:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Ja sam odushevljena Skopjem, Makedonijom, Makedoncima Za retko koji grad mogu da izjavim da bih mogla da zivim u njemu, a on je jedan od tih Proshle godine sam bila prvi, ali zasigurno ne i poslednji put, jedva chekam da odem ponovo !
P.S. Momci su im vrrrlo slatki, njam, njam
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Radost Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 23 Okt 2004 Poruke: 76 Mesto: Audi grad
|
|
sijecam se dobrih cevapa na bit-pazaru.
davno je to bilo kada sam isla redovno vo Skopje, imam lijepa sijecanja na grad..
djordje petrov, cair, vodno, bunjakovac... nezaboravno.
|
_________________ Ako volis nemoj kriti jer nije zabranjeno zaljubljen biti. |
|
|
|
|
MakedonecSk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 45
|
|
Najveci pravoslavni krst na Balkanu i dalje nalazise u Skoplju na vrhu planine Vodno njegova visina iznosi 75metara. Prava turisti~ka atrakcija svako ko dolazi u makedonii zeli da ode na krst ali jer je zabranjeno da se ide automobilima ide se pjesice. Platite vodzu puta samo za 2eura i on ce vas sigurno poneti do krsta. Ako ikada dolazite u skoplju treba da idete da vidite to cudo od krsta. Krstu je ostalo jos da se napravi lift i dva velika restorana.
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Spojene teme "Najveci krst na balkanu u Skoplju na vodno" i "Skopje", mislim da nisu potrebne dve
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|