:: |
Autor |
Poruka |
nofrks Upućeni član

|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 295

|
|
budidobar:: Citat: | ps: ima stari dobar trik kada znam i osecam da gorim odem kao na brzinu do kupatila , zavrsim ga i vratim se u sobu da ....dovrsim zapoceto |
svaka ti cast kad u sred "posla" trchish do kupatila
Nebitno,nisam tip koji cesto dozivljava orgazam,ali mi to nikada nije bio prioritet.Ne poredim dobar sex sa "svrshavanjem",niti od toga patim.Ako se dogodi dogodio se,volim da uzivam u dodirima i opushtenciji,bez pritiska u kraju.
|
|
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
stvarno kako mozes budidobar tako nesto da uradis? usred posla da ostavi sdevojku i da otrcis u kupatilo i tamo da zavrsis vec zapoceto... to je tako... jadno...
|
|
|
|
|
 |
Vestica Banovan! Freak Of Nature

|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo

|
|
ja skoro najcesce i uvek dozivim orgazam kad sam na njemu!!
budidobar je napisao/la sledeće: | nije bitna poza . sve zavisi od trenutka , inspiracije , kako je ona raspolozena itd....
vreme ? ahh , i to je relatvivno . kako kad.
ps: ima stari dobar trik kada znam i osecam da gorim odem kao na brzinu do kupatila , zavrsim ga i vratim se u sobu da ....dovrsim zapoceto. |
a jeste jadno...mislim stvarno...ne znam kako bi se ja osecala kad bi moj decko tako ensto radio...
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
 |
|
|
|
 |
Charmed Malo ~ mače ~

|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

|
|
Svako ima svoju taktiku i zna sta je za njega "najbolje",mislim da je malo bezvezno nekoga sad osudjivati kako mozes,kako je to jadno itd,nije da branim nego realno govorim.Jer citajte izmedju redova,pa ce te znati i odgovor na to sto je on rekao.
Da se vratim temi,
kod mene sve zavisi kako kad neki put od same poze,a neki put i od samog raspolozenja,....ali najlepse je kada se vrhinac dostigne skupa.
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
CharmedS je napisao/la sledeće: | Svako ima svoju taktiku i zna sta je za njega "najbolje",mislim da je malo bezvezno nekoga sad osudjivati kako mozes,kako je to jadno itd,nije da branim nego realno govorim.Jer citajte izmedju redova,pa ce te znati i odgovor na to sto je on rekao.
Da se vratim temi,
kod mene sve zavisi kako kad neki put od same poze,a neki put i od samog raspolozenja,....ali najlepse je kada se vrhinac dostigne skupa. |
Od prve, do poslednje reci se slazem sa CharmdS!
Prvo, svi smo razliciti, ali dosta ljudi to ne shvata! Svima odgovaraju drugacije stvari!
Na sam orgazam, utice mnogo vise psihicko raspolozenje, nego poze, osoba sa kojom smo, vremena napolju ........I kod zena i kod muskaraca! Nekada, sa istim partnerom, uzivacete u sexu i po pola sata-necete svrsiti. A nekadaa, posle samo 5 minuta "posla", dozivecete orgazam bez problema! Postoje mnooooge studije o tome, pogotovo za zene! Kod zene, najvecu ulogu igra psihicko stanje u trenutku sexa!
E sad, kod mene..............od poze mi zavisi u smislu "vrste orgazma"! Pa tako, kad sam ja gore-dozivim oba u isto vreme! Kad sam dole, obicno dozivim samo normalan.........sve zavisi! Nekada kad nisam sama sa sobom ok-mogu da budem gore koliko hocu, uzivam, lepo mi je, ali ne mogu da dozivim ni jedan, ni drugi! Sve to zavsi! Mnogo cinioca utice na to! Mada, meni nije orgazam, ako ne dozivim oba u isto vreme!
|
|
 |
Belphegor Cute Blondie's devil

|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd

|
|
Pa zavisi i od psihičkog raspoloženja, ali zavisi dosta i od trenutka kada se sve dešava.
Poza uglavnom nije najveći problem jer svaka odgovara a vreme........
Pa lepi ljudi ne nose sat, a i oni ružni ga ponekad zaborave
Šalim se, sve zavisi, nekad se to desi brzo a nekad mi treba baš dugo.
|
|
 |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354

|
|
inspiracija, momenat,zelja, partner
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
 |
Oriental Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2004 Poruke: 51

|
|
Ma nije bitna poza koliko partner, zelja i temperatura situacije...
|
|
|
|
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
Retko kada imam orgazam...a i kada ga dozivim uvek je to u drugacijim pozama...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
 |
VODONOSA Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 157 Mesto: N O V I S A D

|
|
Svaki put par trenutaka posle nje(valjda mi je gušt njeno svršavanje, jecaji i po koja suza radosnica ili nekontrolisani smeh)
|
|
|
|
|
 |
colovic_vladan Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371

|
|
Kod muskaraca mislim da se ne zove orgazam! Ja mislim da za to nema pravila i da to dosta zavisi od raspolozenja u tom trenutku. Ja npr. mogu nekad i po sat i po a nekad sam gotov i za dva min. Sve to polazi iz glave!
|
|
|
|
|
 |
vladadu Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 133 Mesto: MuNzE kOnZa

|
|
nije bitna poza...
|
_________________ ja sam gospodar sudbine...rodjen sam da bih uspeo,a ne da bih propao... SNAGA I CAST |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|