:: |
Autor |
Poruka |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Mislim da je mislio na temu vazno! vazno! vazno! sto je postavila knknpnkn ali sklonjena je... ijao duga i zamorna prica, bolje da ne znas zili
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
opa..koje prijatno iznenadjenjeeeeeeee..zilika moja pa gde si bre ti
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
*Red* Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Jun 2006 Poruke: 360 Mesto: Bg
|
|
Ja bih neshto osvezavajuce,ako moze...
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
evo me...zega me stisnula....uf!!!
pa di ste mi vi? :redlips: :redlips:
ej red,ja bi ti rado donjela nesto osvjezavajuce,al samna godisnjem poradi ispita....
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
*Red* Upućeni član
|
|
|
Dobro nema veze evo snashla sam se nekako...
|
|
|
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
e super...vec onaj nesa izbjegava obaveze...covjek mu se povjeri i vid ti ovo....ni racuni nisu sredjeni, nis... nesa nesa
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
*Red* Upućeni član
|
|
|
Ma vidim bre...
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
@zilika:
Hmmmm, na kojeg sada mislis? Ima nas vise.
Dobro dosla Zili.
|
|
|
|
|
|
|
e pa onda sve nese...misa vam vaseg ljenog!!!
hvala kumche,hvala
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
aj da otvorim opet sezonu,jel moze neki sladoled i jedna koka kola?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesa...szigla je narudžbaaaaaaaaaaa 8)
ja sam na godisnjem
|
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
I ja sam na godisnjem.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|