:: |
Autor |
Poruka |
LudacaFL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156
|
|
neverujem da je to zdravo..mozda ako dete spava dok je jos malo ali onda ako ga naviknes na jedno tesko ga odviknuti
|
|
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
djeca ne trebaju da stvaraju naviku spavanja s roditeljima jer poslje se tesko odvikavaju od toga
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Nikako. Decu treba od pocetka navici na svoj krevet, svoju sobu, svoj raj. Ponekada je sigurno tesko ali i to je deo roditeljskih obaveza, bar tako mislim jer ja (za sada) nemam decu
|
|
|
|
|
Samo tvoja ortakinja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Maj 2007 Poruke: 105 Mesto: Beograd
|
|
NE.Sestra moje drugarice je do nedavno spavala sa roditeljima i sada kada joj vise ne dozvoljavaju mora da soava sama u krevetu.Najgore je to sto ona ne moze sama da spava.Ima kosmare i zbog njih je iscrpljena.....
|
_________________ Jednom se zivi |
|
|
|
|
lea57 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 4 Mesto: Beograd
|
|
Danas se smatra da djeca treba da spavaju s roditeljima u krevetu sve dok sami ne osjete potrebu da se odvoje. Kao tad izrastaju u sretnije i uravnotezene licnosti, bla, bla...
Moja 11-mjesecna beba spava sa mnom i veoma sam sretna zbog toga. Kad je stavim u krevetac i probudim se bez nje prosto mi nedostaje, a o tome da mi smeta nema ni govora.
|
|
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Ne, dok su mali, moze u istoj sobi, ali krevetu ne.
|
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
slazem se sa crnogorkom.. ja sa mojima nisam nikad spavala u krevetu.. e jesam kad je bilo bombardovanje, ali sam imala 8-9 god, i bilo me strah da spavam sama.. ali to su izuzetci..
|
|
|
|
|
|
MEDOLINA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 13 Maj 2007 Poruke: 48 Mesto: SUBOTICA
|
|
moja cerkica spava u svom krevecu.samo kad grmi ili seva onda spava sa nama.ceo dan njoj posvecujem pa ne moram i nocu.
|
_________________ ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE |
|
|
|
|
musky_sv Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 36 Mesto: selo Dublje
|
|
Do godinu dana sve je dozvoljeno... posle toga treba dete da ima svoju sobu i mir...
|
_________________ ČINI DOBRO LJUDIMA, DA BI TI SE DOBRO VRATILO...(PO GLAVI) |
|
|
|
|
.... Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Apr 2007 Poruke: 8 Mesto: Cacak
|
|
Nisam za to da deca spavaju sa roditeljima, moje dete je jos bebica, ali cim napuni godinu, dve imace svoju sobu..........................(decu treba na vreme navikavati da spavaju sama)
|
_________________ Glupa osoba srecu trazi u daljini;
Mudra osoba je uzgaja pod svojim nogama. |
|
|
|
|
EvaY Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Sep 2007 Poruke: 2 Mesto: Nemacka
|
|
Nisam za zajednicko spavanje sa decom. Roditelji treba da imaju svoju intimu a i to je jedini deo dana kad se mozes odmoriti. Ponekad da, ali ne uvek.
|
_________________ Zamisli zivot u ritmu muzike za ples... |
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Ja treba da se porodim za nekih 10-ak dana i nemam nameru da pustam dete da spava sa nama. prosto mislim da je bolje da se od starta navikava na svoj krevetac, na svoj prostor, i mislim da je to bolje za bebu iz mnogo razloga.
|
|
|
|