www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Veza sa mladjim muskarcem
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 15, 2008 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^ ne mora da znači da je svaki mlađi muškarac balavac Rolling Eyes

baš naprotiv znam dosta njih koji se ponašaju dosta zrelije shodno svojim godinama pa i od nekih starijih... prema tome, sve je individualno...

ranije sam stalno dolazila u prilike da budem sa mlađim... dakle rado... Very Happy nikad nisam pravila nikakve razlike...

eto da napomenem da je mužić ipak stariji od mene, dve god. Wink

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 22, 2008 1:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Heh, bila sam u toj vezi i još sam evo 3 godine Embarassed

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ̵̡Ӝ Nikad ne traži nešto savršeno da to zavoliš,
bit ćeš u opasnosti da umreš bez ljubavi.
Zavoli nešto što nije savršeno
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ

vekish
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 04 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 22, 2008 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nema pravila , prosle godine sam se zaljubila u decka mladjeg 4 godine od mene kao neka tinejdzerka i bila bih sa njim da sam mogla Rolling Eyes a sad se vidjam ca nekim ko je vide od 10 godina stariji od mene...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 22, 2008 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovaj moj je mladji od mene, ali mi ne smeta

" I know the way to fuck them all...."

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 23, 2008 3:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj je stariji od mene nepunu godinu Mr. Green

Nisam nesto za veze s mladjima od mene ajd da kazem moze da bude nesto malo da je mladji al ipak volim da smo tu negde, ni mladje ni mnogo starije.

Al isto znam da su neki mladji zreliji od starijih tako da nije ni mnogo vazno sve zavisi od osobe. Sve je individualno a i nisu postavljena neka pravila Mr. Green da mora biti to i to.

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 30, 2008 3:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jecika_84 je napisao/la sledeće:
^^ ne mora da znači da je svaki mlađi muškarac balavac Rolling Eyes

baš naprotiv znam dosta njih koji se ponašaju dosta zrelije shodno svojim godinama pa i od nekih starijih... prema tome, sve je individualno...

s ovim moram da se složim....dakle, čast izuzecima Wink

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

Lavlje Srce
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 16 Dec 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 30, 2008 3:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam imala decka mladjeg od mene 5 godina...i zaista uopste se nije primetila razlika....cak sta vise ..on za svoje godine izgleda fizicki dosta starije a ja opet dosta mladje....mnogi mi daju po izgledu 27 god. Embarassed Embarassed
ali on je i pishicki od mene zreliji a ja kao tinejdzerka Mr. Green ....cak je jednom popi*deo rekavsi da bi mogla da se ponasam nekad u skladu sa svojim godinama.... Mr. Green ...a ja.....pa volim da se salim i ludiram Mr. Green

ravnicari
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 29 Nov 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 30, 2008 9:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Muž je od mene stariji šest meseci. . .
par mojih drugarica koje imaju isto godina kao i ja su u sretnim vezama sa mlađim muškarcima.
mislim da za veze nema pravila i da godine tu prosto nisu presudni faktor.

ps nekako mi je u ovim godinama bliža varijanta "on može, ona zna", nego "idem sa dragim u banju da on leči artritis" Wink

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 12, 2010 9:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam sad u vezi sa 4 godine mladjim, i lepse mi je nego kad sam bila u vezi za 6 meseci starijim...tako da... moze Smile

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 13, 2010 8:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nje pravilo da je muškarac stariji od žene, mada sam ja baš tip koju privlače stariji muškarci, samim tim se na slažem da je mladje slađe. Važna je obostrana naklonost i fluid, tim ne mislim na razlike od 30-40 godina, koje me zaista nerviraju, jer tu fluida kao ni ljubaci nema, to je samo sponzorisanje ili "žigolisanje". Ali nemam ništa protiv da je muškarac nešto mladji od žene, niti na to obraćam pažnju. Ako im je lijepo, šta se koga tie kome je koliko godina.

*ADA*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Avg 2009
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 20, 2010 8:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U zivotu sam imala samo jednog 5 god. stariji . Svi ostali su bili mladji ...pa i muz.. Wink tako da je to meni skroz prirodno i ne znam kako bih mogla uopste da budem sa starijim.

vekish
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 04 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 01, 2010 5:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uglavnom sam bila sa starijima i to po 10 i vise godina, sad sam sa mladjim i lepse mi je ali se i mnogo vise nerviram&ljubomorisem...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Veza sa mladjim muskarcem Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  sledeća
Strana 19 od 21

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon