:: |
Autor |
Poruka |
njanja1011 *look by njanja*

|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...

|
|
Završila sam fakultet za turistički menadžment,sad sam na postdiplomskim studijama-to je moje osnovno zanimanje,a inače sam manekenka-to mi je drugi posao koji sam započela kao hobi,a sad evo trenutno ludim od obaveza koje nosi isti al mi je ipak super,uživam u tome što radim...
Radim reklame i za neke brendove...
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
 |
CunGa LunGa*LimeNi Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 26 Nov 2010 Poruke: 120 Mesto: **V0ZD0V@C J3RK0V1C @DR3$@ 3K1P@ MN0G0 B3$N@**

|
|
Student
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Student sam prava a u slobodno vreme se bavim fotografijom
|
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Ne bavim se ni sa čim, nemam potrebe jer imamo toliko kapitala, nekretnina i novca, što od mojih roditelja, a još imućniji su otac i majka od mog muža, tako da laganica u životu, ulažeš u kapital, pa ti novac zarađuje novac, usput još neke posliće moj muž odradi, i ima se i previše. Dakle, u mom životu uživam i gajim moju dečicu, a i oni će imati život isti kao što sam ja imala i imam trenutno, školu će završiti, ako žele nešto da rade i imaju posao ok, ako ne biće sasvim dovoljno da svak ima svoj dom, kola i za raskošan život.
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Eh...da je pitanje glasilo čime sam se sve bavila u životu, imala bih dosta toga za reći, ovako mogu samo da kažem da se sad bavim onim što volim, što mi donosi i materijalno i moralno zadovoljstvo i ove svoje cifre i brojke teško da bih mijenjala za nešto drugo. Možda samo za mjesto profesorice istorije, da sam bila pametna i završila taj fakultet.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
Poštenjem.
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
Avada Kedavra Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 21 Maj 2011 Poruke: 53

|
|
vaspitacica
|
|
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
|
|
 |
Sicva Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261

|
|
Već dve godine tražim i čekam posao
|
|
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
svojim poslima
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
Sicva Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261

|
|
Pomažem oko svega gde mogu da pomognem, i naravno tražim posao. Naravno, svaki dan i konkurišem, idem s vremena na vreme na neke razgovore, ali do sada sam vrlo malo zvanično radio.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|