www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li nalazite domace stvari u dijaspori??
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~
::  
Autor Poruka
Outlawpd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Jan 2004

PorukaPostavljena: Sre Okt 11, 2006 7:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako stanujete u blizini Washington DC, ili Northern Virginia mozete posjetiti Cosmopolitan restoran (cevapi, burek, pite, itd). Ujedno kraj restorana nalazi se i prodavnica Plava Laguna.

Ako vas zanimaju ovake stvari onda morate da posjetite: http://restorani.balkan-link.com

Imaju sirok izbor restorana sirom Amerike. Cevapi, burek, ili cak i jagnjetina.

Sonata
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: Holland

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 14, 2006 2:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovde ima sve zivo osim bureka koji toliko volim....Neki ce mozda pomislit napravi sama sebi,ali nije to ,to.....ipak je drugaciji kad se kupi.....Ima u jednom restorancicu ali ne lici ninasta,na sve lici osim na burek...Tako da mi se vec poceo prividjat Crying or Very sad

maza-
¤¤Wonder Woman¤¤
¤¤Wonder Woman¤¤

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Bogu iza nogu...

sweden.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 8:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovdje gdje zivim, bas bosanci drze jednu prodavnicu (Konzum) tako da ima jedan dio u prodavnici di se moze kupit sve zivo iz BiH. Od zivotinjskog carstva (one male cokoladice sa slikicama) do suvog mesa, poli salame i bureka..

Neno7
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 04 Nov 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 05, 2006 12:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ima dosta nase prodavnice u frankfurtu

MiBaDe
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 02 Nov 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 06, 2006 11:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slabo se nalaze nase domace stvari ovde u nasem kraju samo nase restorane ima drugo nista od stvarih a kad sam vec na toj temi jel mi moze neko reci jel ima gde da se kupi fudbalski dres reprezentacije srbije ali onaj novi crveni?

Slejdž
Gospodja Selektorka
Gospodja Selektorka

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Frankfurt/ Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 06, 2006 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

MiBaDe je napisao/la sledeće:
slabo se nalaze nase domace stvari ovde u nasem kraju samo nase restorane ima drugo nista od stvarih a kad sam vec na toj temi jel mi moze neko reci jel ima gde da se kupi fudbalski dres reprezentacije srbije ali onaj novi crveni?

Pa ne znam gde si u Nemackoj tacno, al trebalo bi da ima Sport Fink.
Raspitacu se pa cu ti javim Wink

robifm
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 17 Feb 2005

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 06, 2006 5:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naiso sam na plazmu ali bila je bajata niko verovatno nije kupovo,neznaju seljaci sta je najjace na svetu!!!

Nattally
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 07 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam ovdje kratko ali jos uvijek nisam vidjela nista od nasih domacih stvari da mogu kupiti,ali najvise mi nedostaje nasa hrana

vladanmilosevic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 15 Nov 2006
Mesto: brežice

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam sreću da sam u blizini. Slovenija sada ima najmanje Slovenaca a i lože se na naše stvari tipa burek pljeskavice i ostali Srpski meni. Tako da je ovde skoro kao i kod kuće

danika667
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 23 Nov 2006
Mesto: miami

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 24, 2006 4:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada sam bila u Ajovi (Iowa), u malom gradicu zvanom Waterloo, u samom centru, na raskrsnici, videla sam natpis : gibanica, zeljanica, burek sa sirom, burek sa mesom...

Ktantonet
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 48

Datum registracije: 06 Sep 2004
Mesto: Israel/Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 24, 2006 5:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema maš baš ničta Crying or Very sad

Darxo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Jun 2006

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 25, 2006 8:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Plazma keks i cokolino mi nedostaju ali imaju neke online radnje gdje se moze naci.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~ -> Da li nalazite domace stvari u dijaspori?? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  sledeća
Strana 18 od 20

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon