:: |
Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
jellenadabogdakrepala - hvala puno za ovako lepu cestitku, zelje i naravno cvetic mada ovaj cvet mora da je malo lud cim je pristao ici kod mene
anchi22 (zvana 00:00 ) - hvala za ovu, onu.... cestitku i tamo i vamo i tuda i svuda Znas ti sta meni treba pokloniti da bih bila weeeeeeeeeeeeeeeeee (mada je i krepalina pogodio, posto volim belo cvece ). Ljubim te
Mysty - hvala puno "Veverice" neka si ti meni svratila, pa bio rodjendan ili ne
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
znao sam da ce ti se svidjeti....cvjetic posebno...
podsjetio me na tebe...i kad je vrijeme fino i toplo i kad je tmurno i kad je zima - uvijek blistas...
cim sam ga vidio znao sam gdje trebam da ga uputim..
drago mi je da ti se cestitka svidjela..
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
|
nisam nikad bio ovdje...
ne znam sta vise volis bijelo ili crno grozdje..
bijelo ili crno vino...
pa sam na brzinu nabrao grozdje i bijelo i crno...
i josh brze napravio vino..
i bijelo i crno...
izvoli skorfijice mala...
|
all you need love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
|
je l znas ti kad svratit u svoj kutak... skorfijice jedna mala...
|
all you need love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ih na palacinke i vino rado svracam, bez posebne pozivnice Postoji neki problem s mojim svracanjem?
Hvala na poklonima, uvek dobro dodju
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
uvijek nadjes neki akademski izgovor...
|
all you need love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Kuc.kuc..ovde nisam još bila..A što mi ranije niste rekli za kutak..ali evo me..
|
|
|
|
|
|
brojcanik se pokvario...
i kad si tu i kad nisi ...msm da na tebe krepalina uvijek misli...
|
all you need love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
|
dobar dan...ovdje nikad nisam bio...ali sam ovaj kutak dosada sam apsolvirao...
al' djaba..nema "vlasnice"...
|
all you need love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
|
ove male morice ...nema nikad ovdje roll:stalno hoda po nekim snovima...
necu dzaba...vise ovdje ni dolaziti... odo sopavat...
|
all you need love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
|
Cccc... jos cu poceti da se stidim zbog cestih obilazaka svog kutka Vidim ja to ponekad sve u prolazu, ali... cine godine svoje
cezarice hvala puno na svim poklonima i sve je pun pogodak pogotovo sladoled u ove tople dane
krepalina, znam ja da ti ne mozes bez mene i da ces svratiti oglasila se ja ili ne, ali hvala i tebi sto svracas i ostavljas slovca i poklone p.s. nisam brojala koliko ima cvetova!
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> ~ škorpijici noćnoj morici ~ :mrgreen: |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3 ... , 18, 19, 20 sledeća |
Strana 19 od 20 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|