www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li uopste vredi ici na predavanja?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
belalala
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 05 Jul 2007
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 05, 2007 3:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vrlo je vazno ici na predavanja koja su ti zanimljiva i preko kojih mozes skupiti odredjeni broj poena za angazovanje na casovima kao sto su razni "kejsovi"....Jos ispit polozis preko kolokvijuma i za ocenu 10 izlazis na usmeni.
Zar nije predivno-jeste iscimas se celog semestra al posle uzivas u desetkama.....

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 12, 2007 2:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Normalno da vridi. Mnogo više i brže naučiš profesora slušajuči, upije ti se sve u mozak a i profesori te zapamte i ostavite dobar utisak na njih ako ste redovito na predavanju Very Happy

Zsejla
Dragonfly
Dragonfly

Godine: 39

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 13, 2007 9:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vjerovatno vrijedi, inace ih ne bi ni bilo...
Medjutim, sve je to stvar navike. Jednom kad krenes da ne dolazis, tesko se vracas...bar po mom iskustvu...Embarassed

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 12:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavisi na koja predavanja,nekad mi je bolje otici nedje drugo nego slusati necije mlacenje prazne slame koje nema veze sa vjezbama Evil or Very Mad

tanjica20
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 12, 2007 3:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

na neka predavanja se isplati otići,sve ovisi o predavaču

dika88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 09 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 7:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja u pocetku isla na sva predavanja i kad sam shvatila da tamo svi slusaju mp3,dopisuju se,prestala sam.Posebno sto radim i cim mi je ici tamo da bih sa nekim kolegom igrala iks oks...

dmart
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 22 Nov 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 22, 2007 4:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako da ne-vrijedi-ali neki nisu vrijedni da ih se sluša-pa je bolje otići na kavu!!!!!!!!!

mavija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 10 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 23, 2007 11:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od 14 predmeta, koliko sam do sada imala, samo je 3 vredelo slusati.... ali isla sam na sve, cisto da me vide, lakse bude na ispitu

Nuklearna_baklava
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 06 Jan 2008
Mesto: kosovksa mitrovica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 14, 2008 12:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kod mene su predavanja obavezna takodje,pa moram! ali sam zadnje vreme potpuno izgubio poverenje u to,tako da ukoliko se ranije potpisem... Kenzo_japanac i ja picimo na jutarnju kaficu!!!

milica.saska
**principessa**
<b>**principessa**</b>

Datum registracije: 11 Okt 2007
Mesto: ~Destination Unknown~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 16, 2008 8:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na mom fakultetu na nekim predavanjima je korisno prisustvovati, a na nekim je totalno gubljenje vremena.U prvoj godini sam slusala 1 predmet, i na jos jedan sam odlazila povremeno,a polozila sam skoro sve ispite (7 od 8).Sve zavisi!!

duca19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Avg 2008
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 06, 2008 3:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja mislim da se isplati, posle je lakse i uciti na predavanjima sve objasne... A i sada se po bolonji dobijaju bodovi za prisustvo, a svaki bod znaci za ocenu!!!

kalaver
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 07, 2008 3:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi koji je predmet... ako je nesto jako jako bitno..onda moram ici Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Da li uopste vredi ici na predavanja? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  sledeća
Strana 20 od 22

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon