:: |
Autor |
Poruka |
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Kanal Mtv Adria, preko kablovske televizije imam od samog pocetka emitovanja. Nisam odusevljen programom i veoma malo ga gledam. Primetio sam da izvodjaca iz SCG nema ili ih ima veoma malo. Uzimajuci u obzir programsku koncepciju kanala, nije mi jasno zbog cega na njemu nema mesta izvodjacima kao sto su: "Negativ", Ana Stanic, Djordje Balasevic (doduse spotovi mu nisu jaca strana) itd.
|
|
|
|
|
|
student_sa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 113
|
|
Gluposta majveca ... televizija je pokrenuta s ciljem zastite mladih od najezde narodnjaka, a stvorili su samo kontraefekat ... muzika koju pusta mtv adria je totalno s..... narodnjaci su klasika za onu muziku ...
|
_________________ ddd |
|
|
|
|
Darkiz Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2006 Poruke: 74 Mesto: Odzaci
|
|
Strana Muzikaje zakon ! Obozavam MTV i mislim da je MTV Adria Pun pogodak !
|
_________________ Darkiz |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Lepo od njih sto se mogu narucivati spotovi, ali ce im trebati jos vise starih spotova. Ovi, aktuelni, su se vec malo "izandjali".
Trebala bi im emisija kao na VH1 - spotovi iz 80-ih, 70-ih...
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
totalno sra.e glupost ma nemam reci da opisem gadi mi se normalni mtv je zakon a ova adria edicija je totalni shit
|
|
|
|
|
|
NikSha021 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 25
|
|
ok je skroz..stalno gledam...
|
|
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Razocaran sam u ovaj MTV tako da ga nikako ne gledam a imam ga od kad je poceo da emitira program....
Bezze mi sto sad neke emisije na slovenskom, neke na engleskom bez prevoda neke na nekom lijevom jeziku sto niko ne razumije a pored svega muzika im je tako bezze....hajd da pustaju nesto normalno nego sve nekakav house...neko s*anje...
Uvijek sam bio odan MTV Deutschland i ostat cu
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|