:: |
Autor |
Poruka |
Kane Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Okt 2008 Poruke: 60
|
|
nikad nisam, niti cu ikad, uh kad bi mi predlozio takvo nesto...bolje da ga nema vise.
to je bolest i gotovo...moze se tu pricat o demokratiji i pravima...al nisu djaba ljudi stvoreni musko i zensko.
|
|
|
|
|
|
sparta05 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Jul 2011 Poruke: 8
|
|
Meni se gadi i kada vidim dve devojke i dva muskarca.Jednostavno nije normalno a homoseksualnost je skinuta sa liste bolesti zbog jakog gej lobija.Uostalom zar nije lepse gledati momka i devojku nego dava momka ili dve devojke?Potpuno se slazem sa prethodnim komentarom da nisu dzaba stvoreni muskarac i zena.
|
|
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Mrs Bella je napisao/la sledeće: | Hmm pa neznam.. Ideja je (za mene) jako interesantna
Muskarci su zakon,, ali smatram da mi ne bi bilo ruzno ni sa curom |
Takodje, ne vidim nista lose u tome.
|
|
|
Obrezanin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Okt 2005 Poruke: 19 Mesto: ksfsdfga
|
|
Mislim da ove godine nece moci
|
|
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
Niti sam probala, niti imam potrebu...da je to normalno, ne bi bilo dva pola, vec jedan
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
Outre D'Etre Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jul 2012 Poruke: 31
|
|
Koji voli, nek izvoli....
|
_________________ .
Outre D'Etre |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Been there, done that! Fino je.
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Slazem se apsolutno sa sweet honey odgovorom Nisam za , niti me privlaci
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|