:: |
Autor |
Poruka |
vanzemaljacc Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 19 Mesto: beograd

|
|
zavisi od osobe do osobe....ja licno,smatram da je bitno zavrsiti skolu i fax i postici nesto u zivotu...jer je to dobar temelj za dobar zivot i dobar brak kasnije...a ljubav je uvek tu...medjutim...opet...sve zavisi od coveka....sreca nije ista za sve...
|
_________________ ja sam vanzemaljac )))))))))))) |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Fakultet se uvek moze zavrsiti. Neki ljudi, prakticno, poloze jedan ispit godisnje...
Doduse, iskreno se nadam da ce i ostati tako...
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
moze se zavrsiti posle,naravno, nego je malo teze polagati ispite izmedju pelena,peglanja,kuvanja,itd
mislim da taj izbor ne bi trebao ni da se postavlja uopste.
prvo hleb u ruke pa onda sve ostalo
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
 |
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305

|
|
Ja bih zbog svoje drage ostavio i fakultet i sve i niposto ne bih dopustio da me skolovanje odvoji od nje! Nista mi u zivotu nije prece od nje,cak ni ja nisam pre nje u mom zivotu!!!!
|
|
|
|
|
 |
nezamisliva Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 12 Mesto: Beograd

|
|
hehehehehe neko se bas zaljubio....da ne kazemo izgubio razum....vec cujemo svadbena zvona...ili si vec ozenjen?
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ako mislis na mene onda se cuju svadbena zvona i drago mi je sto je tako jer moju devojku ne bih menjao ni za sta na svetu
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Svaka cast decko....Evo zvanicno ti prva ovde cestitam
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Hvala ti ali do svadbe ce proci jos neko vreme,moracemo malo zajedno da zivimo da bi bili sigurni da zelimo da se vencamo
|
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Pa mislim, sta vredi vencanje ako nemas hleb u rukama ?
Ako decko voli curu onda ce sacekati da zavrsi fakultet da bi bolje ziveli posle toga.
Dakle daj sve od sebe dok studiras, i ziveces kao car kada se budes ozenio/udala...
Mislim da vredi cekati te 5 godine...
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ivanka,neko ima hleb i bez fakultet,ja drzim svoju radnju mobilnih telefona i mogu da izdrzavam sebe i svoju buducu porodicu!
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Hej,Ivanka...Ja sam student jos uvek a imam i muza i dete...I jedno vreme sam paralelno radila i ucila...Dete je u vrticu..Istina,prvih godinu dana nisam mogla ni da radim ni da ucim,ali kad mi je dete poraslo ja sam nastavila faks,zaposlila se i evo..Ne zalim se....
Istina,sve je lakse kad prvo zavrsis fakultet,ali ja sam donela odluku kakvu sam donela i nisam se pokajala...Islo je teze,ali sam ja sve postigla a da pritom ni u jednom momentu nisam zanemarila dete (sto je daleko najbitnije)..Nije da bih to drugome preporucila ali ako se vec neko nadje u mojoj situaciji ne treba da poklekne nego da da sve od sebe da postigne sto vise moze....
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
nezamisliva je napisao/la sledeće: | Hej,Ivanka...Ja sam student jos uvek a imam i muza i dete...I jedno vreme sam paralelno radila i ucila...Dete je u vrticu..Istina,prvih godinu dana nisam mogla ni da radim ni da ucim,ali kad mi je dete poraslo ja sam nastavila faks,zaposlila se i evo..Ne zalim se....
Istina,sve je lakse kad prvo zavrsis fakultet,ali ja sam donela odluku kakvu sam donela i nisam se pokajala...Islo je teze,ali sam ja sve postigla a da pritom ni u jednom momentu nisam zanemarila dete (sto je daleko najbitnije)..Nije da bih to drugome preporucila ali ako se vec neko nadje u mojoj situaciji ne treba da poklekne nego da da sve od sebe da postigne sto vise moze.... |
U potpunosti se slazem sa tobom i svaka ti cast sto si sve to postigla
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|