www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Caffe - Poslasticarnica Zili & Nesa
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 176, 177, 178  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 43

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 30, 2006 9:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je mislio na temu vazno! vazno! vazno! sto je postavila knknpnkn ali sklonjena je... ijao duga i zamorna prica, bolje da ne znas zili Wink

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 30, 2006 9:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

opa..koje prijatno iznenadjenjeeeeeeee..zilika moja pa gde si bre ti Rolling Eyes Wink Mr. Green

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

*Red*
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 25 Jun 2006
Mesto: Bg

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 30, 2006 12:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bih neshto osvezavajuce,ako moze... Sad

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 30, 2006 1:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo me...zega me stisnula....uf!!!
pa di ste mi vi? :redlips: :redlips:

ej red,ja bi ti rado donjela nesto osvjezavajuce,al samna godisnjem poradi ispita.... Rolling Eyes

*Red*
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 30, 2006 1:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro nema veze evo snashla sam se nekako... Wink

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 30, 2006 1:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e super...vec onaj nesa izbjegava obaveze...covjek mu se povjeri i vid ti ovo....ni racuni nisu sredjeni, nis... Rolling Eyes nesa nesa

*Red*
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 30, 2006 1:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma vidim bre...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 30, 2006 1:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@zilika:
Hmmmm, na kojeg sada mislis? Rolling Eyes Ima nas vise. Very Happy
Dobro dosla Zili. Wink

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 30, 2006 1:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e pa onda sve nese...misa vam vaseg ljenog!!! Laughing

hvala kumche,hvala Very Happy

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 30, 2006 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aj da otvorim opet sezonu,jel moze neki sladoled i jedna koka kola? Mr. Green

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 30, 2006 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nesa...szigla je narudžbaaaaaaaaaaa 8)

ja sam na godisnjem Razz

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 30, 2006 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja sam na godisnjem. Wink

We walk around just playin' the violin behind you

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Caffe - Poslasticarnica Zili & Nesa Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 176, 177, 178  sledeća
Strana 177 od 178

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon