:: |
Autor |
Poruka |
obicnadjevojka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Dec 2007 Poruke: 8 Mesto: Republika Srpska
|
|
Meni su sve njene knjige extra, naravno kad sam nepopravljivi romantik. Svaki put kad procitam njenu knjigu zalim sto ne zivim u vremenu kad su moralne vrijednosti nesto znace. Divan je i stil pisanja, pun njeznosti i romantike. Ali, naravno ukusi se razlikuju, razmisljanja i MODA, pa je sve to sada nekako OUT. Prava ljubav i njeznost AUT! U kakvom mi to svijetu zivimo!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Lavlje Srce Odomaćeni član
|
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 1141
|
|
njene knjige su obelezile moje tinejdzerske dane , i zaista bih svim tinejdzerima preporucila da procitaju njene knjige,mislim da mogu pouku da izvuku iz njih...dok ovim starijim ne bih preporucila ...prerasli su ...
|
|
|
|
|
|
nadalina68 Dobro upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd
|
|
Davno je to bilo kada sam procitala sve njene knjige
heh bas kao tinejdzerka...takodje preporucujem svim tinejdzerima
a eto isada se podsetih uz pomoc serije "Ranjeni orao"
simpaticno
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
|
antonela Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 44 Mesto: Tamo negde iza duge gde su vecna proleca...
|
|
Da ne zna neko slucajno gdje bih mogla skinuti knjigu `Ranjeni orao` u pdf-u ?
|
_________________ ..Znam da neces doci,
a cekam,
i maste nepoznate srece
rastu u noc nemu,
necu vise cuti tvoje reci,
taste,
da tvoj glas svemocni
osetim u svemu..
..Wherever you go,whatever you do
I will be right here waiting for you.. |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
antonela je napisao/la sledeće: | Da ne zna neko slucajno gdje bih mogla skinuti knjigu `Ranjeni orao` u pdf-u ? |
postoji tema na kojoj se ostavljaju linkovi do knjiga u pdfu...evo je ovde...malo vise paznje bih molila
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
i dalje im se vracam s vremena na vreme
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
anabila Upućeni član
|
Datum registracije: 28 Jul 2007 Poruke: 395
|
|
nisam nikad citala.vjerovatno cu procitat kad stignem, pa cu vidjet kakav ce dojam ostavit.
|
|
|
|
|
|
mimabaka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jan 2008 Poruke: 1
|
|
Bilo jedne noci na jadranu
Otmica muskarca
|
|
|
|
|
|
miljanica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Dec 2007 Poruke: 11 Mesto: Belgrade
|
|
Ima li neko linkove sa kojih mogu da se skinu njene knjige?
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Čitala sa nekih 12-13 godina i to sve i to sve u jednom hdahu, maštala o vječnoj ljubavi poput njenih junakinja i tada mi je to bilo zaista nešto posebno, Od tada ih više bisam ni uzela u ruke, jer su krenule neke ozbiljnije i sardžajnije knjige, a sa odrastanjem prestala sam biti toliki romantičar. Svijet je u njeno vrijeme imao takav i moral i predrasude, što je danas izgubljeno, a pojedine tinejdžerke bi se možda i nasmijale na njene likove i razmišljanja tadašnjeg vremena.Neke možda i ne, treba da prosude i same. Nije ih zgoreg pročitati i pobjeći u možda malo ljepši svijet ljubavi, nego je to danas, ma šta poslije o tim knjigama mislile i rekle. Književno, knjige nemaju veliku vrijednost, niti znamenite riječi i misli, tek odraz života tadašnjeg vremena i ljudi koji su u njemu živjeli. Ali treba upoznati i Srbiju i njene običaje u to vrijeme, kada su se poštovale određene ljudske vrline, a strogo osuđivale ružne i zle misli i nakane.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Stelinger Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 01 Apr 2009 Poruke: 39
|
|
meni su bile interesantne u tinejdzerskom periodu, ali nisam sigurna kako bi ih doziveli danasnji - moderni devojcurci. nisam uocila kod ovih generacija preteranu dozu sentimentalnosti, a ne znam da li ce razumeti ni ondasnje moralne norme i drustvena pravila.
odrasli koji to sada citaju, haravno, hoce.
mislim da su njene socijalne pripovetke cak bolje od romana.
|
|
|
|
|
|
snnex Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Apr 2010 Poruke: 16 Mesto: Banja Luka
|
|
Moram priznati da su njene knjige neobicne za danasnje vrijeme, ali to nije razlog da se ne procitaju. Ne mora se u knjizi sve svima svidjati. Meni se npr, posebno dopada sto opisuje odredjeno vrijeme na ovim prostorima, obicaje, sam zivot.
pozeljno je nekada procitati i nesto tako romanticno i sladunjavo, cisto da ne okamenimo previse. Inace mi se svidja `samac u braku`, ali i `otmica muskarca`.
procitala sam sve.
|
_________________ svi putevi nekuda vode... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|