:: |
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
biuz Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Mar 2009 Poruke: 1
|
|
mora da postoji razlog zar ne
momenat je cudo u kome nema mnogo razmisljanja
verovatno mada necu da garantujem pre bi ubio nego bio ubijen
|
|
|
|
|
|
Gardas88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 147 Mesto: Podgorica
|
|
Auh...
Procitao sam, zbog toga mi je prvi komentar bio "hahhahhaha"...
Samo neka postave sljedece situacije, a eto i ti sa njima ako ti je interesantno, a ako nije, sto znam nemoj ih postavljat :
"Zalijece se kamen na njih(vas) 800 km na sat." Sto ce prvo da urade(te). "Ako imaju stit postavit ga, ako nemaju sagnut se i molit boga da ih ne strefio u glavu i razmaze im mozak ka' balegu." Sta ih tjera da postave stit ili da se sagnu - instikt pod dejstvom zelje.
E sad sledeci slucaj. "Dodje smrt po babu u obliku profesionalnog ubice ili psihopate". Sto ce baba da uradi "Izvadice djedovu pusku i zapucat(ako ima pusku), ili ce se sagnut na ispaljeni metak i rec - E je.. ga!" Sto je babu naceralo da se sagne i pogine, instikt i zelja za zivotom i ako je unaprijed znala da od saginjanja nema leba....
Poslije ovoliko prdnjave da i bacim neki zakljucak(ponovljeni) i ako nece bit prepametan - U zivotinjskom okruzenju prezivjece jaci, a za slabijeg se terijom zasnovanom na patetici, moze pricati - on je bio dobar nije htio da se brani. (noooooooooooooooooot...)
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Pitanje je veoma jasno - da si u situaciji u kojoj zapravo mozesh da izaberesh da li zelish da ubijesh ili ne (u kom slucaju je posledica da cesh ti biti ubijen), tipa da (lupam):
Obe strane imaju pishtolje, ti cesh povuci svoj ili ne?
Metak se ne moze izbecu, osim u filmovima tipa: "Next", "Matrix", "Snatch"..
Cak ni u zivotinjskom svetu ovo poslednje shto si rekao nema osnovu.. hermelin ce npr. pre da se zrtvuje nego da uprlja svoje krzno u blatu. ^
zapravo ima ljudi koji neke stvari ne zele da rade samo zato shto to i mogu, zbog vere, keve/caleta, babe/dede, il' neceg 50-og.. a mogli bi i te kako.
ja to ne ispitujem, nek veruje k'o u shta zeli, samo volim da stvari nazovem svojim imenom.
|
Poslednja prepravka: Alexns datum Ned Okt 25, 2009 3:57 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
nick-o je napisao/la sledeće: | Oki, Škorpijice, preterao sam, verovatno i izvinjavam se. Medjutim, moram reći dve stvari: jedna je - ne znam za Hot Cherry-ja ništa drugo osim onog što je napisao, a meni taj način koji pominje deluje prozaično. |
!Prvo.. jasno si procitao.. a bolje reci jasno sam napisao da jasnije ne moze biti da cu ubiti bilo koga na svom putu ee to i trebas da znas.. nista osim toga u ovoj temi se ne trazi
!Drugo.. Deluje ti prozaicno jer si prozaican kao i dosta srba i nesrba
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
Jugović je napisao/la sledeće: |
Kada bi ste se nasli u situaciji da morate da birate da ubijete nekoga ili da vas on ubije, sta bi ste izabrali??
|
Ubila bih- malo je smajlic hehe .
Samoodbrana
|
|
|
|
|
|
PC maniac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Dec 2009 Poruke: 129
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Molite Boga da ne dodjete u takvu situaciju i neka sve ostane pod pitanjem ubiti ili biti ubijen. Ko to moze znati uistinu? Pitanje savjesti, morala, etike, ljudskosti, sve se to gubi pred zivotnom opasnoscu, niko do tog momenta nece niti moze znati odgovor na to pitanje.Zakon opstanka je duboko u nama i kako znamo braniti svoje misljenje i ideale, tako znamo braniti i vlastiti zivot. Kao djevojci od 17 godina, pistolj mi je bio uperen u sljepoocnicu i taj osjecaj ni sa 43 godine nisam zaboravila.
I da vam kazem nesto: da sam imala priliku i sansu i da sam imala oruzje, ubila bih.
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Ne dosao niko u takvoj situaciji ali kad bi vec bila u situaciji ja ili on/a ubila bih.
Verovatno bi me posle savest ubijala polako ali meni je moj zivot drag i niko nema pravo da mi ga oduzme.
|
|
|
|
|
|
***Margarita*** Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 367 Mesto: Beograd
|
|
biti ubijena
|
_________________ I barely know you,but somehow I know what you're about.play with my mind. |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Onesposobiti.
Dakle ni ubiti ni biti ubijen.
Danas hvala ti boze postoji podosta nacina i orudja/oruzja s kojim se nekog moze onesposobiti. Ako nista drugo, pucaj u noge! |
Al volim kvotiram sam sebe
Dakle, ako ovo gore nije moguce - onda biram opciju "biti ubijen".
Zasto?
Cim ubijes - vec si ubijen.
---
Cim si ubijen - ne mozes ubiti.
--------
Zlo iz prve recenice je duplo. Ono iz druge je jednostruko. Ubijem li, istovremeno sam i ubio ono nesto najvrijednije u sebi.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Prosto mi je žao što se ne slažem sa Generacijom, i svaka ti čast kada to možeš izjaviti, očito sigurno i smireno, ne ulazim u detalje dal' si ikada bio u takvoj situaciji. Ja ne mogu jer je u meni ubijeno onda puno više nego što bi bilo da sam mogla ubiti. Ponekad ne postoji način se izvući, ali onaj ko je bio u stvarnoj životnoj opasnosti može i sad namirisati vlastiti krik, strah, bol i smrt kao i adrenalin koji se javlja - opstati, preživjeti na bilo koji način, živjeti, živjeti ... Ovo nije moje pravdanje za vlastite riječi, već potvrda i zato mogu reći još jednom: ubiti.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|