:: |
U kojem vecem ex-Yu gradu zive najljepse djevojke? |
u Novom Sadu |
|
23% |
[ 79 ] |
u Zagrebu |
|
4% |
[ 16 ] |
u Beogradu |
|
23% |
[ 78 ] |
u Skopju |
|
1% |
[ 6 ] |
u Sarajevu |
|
10% |
[ 35 ] |
u Splitu |
|
5% |
[ 19 ] |
u Ljubljani |
|
1% |
[ 5 ] |
u Nisu |
|
4% |
[ 15 ] |
u Rijeci |
|
0% |
[ 1 ] |
u Banja Luci |
|
14% |
[ 48 ] |
u Pristini |
|
0% |
[ 1 ] |
u Podgorici |
|
2% |
[ 10 ] |
u Osijeku |
|
1% |
[ 5 ] |
u Mostaru |
|
1% |
[ 4 ] |
u Tuzli |
|
2% |
[ 7 ] |
u Mariboru |
|
0% |
[ 2 ] |
u Subotici |
|
1% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 335 |
|
Autor |
Poruka |
10sanja20 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 35

|
|
Beograd...ne zato što sam ja odatle već što ima najviše stanovnika...
|
|
 |
*djevojcica* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 24 Mesto: Podgorica

|
|
Podgorica,Beograd,Novi Sad,,
definitivno najljepse cure...
mada pg,sigurno niste puno posjecivali pa...
|
_________________ Ja sam obican,Bozji batler,nisam ja losa los mi je karakter! |
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
Prilicno interesantno pitanje, pogotovu za nas muskarce
Samo, mislim da je na ovo pitanje stvarno tesko odgovoriti. Tesko je odgovoriti iz razloga jer su u svim delovima ex-Yu zene prelepe. Iskreno, kada god odem dole, ma gde to bilo, trudim se da vidim negde zensko a da nije lepo. Naravno ima lepih, lepih i lepih, to su razlike. Lepa po izgledu, lepsa po izgledu i strasno lepa po izgledu. Samo, i one koje su, kako sam ih sad ovde naveo, "samo" lepe, one ipak imaju ono "nesto" sto privlaci.
Ukusi su razliciti tako da i to jos otezava odluku, u kojem gradu su naj lepse....
Kazu da su u Spaniji i Italiji najlepse zene u evropi. Ja licno to ne mogu da potvrdim jer one nemaju prirodnu vec vestacku lepotu. pored toga je to jako jako uobrazen narod i navikan. Navikan od samih sebe jer sta god gde bilo oni samo o sebi i svojima a to ipak utice na narod. Mi (narod iz ex-Yu) nema tu naviku "samoreklamiranja". Mi cutimo i uzivamo (gustiramo), ali mislim da se sa nasim zenama (govorim za citav prostor ex-Yu) ne moze ravnati skoro ni jedna zemlja na svetu (mozda Indija posto i oni imaju jako lepe (prirodno lepe) zene). Za mene licno mnogo vazi prirodna lepota nego oone koje navijaju sat da bi se po svaku cenu probudile pre coveka da bi pobegle u kupatilo i tamo provele dvaipo sata sredjivati se da bi je covek i prepoznao kada se probudi, a u 40 godina ima krivu kicmu sto od silikona sto od nacina nosenja glave (niposoto pogled na dole) setajuci ulicom da joj sminka slucajno ne spadne kao malter sa fasade..... a takve su talijanke, spanjolke, o nemkinjama da ne pricam.....
Na nasim prostiram se vide zene a ne nacickane, nafarbane i nakicene hodajuce bozicne jelke, koja kada se svuce i okupa stvarno izgleda kao jelka u jeseni, osusena i trula
A ja licno definisem zenu kao prirodno lepu osobu neznijeg pola, majku, domacicu, kuvaricu, pouzdanu i poverljivu osobu. to su karakteristike koje krase osobu i daju joj privileg da se nazivaju ZENA, a pokazite mi u nekim drugim zemljama gde cete naci osobu koja ispunjava sve te karakteristike? Ja ih bome jos ne nadjoh, a zivim u zemlji gde ih ima iz mnogo zemalja sveta i kad god vidis "lepu", "stvarno lepu" ili "strasno lepu" osobu, uvek joj nesto od toga fali a najcesce karakteristike "domacica i majka".
Ipak moram u svemu tome izdvojiti i moj rodni grad Kraljevo. Nije zato sto je moja zena iz KV i sto sam ja tamo rodjen, vec zato sto to cujem i od mnogih drugih ljudi.
Kada me pitaju "Odakle si?" a ja odgovorim "Iz Kraljeva" u 95% slucajeva prvo sto sledi je "uuuuuuuu, tamo ima mnooogo lepih zena".
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
 |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Citat: | Ipak moram u svemu tome izdvojiti i moj rodni grad Kraljevo. Nije zato sto je moja zena iz KV i sto sam ja tamo rodjen, vec zato sto to cujem i od mnogih drugih ljudi.
Kada me pitaju "Odakle si?" a ja odgovorim "Iz Kraljeva" u 95% slucajeva prvo sto sledi je "uuuuuuuu, tamo ima mnooogo lepih zena". Smile |
Sve što bih dodala na ovo, bilo bi suvišno 8)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
young_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd

|
|
ko je jednom bio u bgd-u onda zna gde je najbolje i gde su najbolje devojke... jeste da su vecina devojaka isuvise slobodne ali to je bgd...
ubedljivo bgd...
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
|
|
 |
RedStarGirl Upućeni član

|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307

|
|
u beogradu, bar tako svi kažu a zašto im neverovati
|
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
he...
za celu ex-yu nisam siguran.
ali ono sto znam sigurno... u celoj Srbiji... u Kraljevu su najlepse... u svakom pogledu...
Neki su u zivotu videli samo Beograd pa misle da su tamo devojke najlepse.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
Banja Luka, danas se uvjerio svojim očima po ko zna koji put
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
 |
.::CipiRipi::. divlja macka

|
Godine: 46
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....

|
|
Od Vardara pa do Triglava, od Derdapa pa do Jadrana......
A pogotovo iz Novog Sada i iz Sapcaaaaa!!!!
|
|
 |
EllenaPaparizou Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 34 Mesto: Serbia,Ellada

|
|
U Beogradu i Novom Sadu.
|
_________________ εσύ με ζεις και με πεθαίνεις |
|
|
|
 |
*Stefy* *samo njegova*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor

|
|
Bg
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
 |
Johnny_kG Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Sep 2006 Poruke: 15 Mesto: Kragujevac City, Šumadija

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|