www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dijete...
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
_rich_bitch_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: steyr

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 29, 2006 10:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikad nisam drzali dijete i necu i ako ima visak kilograma

CicaVestica
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 50

Datum registracije: 02 Jun 2006
Mesto: Cicilend

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 4:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam probala gomilu dijeta...i corak... A,onda sam se zaljubila i odose kilogrami sami od sebe. Smile

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 2:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

_rich_bitch_ je napisao/la sledeće:
nikad nisam drzali dijete i necu i ako ima visak kilograma

Slazen se....Al opet..mislin da je vrlo tesko odrazavat dijetu..Lako je zvijezdama..oni imaju puste nutricioniste..i trenere...Lakse je kad te netko kontrolira..tako se dovodis u manju opasnost npr..da pojedes slasticu ili slično...tako da je lakse..provodit dijetu uz nečiji nadzor.

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 2:06 pm    Naslov poruke: UN dijeta Na vrh strane Na dno strane

Ne znam koliko ste upoznati s ovom relativno novom dijetom, ali ova dijeta je izvrsna! Pogledajte samo Bandića ili Indiru iz Colonije koliko su smršavili!! A nećete vjerovati- jedan dan moraju jesti samo kolače i sladoled!!!! Zvuči doooooobroooo?!?!?! Pa da krenemo....

Moram na početku istaknuti NAJVEĆU PREDNOST ove dijete, a to je da ona nema namjeru samo skidati kile već mijenja cijeli metabolizam!!! To je najveća prednost za one koji "jedu malo, a debljaju se". I - to je(!) istina, jer- VAŠ METABOLIZAM SPAVA! Stoga- PROBUDIMO GA!!!!

UN DIJETA:

DORUČAK:je uvijek isti...svih 90 dana voće. Jede se uvijek u paru (2 jabuke, 2 kruške, 2 naranče ili šaka sitnog voća)
DIJETA UVIJEK POčINJE PROTEINSKIM DANOM!
REDOSLJED SE NE SMIJE MIJENJATI

PRVI DAN-PROTEINSKI DAN

RUČAK::
Meso (teletina, junetine, nemasna svinjetina, piletina, puretina, pastrva, skuša) kuhano ili pečeno u količini od 3 šnicle, 1 komad kruha (preporučljivi raženi ili crni), i salate u neograničenim količinama. Meso ne pripremati na ulju nego na teflonu ili foliji. Na kraju popiti 2 dcl juhe bez rezanaca.
Umjesto mesa mogu se pojesti 3 kuhana ili pečena jaja. Mlijeko i sir mogu se jesti samo ovaj dan. Juha se mora obavezno popiti. Znači, meso ili jaja, odnosno dio mesa možemo zamijeniti sirom (ne miješati sir i jaja). Za salatu možemo uzeti bilo koje povrće (sve povrće koje inače jedemo sirovo)
VEČERA::
Isto kao i ručak, ali bez juhe. Treba voditi računa ako smo ručali meso treba i večerati meso, odnosno ako smo kombinirali sir ili jaja. Znači identično ručku samo bez juhe.

DRUGI DAN-ŠKROBNI (POVRĆE)[

Jedan duboki tanjur pun do crte: kuhanog graha, graška, riže ili krumpira začinjeno (svi uobičajeni začini koje inače koristimo:sol, vegeta, papar, kečap, kuhana rajčica, lovor, origano itd.) i komad kruha i salate po želji neograničeno
Još: gljive dinstane ili na zaru, mrkva, mahune, tikvice, patliđan, paprike, kiseli kupus bez mesa, posna sarma s rižom, pomfri na 1 žličici ulja, riža dinstana na luku i s mahunama, paprike punjene rižom ili krumpirom kuhane u paradajzu pa zapečene u pečnici, zapečeno povrće (paprika, mrkva, grašak, cvjetača dinsta se zajedno s rižom, staviti biber i vegetu i sve se to zapeče u pečnici), paprikaš.
Povrće treba biti kuhano ili dinstano na vodi. Ne stavljati zaprške od brašna ili paprike.
isto kao ručak ali samo pola tanjura, manje kruha i salate

TREĆI DAN-UGLJIKOHIDRATNI (TIJESTO)

Kuhano tijesto uz dodatak začina ili pizza samo s kečapom ili bilo koje slano pecivo, količinski poput pizze.
Ovaj dan ne treba početi s hrano prije podneva. Može se jesti manje, a češće (malo žganaca bez sira i ulja).
2 manja komada torte ili 3-4 kolača (knedle) ili 3 kugle sladoleda i obavezno jedno rebro čokolade za kuhanje!

ČETVRTI DAN-VOĆNI DAN

RUČAK:: raznoliko voće (pola do ¾ kile)
VEČERA:: isto kao ručak

VRLO JE VAŽNO IMATI SAMO TRI OBROKA U PRIBLIŽNO ISTO VRIJEME SVAKI DAN

→ Jednom mjesečno treba se jedan dan piti samo voda. Taj dan se naziva VODENI DAN, koji uvijek ide iza voćnog dana, a poslije njega započinje PROTEINSKI.
→ Kava i čaj mogu se neograničeno piti, samo bez šećera.
→ Poslije završene dijete treba jesti normalno, s tim da voćni doručak ostaje još 90 dana
→ Ako se popije sok neka bude bez šećera
→ ČOKOLADA ZA KUHANJE sprećava alergije koje se znaju pojaviti kod držanja ove dijete.
→ ALKOHOL JE STROGO ZABRANJEN za cijelo vrijeme trajanja dijete. Ako se želi popiti makar i čašica, dijeta se mora prekinuti 48 sati ranije.

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

teodorinho
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 01 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 5:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, i ja sam trenutno na ovoj dijeti...

merjadok
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 26 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 12:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo je jednostavnije smanjiti unos hleba i masti (naročito hidrogenizovane biljne) i piti dosta prirodnih diuretika, crni ili zeleni čaj, limunov sok... Ako se uz to primene i kardio vežbe ili bar jedno pentranje uz 50-100 stepenika, mršavljenje ide mnogo brže.

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 12:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, ali ovo je dijeta nakon koje se cijeli metabolizam mijenja. Dvije prijateljice su mi upravo na tom načinu prehrane i zasada se dobro drže. Razmišljala sam i ja da krenem jer mi se čini zanimljiva, a što je najbitnije nema gladovanja! Jede se sve, a budući da sam ja užasni gurman Laughing ne mogu se odricati ničega. A jako mi se sviđa što jednom tjedno MORAŠ pojesti tri kolača za večeru Laughing

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 06, 2007 6:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zasad je mami dala dobre rezultate Laughing

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 06, 2007 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svima je dala dobre rezultate...još samo treba da se odlučim. A to je ono najteže Laughing Pogotovo što i tih 90 dana ne smiješ popiti ni kap alkohola Evil or Very Mad

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 07, 2007 1:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svima savetujem da pre prelaska na bilo koju dijetu, odu kod doktora da se konsultuju a evo i zasto:
Iz svog veoma dugog licnog iskustva profesionalno bavljenja sportom i drzanjem mnogih dijeta prosao sam kroz sve i svasta.Ono sto zelim napomenuti je da svima nama organizam deluje razlicito to jest svi mi drugacije nesto prihvatamo.Ono sto je nekome dobro nama moze biti lose.Genetika samoga coveka kao osobe je veoma slozena i na sve utice mnogo faktora.
Ne igrajte se sa zdravljem! Konsultujte lekara obavezno!
Znam vrlo dobro sta govorim,ja u svojoj kuci imam dva doktora i sve sam radio uz njihovu konsultaciju.

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 2:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

FANATIC-NS je napisao/la sledeće:
Svima savetujem da pre prelaska na bilo koju dijetu, odu kod doktora da se konsultuju a evo i zasto:
Iz svog veoma dugog licnog iskustva profesionalno bavljenja sportom i drzanjem mnogih dijeta prosao sam kroz sve i svasta.Ono sto zelim napomenuti je da svima nama organizam deluje razlicito to jest svi mi drugacije nesto prihvatamo.Ono sto je nekome dobro nama moze biti lose.Genetika samoga coveka kao osobe je veoma slozena i na sve utice mnogo faktora.
Ne igrajte se sa zdravljem! Konsultujte lekara obavezno!
Znam vrlo dobro sta govorim,ja u svojoj kuci imam dva doktora i sve sam radio uz njihovu konsultaciju.

WOW! Uzeo si mi reci iz usta druze! Jedino konsultacija sa lekarom i uz to sport moze da pomogne!

Srdjan_sm
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljudi manite se dijeta,idite na trcanje i videcete promene....Pozz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Dijete... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  sledeća
Strana 18 od 20

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon