:: |
koje djevojke se bolje sexaju? |
ljepe |
|
12% |
[ 5 ] |
ruzne |
|
20% |
[ 8 ] |
podjednako |
|
51% |
[ 20 ] |
ne znam. nisam se nikad sexao s ruznom djevojkom |
|
12% |
[ 5 ] |
ne znam. nisam se nikad sexao s ljepom djevojkom |
|
0% |
[ 0 ] |
ne znam. nisam se nikad sexao ni s jednom djevojkom |
|
2% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 39 |
|
Autor |
Poruka |
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
nikad nisam bio sa ruznom devojkom i ne zelim da probam
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
SINAKI21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 75 Mesto: zagreb
|
|
mislim da je stvar u praksi, ako i ružna i zgodna imaju različito iskustvo onda je i sex bolji tj. lošiji. Naravno da to najviše ovisi upravo o tome koliko često i na koji način to radi a ne o tome da li je lijepa ili ružna.
|
_________________ BBB SU ZAKON |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Malo me cudi kad vas citam,vas muskarce... obicno kad pricate medu sobom i kad udvarate,onda gledate dal je lepa devojka ili slatka i tako dalje...ruzne nebih udvarali...a sad kao sve jedno ako je ruzna ili lepa za sex,svasta...ja ne verujem u ovo...
|
|
|
|
|
|
Ivica 36 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 108
|
|
tko kaže da je problem u curama? meni je uvjek lijepo bila lijepa ili ne
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
sve je to individualno,tu nema pravila.A i ni jedna devojka ne moze biti ruzna koliko ja mogu biti pijan
francuskinja je napisao/la sledeće: | Malo me cudi kad vas citam,vas muskarce... obicno kad pricate medu sobom i kad udvarate,onda gledate dal je lepa devojka ili slatka i tako dalje...ruzne nebih udvarali...a sad kao sve jedno ako je ruzna ili lepa za sex,svasta...ja ne verujem u ovo... |
niko nije rekao da nije bitno da li je devojka lepa ili ne samo da nema razlike u sexu sa lepom ili ruznom devojkom,tj nema pravila koja se bolje j**e(to je bilo pitanje)
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Hahaha... :lolj:
To sam i ja cula.. da se ruzne djevojke vise trude u sexu. :smeskooo: :smeskooo: :smeskooo:
Ali neznam dali je to istina. Pa evo, ja sam lijepa(bar tako kazu ) i sasvim mi dobro ide u sexu. Trudim se maximalno zadovoljiti, i zasad uspijevam.
|
|
|
|
|
sandras Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596
|
|
kome je jos zadovoljstvo da spava sa ruznom devojkom
|
|
|
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
nema pravila za to.sve zavisi od devojke do devojke
|
|
|
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Sex zavisi od devojke koliko je ona vatrena. Ako je vatra u krevetu....extra...bolji sex. U principu lepe devojke se uopste ne trude u krevetu, jer misle da ti moras da se trudis oko nje. One vole da poziraju, ali ne mora da znaci. Mozda mnoge lepe vise uzivaju nego ruzne...pa se i vise trude...
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
vladankaS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 77
|
|
Ja mislim da su bolje ružnije zato što moraju više da se potrude da bi im se ponovo vratio
|
|
|
|
|
|
bore81 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 31 Mesto: BIJELJINA
|
|
Ima onan sala da su ruzne bolje u krevetu jer svaki put misle da im je zadnji ali slazem se sa sestras kome je zadovoljstvo biti sa ruznom
|
|
|
|
|
|
Nesho79 Zaljubljeni
|
Godine: 45
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
|
|
I ruzna i lepa su dobre na svoj nacin,ali ja mislim da su ruzne bolje i vise volim da spavam sa ruznijom nego sa lepom,jer mene nece one lepe.
|
|
|
|