www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li se miriti sa ex momkom/devojkom ????
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 07, 2007 4:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne, zakrpljene pantalone nisu kao nove. Vazda bilo, vazda biće tako.

slavica_m
>>>luda mala<<<
>>>luda mala<<<

Godine: 34

Datum registracije: 23 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 12, 2007 12:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozda moze da se pokusa ponovo, ali mislim da je tesko biti sa nekim ko vas je povredio, ako jednom nije islo tesko da ce drugi put biti bolje

Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja

jerumi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Maj 2007

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 14, 2007 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne! ne! ne! ne! sto puta, ne nikako! opametila sam se...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 14, 2007 1:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mozda...ako su oboje zreli..i spremni da predju preko proslosti....i naravno ako je u pitanju ono pravo

" I know the way to fuck them all...."

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 14, 2007 3:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam se pomirila sa deckom godinu dana posle raskida i super se4 slazemo, ne spominjemo proslost, lepo nam je zajedno.

milojko22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Avg 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa zavisi.... Možda da a možda ne. Ali ipak mislim da je bolje ne nastavljati ono što je već puklo, nego počni ispočetka.

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 7:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne. nikada Wink

Alexxxxandra
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 18, 2007 4:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad god pokusam pokajem se...E sad sam naucila...konacno! Rolling Eyes

DejanCG
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 06 Avg 2007
Mesto: Niksic - Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 18, 2007 6:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da ne... ja dajem dovoljno sansi dok traje veza. Kad raskinem, to je vec kraj. Ponovna veza je bespotrebno trosenje vremena.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 18, 2007 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tehnicki moj decko i ja smo raskinuli posle nekih 20ak dana nase veze, par dana kasnije smo se pomirili i sad, dve godine kasnije smo idalje zajedno. Kao da taj raskid nikad nije ni postojao. ali valjda je to ipak bila specificna situacija..

^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 18, 2007 9:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve zavisi od razloga zašto su raskinuli/posvađali se...
Ali sve u svemu, ukoliko se i dalje vole, naravno da da!
~~Love is stronger than pride!~~ Laughing Razz

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 19, 2007 11:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne ne treba se miriti jer nije to to kao sto je bilo prvi put kad ste bili u vezi...

~ Banetova Žena ~

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Da li se miriti sa ex momkom/devojkom ???? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  sledeća
Strana 20 od 22

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon