:: |
Autor |
Poruka |
Outlawpd Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Jan 2004 Poruke: 1
|
|
Ako stanujete u blizini Washington DC, ili Northern Virginia mozete posjetiti Cosmopolitan restoran (cevapi, burek, pite, itd). Ujedno kraj restorana nalazi se i prodavnica Plava Laguna.
Ako vas zanimaju ovake stvari onda morate da posjetite: http://restorani.balkan-link.com
Imaju sirok izbor restorana sirom Amerike. Cevapi, burek, ili cak i jagnjetina.
|
|
|
|
|
 |
Sonata Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 114 Mesto: Holland

|
|
Ovde ima sve zivo osim bureka koji toliko volim....Neki ce mozda pomislit napravi sama sebi,ali nije to ,to.....ipak je drugaciji kad se kupi.....Ima u jednom restorancicu ali ne lici ninasta,na sve lici osim na burek...Tako da mi se vec poceo prividjat
|
|
|
|
|
 |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤

|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...

|
|
Ovdje gdje zivim, bas bosanci drze jednu prodavnicu (Konzum) tako da ima jedan dio u prodavnici di se moze kupit sve zivo iz BiH. Od zivotinjskog carstva (one male cokoladice sa slikicama) do suvog mesa, poli salame i bureka..
|
|
 |
Neno7 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 20

|
|
ima dosta nase prodavnice u frankfurtu
|
|
|
|
|
 |
MiBaDe Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 02 Nov 2006 Poruke: 9

|
|
slabo se nalaze nase domace stvari ovde u nasem kraju samo nase restorane ima drugo nista od stvarih a kad sam vec na toj temi jel mi moze neko reci jel ima gde da se kupi fudbalski dres reprezentacije srbije ali onaj novi crveni?
|
|
|
|
|
 |
Slejdž Gospodja Selektorka

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica

|
|
MiBaDe je napisao/la sledeće: | slabo se nalaze nase domace stvari ovde u nasem kraju samo nase restorane ima drugo nista od stvarih a kad sam vec na toj temi jel mi moze neko reci jel ima gde da se kupi fudbalski dres reprezentacije srbije ali onaj novi crveni? |
Pa ne znam gde si u Nemackoj tacno, al trebalo bi da ima Sport Fink.
Raspitacu se pa cu ti javim
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
 |
robifm Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Feb 2005 Poruke: 35

|
|
naiso sam na plazmu ali bila je bajata niko verovatno nije kupovo,neznaju seljaci sta je najjace na svetu!!!
|
|
|
|
|
 |
Nattally Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 95

|
|
Ja sam ovdje kratko ali jos uvijek nisam vidjela nista od nasih domacih stvari da mogu kupiti,ali najvise mi nedostaje nasa hrana
|
|
|
|
|
 |
vladanmilosevic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 15 Nov 2006 Poruke: 86 Mesto: brežice

|
|
Imam sreću da sam u blizini. Slovenija sada ima najmanje Slovenaca a i lože se na naše stvari tipa burek pljeskavice i ostali Srpski meni. Tako da je ovde skoro kao i kod kuće
|
|
|
|
|
 |
danika667 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Nov 2006 Poruke: 5 Mesto: miami

|
|
Kada sam bila u Ajovi (Iowa), u malom gradicu zvanom Waterloo, u samom centru, na raskrsnici, videla sam natpis : gibanica, zeljanica, burek sa sirom, burek sa mesom...
|
_________________ LJUDSKI JE GRESITI, ALI JE OSECAJ BOZANSTVEN!!! |
|
|
|
 |
Ktantonet Upućeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 285 Mesto: Israel/Srbija

|
|
Nema maš baš ničta
|
|
|
|
|
 |
Darxo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 74

|
|
Plazma keks i cokolino mi nedostaju ali imaju neke online radnje gdje se moze naci.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|