:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Pa ovako prvo da odgovorim na ? dal je to IN ili OUT.Mislim da je danas to definitivno OUT jer i same devojke imaju averziju od takvih mladica a kamoli kako reaguju drugovi kad vide da im je drug dzentlmen ili kavaljer,to znam iz licnog iskustva jer npr gledam da uvek platim pice devojci,da joj otvaram vrta,pridrzim jaknu,skinem cizme itd ali danas je tesko naici na osobe koje to rade a kad devojke naidju na takve osobe onda ih uglavnom koriste sto takodje znam iz licnog iskustva.
|
|
|
ala oskar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 04 Jan 2006 Poruke: 40
|
|
Moj posao je bio takav da sam bio u kontaktu sa dosta Dama i mogu vam kazati da im nije jasno ako je neko dzentlmen. Nekoliko puta sam sebe doveo u situaciju da se misli o flertu.
Neznam sto bi muskarcima bilo tesko da dadu po koji kompliment zenskom rodu i zasto one to neshvataju kao nesto normalno.
Mislim da nista ne kosta pohvaliti garderobu,primetiti da uz nju lepo stoji prsten, novu feizurutorbu ili bar lep osmeh.
|
|
|
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
Covek dzentlmen, do kraja zivota, mada cvece nesto ni ne volim da kupim, sladje mi je neki plisani meda, zeka, prase...
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
denish Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Apr 2005 Poruke: 40
|
|
Naravno,zasto da ne da se ja pitam svaki bi muskarac bio dzentlmen jer cure to zasluzuju iskreno moj zivot nema smisla bez ljepseg pola 8)
|
|
|
|
|
|
therkon_xxx Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 114 Mesto: BGD
|
|
Kad vidim dobru ribu, onda sam kavaljer i ta sranja...
Izvoli sedi, moze picence... 8)
I sa meni dragim osobama koje postujem...
|
_________________ xxx |
|
|
|
|
colonel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2004 Poruke: 223 Mesto: Srbija
|
|
To je uvek bilo i bice iIN, samo je problem sto devojke to u danasnje vreme slabo cene!
Malko su kanda vise okrenute ka paricama, automobilcicima....
|
|
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
To je bilo i uvek ce biti IN,ko zeli da vidi stoku pored sebe!! Zamisli da ti je Mile Kitic partner(osoba takvih osobina),pa bolje odma da se ubijes.
|
|
|
|
|
|
O'Bannon Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2006 Poruke: 62
|
|
pa .... u pocetku da! da zadobijem njenu ljubav i tako to ... posle to nekako malo izbledi!
|
|
|
sergioT Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 88
|
|
Jesam kavaljer, valjda... Samo se setim svoje majke, a svaki covek ima po jednu majku , i lako mi je biti fin prema zenama...
Nije tesko biti SIN
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Nema tu IN i OUT svasta To bi bilo isto kao da je biti dama bilo IN nekada a sad je OUT i znacilo da zene sad treba da se ponasaju kao stoke jel? Ili da je out ceo bon ton na primer reci nekom "dobar dan" ili "prijatno". Sto neko rece biti kavaljer i dzentlmen je stvar kulture a ja bih dodala i vaspitanja, jer smatram da muskarci imaju prema zenama odnos onakav kao su vaspitani i po primeru koji su poneli pre svega iz kuce. Ako je njegova majka njega naucila da se s zenama postupa lepo, da treba biti dzentlmen, ako je njegov otac njegovu majku i zene uopste tako tretirao i taj muskarac ce sutra tako jer smatra to za normalno i po tom primeru je ucio. S druge strane ako je gledao oca sovinistu koji se prema zenama ruzno ponasa, bez manira i koji zene degradira i ne postuje vrlo je verovatno da ce takav muskarac i sam slediti taj primer. Postoji istrazivanja koja su u praksi potvrdila to mnooogo puta, sto kaze moja ljubav "cast i slava izuzecima"
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Slazem se sa plavusom iznad, nema tu Unutra il' Napolje
Da trcim do vrata da bih ih ja prvi otvorio nisam lud, ako se slucajno nadjem prvi otvoricu, drzati kaput nemam potrebe, ovde je topla klima
Kavaljer sam na svoj nacin iako se ne trudim da budem, j3b!g@ neko se rodi s tim, a neko ne hehehehehehe
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
nedeljkoL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Apr 2006 Poruke: 74
|
|
sipati piće u čašu u kafiću,upaliti joj cigaretu,otvoriti joj vrata,pridržati da se obuče to je OK,a što se tiče plaćanja pića sasvim je normalno da i ona ponekad plati
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|