onda gledate dal je lepa devojka ili slatka i tako dalje...ruzne nebih udvarali...a sad kao sve jedno ako je ruzna ili lepa za sex,svasta...ja ne verujem u ovo...

niko nije rekao da nije bitno da li je devojka lepa ili ne samo da nema razlike u sexu sa lepom ili ruznom devojkom,tj nema pravila koja se bolje j**e(to je bilo pitanje)

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 08 Avg 2006
Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 12:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahaha... :lolj:
To sam i ja cula.. da se ruzne djevojke vise trude u sexu. :smeskooo: :smeskooo: :smeskooo:
Ali neznam dali je to istina. Pa evo, ja sam lijepa(bar tako kazu Mr. Green ) i sasvim mi dobro ide u sexu. Trudim se maximalno zadovoljiti, i zasad uspijevam. Embarassed

I svaki dodir njegov nema cijenu, od tužne je stvorio sretnu ženu...
To je vrijedilo čekati...

sandras
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 17 Apr 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 20, 2007 8:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kome je jos zadovoljstvo da spava sa ruznom devojkom Shocked

elzare
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 1:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema pravila za to.sve zavisi od devojke do devojke

XduleX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 17 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 10:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sex zavisi od devojke koliko je ona vatrena. Ako je vatra u krevetu....extra...bolji sex. U principu lepe devojke se uopste ne trude u krevetu, jer misle da ti moras da se trudis oko nje. One vole da poziraju, ali ne mora da znaci. Mozda mnoge lepe vise uzivaju nego ruzne...pa se i vise trude...

vladankaS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 01 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da su bolje ružnije zato što moraju više da se potrude da bi im se ponovo vratio

bore81
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 22 Jan 2007
Mesto: BIJELJINA

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 23, 2007 10:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima onan sala da su ruzne bolje u krevetu jer svaki put misle da im je zadnji Very Happy ali slazem se sa sestras kome je zadovoljstvo biti sa ruznom

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 45

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 2:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ruzna i lepa su dobre na svoj nacin,ali ja mislim da su ruzne bolje i vise volim da spavam sa ruznijom nego sa lepom,jer mene nece one lepe.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> ljepe VS. ruzne djevojke u sexu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon