:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Idealno vreme rekla bih od 20-25 ili cak i kasnije
|
|
|
|
|
|
MARIJA-92 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Dec 2008 Poruke: 59 Mesto: Beograd
|
|
idealno vreme za udaju je 20god.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nikad
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
^^I ja mislim tako.Bar za sad.Kad sam bila klinka od 18-20 godina jedva sam čekala da nađem onog pravog za udaju.Sad sam ne puno al dovoljno starija da o nekim stvarima razmišljam drugačije.Zašto se udavat???Može se živjet u vezi.Ta riječ brak mi djeluje nekako razarajuće, loše mi zvuči Kad uđeš u brak onda kreću nevolje, bar ja tako mislim I ne mogu si zamislit da nekom kažem: udana sam ... To mi zvuči ko da kažem: mrtva sam Da se razumijemo nisam ja za mjenjanje partnera, naprotiv jako sam vjerna, nije stvar u tome.Nego nekako mi brak djeluje ko zatvor..Ne znam ni sama zašto.I da, tako ozbiljno zvuči!!! A sve što je ozbiljno nije za mene Možda sutra budem mislila drugačije
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Kad sam bila klinka, bilo je 21-23-25, nekako mi je zgodno zvučalo A sad...idealno je vreme kad ti tvoj unutarnji sat kaže da je vreme da zasnuješ porodicu, jer ja brak sa porodicom poistovećujem
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Bincy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 125
|
|
ja bi dodala zaručena sa 23 a udala bi se mozda drugu godinu sve zavisi
ako je onaj pravi zasto da ne
|
|
|
|
|
|
ajLiiCa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Maj 2009 Poruke: 5
|
|
Za mene je idealno vrijeme za udaju oko 20... Pa ajd 18 je bas prerano...
Neznam... Ja planiram sa 20 i nesto, to je pravo vrijeme za udaju po meni...
Ja ne bi bila spremna sa 18 na sve to!
|
|
|
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
Mislim da"idealno"vrijeme ne postoji.
Za svakog je drugacije.Bolje ici polako al sigurno.
Cinjenica je da se djevojke brze udaju koje ne idu dalje na skolovanje,fakultet i tak.
Zavisno od godina koliko imas drugacije se razmislja.
Prije dok sam bila mladja mislila sam da je bas ovo vrijeme.oko 20 godina kao "idealno"vrijeme....,dok sada sad sa 21 ne mislim tako heeh.
Cemu zuriti?
Bitno je naci pravu osobu za brak,pa ak se i nadje..zasto ne uzivati jos malo?
Brak je obaveza....
Polako djevojke.......ne mislim ni ja sada da treba cekati kasne godine za udaju heh
|
|
|
|
|
|
MissPookie `Mndra Mja`
|
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 5704 Mesto: .:. West Coast .:.
|
|
Mislim da ne postoji 'idealno' vreme za udaju..To se desi kad se desi.. Bar je tako moje misljenje...
|
_________________ ~Never tell your problems to anyone... 20% don't care and the other 80% are glad you have them~ |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Kad sam bila klinka, bilo je 21-23-25, nekako mi je zgodno zvučalo A sad...idealno je vreme kad ti tvoj unutarnji sat kaže da je vreme da zasnuješ porodicu, jer ja brak sa porodicom poistovećujem |
Tačno!
Ne znam,mlada sam da mislim o braku ali kontam negde 26-27-28.. Ne ranije
|
|
|
|
|
|
gasperca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 22 Jan 2008 Poruke: 10 Mesto: U njegovom narucju...
|
|
sve to zavisi od osobe... evo moja sestra je zavrsila fax, ima posao, vezu od 3 godine, i udala se, rodila dete posle godinu dana, sa 28 godina... rekli bi - idealno vreme za udaju... ali ona se oseca neprozivljeno i smatra da je trebala jos da prozivi i vidi... tako da kad covek oseca da je spreman na taj, da kazem, veliki korak, da je dovoljno proziveo, video, itd, ne mora samo za to da se vezuje, za bilo sta drugo, e onda je pravo vreme...
|
_________________ Kad pijem kazu - alkoholicarka. Kad pusim kazu - narkomanka. Kad ljubim kazu - k***a. A kad umrem kazace - znala je da zivi!!! |
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
ajLiiCa je napisao/la sledeće: | Za mene je idealno vrijeme za udaju oko 20... Pa ajd 18 je bas prerano...
Neznam... Ja planiram sa 20 i nesto, to je pravo vrijeme za udaju po meni...
Ja ne bi bila spremna sa 18 na sve to! |
Evo ja imam 20 i ne pada mi na pamet da se udam hahahahaahhaha ... šta je vama ljudi? Dok ste mladi, ludi, proživite šta imate a ne se zakopat u brak pa žalit zašto nisam napravila ovo ono itd ... sad je vaše vrijeme.
Za jedno 5, 6 godina .. možda ali samo možda
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|