:: |
Autor |
Poruka |
belalala Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jul 2007 Poruke: 15 Mesto: Beograd
|
|
Vrlo je vazno ici na predavanja koja su ti zanimljiva i preko kojih mozes skupiti odredjeni broj poena za angazovanje na casovima kao sto su razni "kejsovi"....Jos ispit polozis preko kolokvijuma i za ocenu 10 izlazis na usmeni.
Zar nije predivno-jeste iscimas se celog semestra al posle uzivas u desetkama.....
|
_________________ "Prvo je original,ostalo su kopije" |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Normalno da vridi. Mnogo više i brže naučiš profesora slušajuči, upije ti se sve u mozak a i profesori te zapamte i ostavite dobar utisak na njih ako ste redovito na predavanju
|
|
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Vjerovatno vrijedi, inace ih ne bi ni bilo...
Medjutim, sve je to stvar navike. Jednom kad krenes da ne dolazis, tesko se vracas...bar po mom iskustvu...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Zavisi na koja predavanja,nekad mi je bolje otici nedje drugo nego slusati necije mlacenje prazne slame koje nema veze sa vjezbama
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
tanjica20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 106
|
|
na neka predavanja se isplati otići,sve ovisi o predavaču
|
|
|
|
|
|
dika88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Nov 2007 Poruke: 34
|
|
Ja u pocetku isla na sva predavanja i kad sam shvatila da tamo svi slusaju mp3,dopisuju se,prestala sam.Posebno sto radim i cim mi je ici tamo da bih sa nekim kolegom igrala iks oks...
|
|
|
|
|
|
dmart Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Nov 2007 Poruke: 6
|
|
Kako da ne-vrijedi-ali neki nisu vrijedni da ih se sluša-pa je bolje otići na kavu!!!!!!!!!
|
_________________ opal |
|
|
|
|
mavija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 40
|
|
Od 14 predmeta, koliko sam do sada imala, samo je 3 vredelo slusati.... ali isla sam na sve, cisto da me vide, lakse bude na ispitu
|
|
|
|
|
|
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica
|
|
Kod mene su predavanja obavezna takodje,pa moram! ali sam zadnje vreme potpuno izgubio poverenje u to,tako da ukoliko se ranije potpisem... Kenzo_japanac i ja picimo na jutarnju kaficu!!!
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Na mom fakultetu na nekim predavanjima je korisno prisustvovati, a na nekim je totalno gubljenje vremena.U prvoj godini sam slusala 1 predmet, i na jos jedan sam odlazila povremeno,a polozila sam skoro sve ispite (7 od 8).Sve zavisi!!
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
duca19 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2008 Poruke: 152 Mesto: Lazarevac
|
|
Pa ja mislim da se isplati, posle je lakse i uciti na predavanjima sve objasne... A i sada se po bolonji dobijaju bodovi za prisustvo, a svaki bod znaci za ocenu!!!
|
|
|
|
|
|
kalaver Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 105
|
|
zavisi koji je predmet... ako je nesto jako jako bitno..onda moram ici
|
_________________ !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|