www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Partizan u Evro Ligi
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~
::  
Autor Poruka
Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 23, 2005 8:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poraz Partizana u Francuskoj

Košarkaši Partizana doživeli su sedmi poraz u osam mečeva Evrolige. “Crno-beli” su u gostima poraženi od francuskog Po Orteza rezultatom 77:69 (16:16, 25:10, 22:17, 14:26).

Bez povređenog Dejana Milojevića “crno-beli” su ravnomerno rasporedili učinak - Perović je postigao 14, a Lončar 13 poena. Peković je uz 12 poena zabeležio 6 skokova, a Tripković je dao poen manje uz pet asistencija. Luka Bogdanović je dao 7 poena, ali je bio prvi skakač tima sa 8 uhvaćenih lopti.

U domaćem timu Drozdov je postigao 13 poena uz 7 skokova. Po 12 poena postigli su Gadu i Kupe (Kuper 12 asistencija!), a poen manje dao je Harison.

Partizan je u prvoj četvrtini igrao dobro i u potpunosti držao ravnotežu sa domaćim timom. “Crno-beli” su bili sasvim solidni u reketu, uprkos izostanku Milojevića, a igra je usporena na brzinu koja odgovara Vujoševićevom timu.

Međutim, u drugom periodu je u igru ušao tandem Frederik Fotu – Tjeri Gadu, čime je ubrzan ritam i znatno popravljen šut sa distance francuske ekipe (šut za tri Q1 0/4, Q2 4/6; Partizan je imao 0/5 do poluvremena). Tako je domaćin počeo da pravi razliku, koja je brzo otišla na sedam, zatim deset, a do poluvremena i petnaest poena.

Treća četvrtina nije počela dobro za Partizan i na trenutak je izgledalo da sledi novi ubedljiv poraz. Kada je Džerald Braun nepotrebno napravio peti penal u 24. minutu (49:34) igrači su reagovali na pravi način.

Partizan je u finiš ušao sa samo osam poena zaostatka (65:57), ali su tada Francuzi opet pojačali ritam i stigli do plus 14, posle čega su lako priveli meč kraju.

Milos-PFC
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 24 Dec 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 28, 2005 8:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da Partizan ima realno slab tim od svih ostalih ucesnika i nema mnogo sansi u evro ligi .

igor-bp
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Jun 2005
Mesto: VOJVODINA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 10:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I kada gubis ja ti pevam
jer u srcu mome jedino si ti

vedrancar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Nov 2005
Mesto: SUBOTICA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 5:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa bice dobro ako ponove rezultat iz prosle sezone

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 30, 2005 10:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Partizan je gotov u ovom takmicenju.Igra uzasno lose i ne verujem da ce se to poraviti.
Mislim, igraju momci dobro ali nemaju srece.

igor-bp

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 30, 2005 11:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sanse u ovom trenutku da Partizan prodje u naredan krug su izuzetno male.Ali Partizan je sada mnogo jaci nego na pocetku sezone jer su svi zdravi(sem Bakica), vratio se Bozic, stigao je Kamings. Mozda i mogu da prodju u naredni krug ali veoma tesko.

RedStarGirl
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 08 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 30, 2005 12:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Partzan, nažalost, u Euroligi služi za popravljanje koš ralike ostalim protivnicima.

Nema veze sa navijačkom opredeljenošću, ali mislim da je neozbiljno uopšte igrati elitno evropsko takmičenje sa ovakvim timom. Pa Partizan je od prošle godine oslabljen za barem 2 igrača nosioca igre a dovedeni su Lončar (istrošen igrač), Peković (koji je tek u poslednjim utakmicama dobio priliku da odigra 10-ak minuta po utakmici) i Stefanović (perspektivan klinac čiji tata je direktor Centrobanke - jednog od sponzora) Question Exclamation

Znam da Dule kuka na "nemanje novca", ali ako već igraš najjače evropsko takmičenje sramota je da ne možeš da prodaš reklamu Embarassed

Aca 85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Dec 2005
Mesto: Karaburma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jos vremena i para treba da bi nesto uradili u evropi,sad je jos rano

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 6:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma kojeg vremena i para?O cemu pricas?
Vremena nema i vreme ne moze nista da ucini da bi oni popravili igru, a sto se tice para, njih nema za pojacanja i neke bolje igrace.

igor-bp

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 05, 2006 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi, pobedismo sinoc i to bez pleja. Sada kad pogledam tabelu i nije tako strasno, jest` da smo poslednji ali nisno bas bez sansi za naredni krug.

vedrancar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Nov 2005
Mesto: SUBOTICA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 05, 2006 1:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Partizan je sinoc odlicno odigrao utakmicu i zasluzeno je Pobedio Montepaski

Proja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Jan 2006
Mesto: Karaburma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 06, 2006 5:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedan plej, po mogucstvu holden i dobar suter kao na primer scepanovic i prolazimo grupu sto posto

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~ -> Partizan u Evro Ligi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon