:: |
Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
^^ ne mora da znači da je svaki mlađi muškarac balavac
baš naprotiv znam dosta njih koji se ponašaju dosta zrelije shodno svojim godinama pa i od nekih starijih... prema tome, sve je individualno...
ranije sam stalno dolazila u prilike da budem sa mlađim... dakle rado... nikad nisam pravila nikakve razlike...
eto da napomenem da je mužić ipak stariji od mene, dve god.
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
_NataLia_ Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri

|
|
Heh, bila sam u toj vezi i još sam evo 3 godine
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
 |
vekish Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 37

|
|
Ma nema pravila , prosle godine sam se zaljubila u decka mladjeg 4 godine od mene kao neka tinejdzerka i bila bih sa njim da sam mogla a sad se vidjam ca nekim ko je vide od 10 godina stariji od mene...
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ovaj moj je mladji od mene, ali mi ne smeta
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Moj je stariji od mene nepunu godinu
Nisam nesto za veze s mladjima od mene ajd da kazem moze da bude nesto malo da je mladji al ipak volim da smo tu negde, ni mladje ni mnogo starije.
Al isto znam da su neki mladji zreliji od starijih tako da nije ni mnogo vazno sve zavisi od osobe. Sve je individualno a i nisu postavljena neka pravila da mora biti to i to.
|
|
|
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
jecika_84 je napisao/la sledeće: | ^^ ne mora da znači da je svaki mlađi muškarac balavac
baš naprotiv znam dosta njih koji se ponašaju dosta zrelije shodno svojim godinama pa i od nekih starijih... prema tome, sve je individualno...
|
s ovim moram da se složim....dakle, čast izuzecima
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
Lavlje Srce Odomaćeni član

|
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 1141

|
|
ja sam imala decka mladjeg od mene 5 godina...i zaista uopste se nije primetila razlika....cak sta vise ..on za svoje godine izgleda fizicki dosta starije a ja opet dosta mladje....mnogi mi daju po izgledu 27 god.
ali on je i pishicki od mene zreliji a ja kao tinejdzerka ....cak je jednom popi*deo rekavsi da bi mogla da se ponasam nekad u skladu sa svojim godinama.... ...a ja.....pa volim da se salim i ludiram
|
|
|
|
|
 |
ravnicari Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 29

|
|
Muž je od mene stariji šest meseci. . .
par mojih drugarica koje imaju isto godina kao i ja su u sretnim vezama sa mlađim muškarcima.
mislim da za veze nema pravila i da godine tu prosto nisu presudni faktor.
ps nekako mi je u ovim godinama bliža varijanta "on može, ona zna", nego "idem sa dragim u banju da on leči artritis"
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Ja sam sad u vezi sa 4 godine mladjim, i lepse mi je nego kad sam bila u vezi za 6 meseci starijim...tako da... moze
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Nje pravilo da je muškarac stariji od žene, mada sam ja baš tip koju privlače stariji muškarci, samim tim se na slažem da je mladje slađe. Važna je obostrana naklonost i fluid, tim ne mislim na razlike od 30-40 godina, koje me zaista nerviraju, jer tu fluida kao ni ljubaci nema, to je samo sponzorisanje ili "žigolisanje". Ali nemam ništa protiv da je muškarac nešto mladji od žene, niti na to obraćam pažnju. Ako im je lijepo, šta se koga tie kome je koliko godina.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
*ADA* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Avg 2009 Poruke: 232 Mesto: Beograd

|
|
U zivotu sam imala samo jednog 5 god. stariji . Svi ostali su bili mladji ...pa i muz.. tako da je to meni skroz prirodno i ne znam kako bih mogla uopste da budem sa starijim.
|
|
|
|
|
 |
vekish Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 37

|
|
Uglavnom sam bila sa starijima i to po 10 i vise godina, sad sam sa mladjim i lepse mi je ali se i mnogo vise nerviram&ljubomorisem...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|