:: |
Autor |
Poruka |
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Dejan1973 je napisao/la sledeće: | Sto da ne ako bi ta druga devojka izgledala kao Yeki |
Jedan moj drug je imao bi devojku,ali najgore je bilo sto je ta druga bila 100% lezbejka,znaci nista od sexa u troje...
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
deZorzo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Sep 2003 Poruke: 60 Mesto: Canada
|
|
to je nekako i masta kod muskarca da bude sa dve odjednom, pa nema tu nesto lose ali polazim od sebe pa samim tim i nesto mi tu pomalo smeta u takvoj ljubavi, ko ce ga znati
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Bi devojka? A cemu to?!
Ne, ipak sam ljubomoran tip i ne zelim svoju curu da delim sa drugom osobom, pa makar to zensko bilo. Ne svidja mi se varijanta u troje, jer ako svoju curu volim, onda zelim da samo meni pripadne a ne da jednu noc prespava kod svoje devojke a jednu kod mene. Sta se toga tice, sam ipak konzervativan i ne bi usao u vezu sa bi devojkom!
|
|
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
maaa nema sanse...kada me vara sa devojkom varala bi me i sa nekim likom ,a posle sa 2 lika ,pa posle sa fudblaskim timom ... ..hhhahahahah
Ma nema sanse,sve u svemu!
|
|
|
|
|
|
milanlu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 72 Mesto: Luzern
|
|
lozi i to mnogo
|
|
|
|
|
|
AdryR Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 715
|
|
Hi! ovako, imam frenda koji je imao bi-djevojku, ali problem je bio u tome sto ga je ona varala s drugom curom, i od onda jadnicak bjezi od bi-girls glavom bez obzira! dakle, ovdje bih voljela stati u svoju obranu i reci, kao prvo, to sto je netko bi ne znaci da je s dvije osobe u isto vrijeme, tj. da je cheater, nego da voli oba spola, sto ne mora znaciti da ce varati svoga partnera/partnericu! kao drugo, vec je spomenuto, samo zato sto vam je partner bi na znaci da ce biti nesto od sexa u troje, neki ljudi ne vole dijeliti, i sl. naravno postoje situacije kada su ljudi otvoreni za sve, no kada im se ipak takvo nesto ponudi odbijaju, jer nije bas u potpunosti po njihovom ukusu (npr. cura decku ponudi da bude s njom i drugim bi-deckom--vecina ih bjezi glavom bez obzira, I wonder why? )! ciao!
ah, zaboravih odgovoriti, naravno da nemam nista protiv toga da sam s bi-djevojkom/deckom, bas naprotiv!
|
_________________ WildCat69 StillUnknown2U |
|
|
|
|
zdravkoetf Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 101 Mesto: Beograd
|
|
Pa voleo bih da imam bi devojku, kada bi mogli da odrzavamo vezu u troje, emocionalnu i sexualni, inace nikako
|
|
|
|
|
|
toske012 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190
|
|
a kome od vas muskarac ne bi imponovalo da se pojavi u clubu sa dve devojke pored sebe... jos ako su sloboden u iskazivanju svojih "gledista na sex"; sve oci tog cluba bi bile uperene u vas...
|
|
|
|
|
|
Masterboy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 01 Maj 2004 Poruke: 73
|
|
Nemam nista protiv, samo da to bude u meri..... da ne postane kuca zeljeznicka stanica.
|
|
|
|
|
|
mcbain Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 76
|
|
U potpunosti se slazem sa postavljacem teme. To je tako odlicno!!!
Ako bi htela da se igramo svi zajedno to bi bilo jos tako mnogo bolje.
Ja sam to jos davno izjavio, i to u zenskom drustvu.
Odmah je bilo da sam svinja, a onda "a je l' ne bi na to gledao kao na prevaru?"
Ma kakva prevara zenska glavo ?!
|
|
|
|
|
|
Kengur77 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Avg 2005 Poruke: 70
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
U svakom slucaju bilo bi nam jako zanimljivo !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|