www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Caffe - Poslasticarnica Zili & Nesa
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 176, 177, 178
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 03, 2006 9:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vid ti njeg molim te lijepo??? Shocked Laughing

ja te nisam pustila na godisnji Rolling Eyes

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 04, 2006 3:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro jutro svima Very Happy
Hmmm, nama nikoga. Nista, ja cu da postavim sebi Cocktu, a tko zeli neka se usluzi. 8)

Ne vem da li je dovoljno ledena. Razz

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 9:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aj meni donesi jedan nescafe frape...bas bi mi prijao Very Happy Rolling Eyes

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 12:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posto si na godisnjem evo, izvoli Zili. Very Happy
Nadam se samo da ces mi uzvratiti istom merom. Rolling Eyes

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 07, 2006 10:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ooooo hvala...bas si srce Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Caffe - Poslasticarnica Zili & Nesa Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 176, 177, 178
Strana 178 od 178

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon