:: |
Autor |
Poruka |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Nikad neću zaboraviti ,ni oporaviti se od smrti moje mame.Iako je prošlo pola godine,svaku noć je sanjam,i preko dana mi je stalno njen lik pred očima..osmeh..njene reči..pokreti..gde god da pođem o njene stvari saplićem se i posrćem..sve me podseća na nju...boli me duša.. znala sam ,da će jednom umreti,a ne tako brzo.Znala sam da će boleti,ALI,ne ovoliko.Sad vidim kolko mi je značila,i šta znači majka,Sasvim mi je svejedno sad šta ću obući,šta se nosi,da izađem negde..mogla bih "ladno"da igram ruski rulet,bilo šta,jer se ne plašim uopšte za život.Radim stalno nešto,i pišem ovde satima na netu,Radim samo da bih zaboravila na bol.Moram se"utopiti" u radu,ili ću se utopiti u bolu,koji će me progutati.
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
nikad neceM vise zaboraviti ..da uplatim svoje sretne brojeve na latvijskom lotu
eto sad ko zna kad ce opet izaci ta moja 4 broja...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
Sicva Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261

|
|
"Te noći smo se potukli zbog nje " Bio je zapravo dan, i tako se pričalo, da sam ja te batine dobio jer je i on bio zaljubljen u tada u tu Tihanu, i da mu je zapravo tražio povod koji sam mu ja nesvestan toga i dao
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Zadnji dah na mojim rukama i pred mojim očima.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Sicva Prijatelj foruma

|

|
|
Kad me je momak jedne moje simpatije iz osnovne Tihane nazvao telefonom "Čujem raspituješ za mene i kod Marine D. "
Ja odem ponovo kod Marine u stan da je pitam kako je on za to saznao (da sam se ja raspitivao za njega kod nje) ona nesme da mi otvori vrata od stana. Zvonim, čak sam čuo da je neko maltene predamnom iznutra zaključao vrata, ali nesme niko da mi otvori (iako je njen otac penzionisani policajac)
Kasnije sam joj slao poruke preko fejsbooka, jedva mi je nekako odgovorila (slagala) da nezna ko je taj Tihanin dečko...
Mislio sam da sam joj ja makar i kao komšija bliži, da se duže znamo i da bi trebala da bude na mojoj strani. Marina i njena porodica su došli u mom šestom ili sedmom razredu osnovne u zgradu u kojoj ja živim od kada sam rodjen.
Moguće je i da je taj Tihanin dečko lupetao-pa pogodio, ali mislim da je za to mala verovatnoća ubedjen sam (do dan danas) da je Marina znala nešto o njima što ja neznam i što nije htela da mi kaže...
|
|
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
Nikada neću zaboraviti ovo njiovo ponašanje i podsećaću ga na to dok sam živa i dok u mojim plućima ima imalo daha!
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
nikad necu zaboraviti da kad kazem da nesto necu zaboraviti to obavezno tj uglavnom zaboravim
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
Nikad neću zaboraviti Leu.
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Nikada necu zaboraviti kako je sve pocelo.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Sicva Prijatelj foruma

|

|
|
Nastavljam ovu priču o Tihani dok je neiscrpim u potpunosti
Nikad neću zaboraviti kad sam je poslednji put uživo video. Bio sam u centru Novog Sada (ja sam mnogo češće u centru Beograda, tj u Knez Mihajlovoj) video sam je sa ledja, prišao joj, javio se, onda mi je tad prvi i poslednji put od osnovne rekla "Zdravo Vasiću " Mene je to toliko oduševilo-bio sam presrećan, nažalost, Tihanu od tada nikada više nisam video, i sve što mi se dešavalo u vezi nje je bilo ružno iako sam ja imao plemenite namere tj ljubavne ili makar drugarske-ako nemože niša više
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Nikada neću zaboraviti koliko sam leta 2013. bila zaljubljena i koliku sam srežu osećala.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
Sicva Prijatelj foruma

|

|
|
Nikad neću zaboraviti njen (Tihanin) osmeh i to njeno "Ta gdi li si mi ti Vasiću". Kako sam ja to voleo...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|